Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):
:roflt:
przyznaj się, za co Cię spisali. :evil_lol:
zaraz coś dam :cool3:

a tak wyglądała reakcja Axela, kiedy zobaczył tą dziwną panią na ścianie :roflt:

oraz dzisiejsze zdj. z miną mówiącą "zabieraj ten aparat, bo jak nie.. :mad:"
ttp://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094223.jpg

obiecuję dzisiaj porobić więcej zdjęć, podwórkowych. :loveu:
i może któregoś razu pokażę Wam Axelowy slalom, tylko najpierw musimy poćwiczyć na dworze, bo w domu już ładnie robi bez żadnego naprowadzania. Ale to w czwartek. :diabloti:

w sumie za nic, chyba za to, ze z kol. po 22 karmiłam kaczki kilkaset km od miejsca zamieszkania :diabloti:

zafascynowany chłopak był :loveu:

a czemu na tym zdj ma pyszczek jakby rozszarpał krwiste mięcho? :diabloti:

slalom miedzy nogami czy tyczkami? :cool3:

Posted

Ciekawe co sobie psy myślą, jak widzą taki plakat? Mój Foxi tak zareagował jak siostra zawiesiła na karnisz duuużo balonów. Musiałam je zdjąć i psa przyzwyczajać, to potem był spokój. :evil_lol:

Posted

Bzikowa, a noo Marilyn :loveu: już druga na tej ścianie :evil_lol: nie wiem co te psy mają do plakatów. :diabloti:
RCookie, dzięki :loveu: no ja mało nie padłam, jak zaczął tak szczekać. :diabloti:
Moniek193, dziękujęę :loveu: witamy i zapraszamy częściej :cool3:
Izuuus, dziwne mam pomysły z tymi plakatami co? :evil_lol:
akodirka, aa, co to było :diabloti: między nogami :cool3: to pewnie przez zacieki te okropne. :placz: ale chyba się zmniejszyły trochę.
kaskaSz, też się nad tym zastanawiam. :cool3: ja musiałam Axela podnieść i mu dać poniuchać, inaczej by chyba więcej nie wszedł do mojego pokoju :evil_lol:
Dynamique, niezłe są te nasze psy. :evil_lol:

kurczę, nie spodziewałam się, że wejdzie tyle osób, miło mi :loveu:
jutro dam foty, bo mam nowe, a teraz lecę na rolki. :diabloti: pierwszy raz od chyba 3 lat.

Posted

no ja mam nadzieje ze dopiero w czwartek:diabloti: Ty juz wiesz czemu:razz:

a co do filmiku to... dziwny jest ten Twoj pies:roll::lol:

Posted

[quote name='Ewa3']no ja mam nadzieje ze dopiero w czwartek:diabloti: Ty juz wiesz czemu:razz:

a co do filmiku to... dziwny jest ten Twoj pies:roll::lol:

noo, ale wczoraj zapomniałam i zrobiłam z nim slalom, ale raz tylko :evil_lol:
hahah, dzięki :diabloti: ale nie no, wiem, że on jest zakręcony trochę, ale przynajmniej śmiesznie jest. :lol:
i te jego piskliwe szczekanie, ach. :loveu:

dam dzisiaj foty :cool3:

mam trawkę :loveu: Axelowi się podoba :loveu:

Posted

Moniek193, dzięki :loveu: zatwierdziłam i odp. :diabloti: olympus e 510 :cool3:
Bartiśkowa, dzięki :razz: noo, wykorzystujemy biedaka, musi pracować w ogrodzie. :evil_lol:
Izuuus, niee :shake: możesz do nas wpaść się nim nacieszyć, ale nei oddam :diabloti:

mamy wyniki egzaminów .. załamałam się. :roll: myślałam, że mi pójdzie znacznie lepiej .. mam tyle pkt co dwie kol., z którymi za nic nie chce trafić do jednej klasy. Ale mam stresa ..
dwa tyg. do ogłoszenia kto do jakiej szkoły się dostał - zdecydowanie za długo.
jakoś to będzie, ale jestem na siebie strasznie zła, że tak napisałam. :roll:
teraz mam duże wątpliwości czy się dostanę tam gdzie chciałam. Będę miała chyba 138 pkt na koniec a rok temu tam był taki próg, więc się boję bardzo..

ale za to z angola 49/50, haha :lol: czemu angielski się nie liczy :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Feigned']
mamy wyniki egzaminów .. załamałam się. :roll: myślałam, że mi pójdzie znacznie lepiej .. mam tyle pkt co dwie kol., z którymi za nic nie chce trafić do jednej klasy. Ale mam stresa ..
dwa tyg. do ogłoszenia kto do jakiej szkoły się dostał - zdecydowanie za długo.
jakoś to będzie, ale jestem na siebie strasznie zła, że tak napisałam. :roll:
teraz mam duże wątpliwości czy się dostanę tam gdzie chciałam. Będę miała chyba 138 pkt na koniec a rok temu tam był taki próg, więc się boję bardzo..

