Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izuuus, to zdrowiej :eviltong:
Bewarka, heej :cool3: dziękuuję :loveu:
Bzikowa, no na żywo fajnie to wygląda jak mu powiewają te kłaki, ale na zdjęciach czasami jak panienka wychodzi :evil_lol:
Bartiśkowa, dzięki :loveu:

macie trochę tego wariata:

śpi tak zawsze, kiedy siedzę na kompie, teraz też. :loveu:

zaraz dodam jeszcze filmik, ładuje się teraz na photobuckecie.
tylko kurczę, chciałam go przerobić, a wyskakuje coś tam, że format pliku nieobsługiwany (.MOV).. nie wiem jak to zmienić.
i od razu mówię, że wyszły jakieś dziwne kolory i 2 pierwsze komendy to sam zad Axela. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kisses']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6034255.jpg
:loveu:

Omb, jak ja go uwielbiam :loveu:

Czekam na filmik :razz:

:loveu::loveu:

wgrywa się. :eviltong: jeszcze nie ma nawet 50 % ale to szczegół :evil_lol:

edit.
chciałam usunąć z niego dźwięk, ale jestem biedne dziecko i nie umiem. :shake: a mój głos na takich filmikach zawsze jest jakiś piszczący jak u dziecka więc radzę wyłączyć dźwięk :evil_lol: później jeszcze słychać mojego brata z kolegami. :shake:

URL=http://s604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/?action=view&current=P6024202.flv]

1. siad.
2. leżeć.
3. obrót.
4. dostawianie do nogi (z naprowadzaniem)
5. początki slalomu - na razie przejście pod jedną nogą. ;)

dalej nie ważne. :evil_lol:
skupił się na zabawce która leżała za nim i nei chciał dalej współpracowac. :diabloti: wogle był taki bez energii, bo biedaczek sobie spał, przyszła wredna pani i kazała coś robić. :evil_lol:

Posted

Skibka napisał(a):
Super filmik!:loveu:
Ty pokazujesz mu jakieś znaki optyczne czy nie?
Bo Viki bez znaku tylko siad zrobi..
My już umiałyśmy slalom a dzisiaj znowu się zapomina ..

on ogólnie to bardziej reaguje na gesty niż na słowa, ale to co było na filmiku to na komendy słowne. :eviltong:

Posted

Super filmik!:loveu:
Ty pokazujesz mu jakieś znaki optyczne czy nie?
Bo Viki bez znaku tylko siad zrobi..
My już umiałyśmy slalom a dzisiaj znowu się zapomina ..

Posted

jeszcze jedno, może ktoś odwiedzi. :cool3:

dzisiaj zaczęłam z nim 'aport', tak przy okazji jak byliśmy na dworze.
Załapał o co chodzi, w 50 % przypadków przynosił patyk do mnie i kładł przede mną :diabloti: reszta rzutów to patyk lądujący na ziemi w połowie drogi po nagrodę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6034247.jpg rozkoszne zdjęcie :evil_lol::loveu:

a filmik ok ale ja tam widzę za mało motywacji ze strony pańci :cool3:

aa dziękuję :diabloti:
no wiem wiem. :evil_lol: ciężko mi się przełamać, żeby pokazywać ludziom jak piszczę i nakręcam Axela, nawet na kursie mi głupio. :evil_lol: ale ostatnio się przełamuję :cool3:

[quote name='kaskaSz:']Jaki słodziak http://i604.photobucket.com/albums/t...l/P6034268.jpg :loveu:

dziękuję :loveu:

już myślałam, że nikt nie zajrzy, ale skoro Bzikowa i KaskaSz do nas przyszły, to dam kilka zdjęć. :eviltong:

oczęta :loveu::loveu:

pozdrawiamy!

Posted

Karolina&Lucky, dziękuję :loveu:
Bartiśkowa, dzięki :cool3: kol. koniecznie chciała zrobić mu zdj. w tym miejscu gdzie padało światło, a on biedny nie wiedział czemu musi tam leżeć. :evil_lol:
kaskaSz, dziękuję :loveu: noo, czasami wie co zrobić, żeby nas rozbroić.. np. jak coś jem to ten cwaniak przychodzi kładzie się obok mnie, mordka mi na nogi i się we mnie wpatruje :diabloti:
Dynamique, dzięki :razz:

jutro jadę z nim na chwilę na plac, trzeba go przyzwyczajać.. wiem, że nie ma tak hop siup i już, ale strasznie bym chciała, żeby chciał pracować przy innych psach :placz:
okropnie zazdroszczę dla Marty (Vini.) jak widzę jaka jej Daisy jest na niej skupiona na placu. :-(