Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja jak na złość się wywczasuję w górach:shake: nie mówiąc już że co prawda mam prawko od 2 lat ale nie jeździłam samochodem od czasu zdania:oops:
trzymam kciuki za transport żeby się znalazł...

rozumiem że bez badań to ryzykownie brać psa z takimi zmianami skórnymi:shake:
jeśli ona ma sierść grzywacza to siedzenie w boksie jej nie pomoże

Posted

a szczeniaki, znalazły już dom obydwa?
A co do suni, do tej pory nie widział jej lekarz? Czy widział i zalecił konsultacje specjalisty?
Bo na pewno został odpchlona, przy pchlej alergii juz skóra by sie wyleczyła.
A jak teraz wyglada?

Posted

Nie widziałam jej od ponad tygodnia, a chętnie bym zobaczyła jak wygląda obecnie jej skóra.
Szkoda, źe tyle trzeba czekać na wizytę u dermatologa.

Potrzebujemy transportu na poniedziałek z kojca pod Zalesiem do kliniki na Gagarina. Po wizycie sunię odwieziemy.

Posted

malagos napisał(a):
a szczeniaki, znalazły już dom obydwa?
A co do suni, do tej pory nie widział jej lekarz? Czy widział i zalecił konsultacje specjalisty?
Bo na pewno został odpchlona, przy pchlej alergii juz skóra by sie wyleczyła.
A jak teraz wyglada?

Chyba jednak trzeba tam pojechac wczesniej i obejrzec psine. W sobote woze Dakara, ale mysle, ze rodzina musi mi wybaczyc, ze pojade tez do psiakow do kojcow. zrobie fotki i obejrze. Po przerwie bedzie latwiej ocenic stan skory..

Posted

jayo napisał(a):
Chyba jednak trzeba tam pojechac wczesniej i obejrzec psine. W sobote woze Dakara, ale mysle, ze rodzina musi mi wybaczyc, ze pojade tez do psiakow do kojcow. zrobie fotki i obejrze. Po przerwie bedzie latwiej ocenic stan skory..

mam nadzieję że jest lepiej i że to tylko pchełki

Posted

ja wiem że może pytanie trochę nie na miejscu ale czy suczka miała sprawdzany tatuaż?? u grzywaczy może być w pachwinie jak i w uchu...
sunia przypomina bardzo rasę więc może... z drugiej strony bardzo dużo jest grzywaczy BEZPAPIEROWYCH...

Posted

jayo napisał(a):
W sobote NA PEWNO pojade do suni - z Panstwem, ktorzy chca ja obejrzec...
trzymajcie kciukasy !!!

Ja trzymam :thumbs: i to mocno, bo sercem ona ci moja jest :-(

Posted

No i nasza panienka dalej w kojcu.

Panstwo w drodze do nas "zajrzeli" na Paluch i wyjechali z innym psiakiem. Z jednej strony dobrze, bo inna bida dom znalazla, z drugiej strony nasza blondyna wciaz siedzi w kojcu.
No i kalendarz dzisiejszy dostosowalismy do tej wizyty..ech..

Posted

szlag jasny :angryy: może i dobrze że tak bo ludzie sami nie wiedzą czego chcą :mad:
Sory ale jestem zła a najbardziej na siebie :angryy: żeby nie TZ i te moje cholerne chore ręce to już dawno by była u mnie a tak :placz: