jolek68 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 choroba:comp26:, mam samochód i chętnie bym pomogła, ale niestety nie mogę nim jeździć :-( Quote
Dudek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 a ja jak na złość się wywczasuję w górach:shake: nie mówiąc już że co prawda mam prawko od 2 lat ale nie jeździłam samochodem od czasu zdania:oops: trzymam kciuki za transport żeby się znalazł... rozumiem że bez badań to ryzykownie brać psa z takimi zmianami skórnymi:shake: jeśli ona ma sierść grzywacza to siedzenie w boksie jej nie pomoże Quote
malagos Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czy ta sunia jest w schronisku, czy ma tymczas? Quote
Owieczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 malagos napisał(a):Czy ta sunia jest w schronisku, czy ma tymczas? Jest w hoteliku ( kojec z budą na dworzu ) :-( Quote
malagos Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 a szczeniaki, znalazły już dom obydwa? A co do suni, do tej pory nie widział jej lekarz? Czy widział i zalecił konsultacje specjalisty? Bo na pewno został odpchlona, przy pchlej alergii juz skóra by sie wyleczyła. A jak teraz wyglada? Quote
esperanza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Nie widziałam jej od ponad tygodnia, a chętnie bym zobaczyła jak wygląda obecnie jej skóra. Szkoda, źe tyle trzeba czekać na wizytę u dermatologa. Potrzebujemy transportu na poniedziałek z kojca pod Zalesiem do kliniki na Gagarina. Po wizycie sunię odwieziemy. Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 malagos napisał(a):a szczeniaki, znalazły już dom obydwa? A co do suni, do tej pory nie widział jej lekarz? Czy widział i zalecił konsultacje specjalisty? Bo na pewno został odpchlona, przy pchlej alergii juz skóra by sie wyleczyła. A jak teraz wyglada? Chyba jednak trzeba tam pojechac wczesniej i obejrzec psine. W sobote woze Dakara, ale mysle, ze rodzina musi mi wybaczyc, ze pojade tez do psiakow do kojcow. zrobie fotki i obejrze. Po przerwie bedzie latwiej ocenic stan skory.. Quote
Owieczka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jayo napisał(a):Chyba jednak trzeba tam pojechac wczesniej i obejrzec psine. W sobote woze Dakara, ale mysle, ze rodzina musi mi wybaczyc, ze pojade tez do psiakow do kojcow. zrobie fotki i obejrze. Po przerwie bedzie latwiej ocenic stan skory.. mam nadzieję że jest lepiej i że to tylko pchełki Quote
jayo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 W sobote NA PEWNO pojade do suni - z Panstwem, ktorzy chca ja obejrzec... trzymajcie kciukasy !!! Quote
Dudek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ja wiem że może pytanie trochę nie na miejscu ale czy suczka miała sprawdzany tatuaż?? u grzywaczy może być w pachwinie jak i w uchu... sunia przypomina bardzo rasę więc może... z drugiej strony bardzo dużo jest grzywaczy BEZPAPIEROWYCH... Quote
jolek68 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jayo napisał(a):W sobote NA PEWNO pojade do suni - z Panstwem, ktorzy chca ja obejrzec... trzymajcie kciukasy !!! Ja trzymam :thumbs: i to mocno, bo sercem ona ci moja jest :-( Quote
wanda szostek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Podnoszę i trzymam kciuki. Szkoda małej, że siedzi w kojcu. Quote
Owieczka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jayo napisał(a):Jestem umowiona jutro na 15.. :kciuki::kciuki: Quote
jolek68 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jayo napisał(a):Jestem umowiona jutro na 15.. Czekamy na dobre wieści :thumbs: Quote
Bożka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kiedy doczekamy się dobrych wieści?:crazyeye: Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No i nasza panienka dalej w kojcu. Panstwo w drodze do nas "zajrzeli" na Paluch i wyjechali z innym psiakiem. Z jednej strony dobrze, bo inna bida dom znalazla, z drugiej strony nasza blondyna wciaz siedzi w kojcu. No i kalendarz dzisiejszy dostosowalismy do tej wizyty..ech.. Quote
tanitka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 taka śliczna i tak pechowo idzie adopcja:-( Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Wlasnie tego nie rozumiem - moze fotki za slabe ?? Chyba trzeba powtorzyc sesje zdjeciowa.. Quote
jolek68 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 szlag jasny :angryy: może i dobrze że tak bo ludzie sami nie wiedzą czego chcą :mad: Sory ale jestem zła a najbardziej na siebie :angryy: żeby nie TZ i te moje cholerne chore ręce to już dawno by była u mnie a tak :placz: Quote
Recommended Posts