najwyzej do xi sie dostaniesz :diabloti: tyle pkt na pewno starczy :cool3:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094243.jpg
jak taka zabawka :cool3:

Posted

Sweet napisał(a):
Ile dostałaś??:razz:
mów!
ja nie wiem ile bo moje szkoła podobno nie dostała jeszcze wyników:cool1:

mało. :oops: 70..
a kiedy macie ? :eviltong:

ja dzisiaj do fryzjera jadę :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
mało. :oops: 70..
a kiedy macie ? :eviltong:

ja dzisiaj do fryzjera jadę :evil_lol:

aha.. jak ja bym tyle dostała to sie nie dostane tam gdzie chce:roll::placz: musze miec conajmniej 80... ale boje sie ze bedzie mniej:roll:

Pewnie w poniedziałek dopiero:shake:

ja tez:eviltong: bo mam bal dzisiaj:razz:

Posted

Sweet napisał(a):
aha.. jak ja bym tyle dostała to sie nie dostane tam gdzie chce:roll::placz: musze miec conajmniej 80... ale boje sie ze bedzie mniej:roll:

Pewnie w poniedziałek dopiero:shake:

ja tez:eviltong: bo mam bal dzisiaj:razz:

a ile w sumie pkt musisz mieć mniej więcej?

Posted

Feigned napisał(a):
a ile w sumie pkt musisz mieć mniej więcej?

powyżej 150:roll:
wiec 80 z testów to jest takie minimum bo za świadectwo i oceny mam 70 lub 66 bo zależy jaki mam przedmiot punktowany...

Posted

[quote name='Ewa3']haha a mowilas ze wytrzymasz:p wiedzialam:eviltong:
a do jakich szkol chcesz sie dostac??

no, bo myślałam, że to nic takiego, 3 dni bez treningów. :diabloti: a przyznam szczerze, że kilka razy dziennie kusi mnie, żeby wziąć kliker i smaki i iść z nim poćwiczyć trochę. :evil_lol: ale powstrzymuje się, za to jutro już poćwiczymy. :loveu:

6 :loveu::loveu:, 11, 8. :cool3:
ale teraz żałuję, że nie wpisałam na 1. miejscu 3-ego, bo tam jest naprawdę mało chętnych, wszyscy myślą, że tam taki wysoki poziom i mało kto tam składa. :eviltong:
a jak się nie dostane do 6 to sie pochlastam :evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']mam nadzieje, ale wtedy b. możliwe, że będę w klasie z pewną osobą, nie wiem czy bym to zniosła. :crazyeye:
ale cicho, nie chce o tym myśleć, bo aż mi słabo. :evil_lol:

powiesz kto, to wraz z moimi ludźmi zajmę się nią :cool1::evil_lol:
nigdy nie wiesz, na jaką klase trafisz i kto w niej będzie :cool3:

[quote name='Feigned']no, bo myślałam, że to nic takiego, 3 dni bez treningów. :diabloti: a przyznam szczerze, że kilka razy dziennie kusi mnie, żeby wziąć kliker i smaki i iść z nim poćwiczyć trochę. :evil_lol: ale powstrzymuje się, za to jutro już poćwiczymy. :loveu:

6 :loveu::loveu:, 11, 8. :cool3:
ale teraz żałuję, że nie wpisałam na 1. miejscu 3-ego, bo tam jest naprawdę mało chętnych, wszyscy myślą, że tam taki wysoki poziom i mało kto tam składa. :eviltong:
a jak się nie dostane do 6 to sie pochlastam :evil_lol:

a czemu nie możesz z nim ćwiczyć? ocb?

ile razy trzeba Ci powtarzać, że 6 lo to złO? :shake: jeszcze będziesz żałować jak się tam dostaniesz:diabloti:

[quote name='Ewa3']haha a mowilas ze wytrzymasz:p wiedzialam:eviltong:
a do jakich szkol chcesz sie dostac??
a tak w ogóle to czesc Ewa :cool3:
dawno sie nie widziałyśmy, tylko kiedyś gdzieś mi przemknęłaś przed oczami w galerii :diabloti:

Posted

haha Czesc Akodirka:razz:
(no dobra nie zdradze Twojego imienia jak nie chcesz:lol:)
No cos dawno sie nie widzialysmy..
pewnie sporo sie zmienilo u Ciebie;)