Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jaka reakcja :D Axel to ma pomysły :cool3: Ale w sumie.. bo co ta pańcia sobie wyobraża wieszając mu jakies plakaty ?:roll::evil_lol: Quote
akodirka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Feigned napisał(a)::roflt: przyznaj się, za co Cię spisali. :evil_lol: zaraz coś dam :cool3: a tak wyglądała reakcja Axela, kiedy zobaczył tą dziwną panią na ścianie :roflt: oraz dzisiejsze zdj. z miną mówiącą "zabieraj ten aparat, bo jak nie.. :mad:" ttp://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094223.jpg obiecuję dzisiaj porobić więcej zdjęć, podwórkowych. :loveu: i może któregoś razu pokażę Wam Axelowy slalom, tylko najpierw musimy poćwiczyć na dworze, bo w domu już ładnie robi bez żadnego naprowadzania. Ale to w czwartek. :diabloti: w sumie za nic, chyba za to, ze z kol. po 22 karmiłam kaczki kilkaset km od miejsca zamieszkania :diabloti: zafascynowany chłopak był :loveu: a czemu na tym zdj ma pyszczek jakby rozszarpał krwiste mięcho? :diabloti: slalom miedzy nogami czy tyczkami? :cool3: Quote
kaskaSz Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ciekawe co sobie psy myślą, jak widzą taki plakat? Mój Foxi tak zareagował jak siostra zawiesiła na karnisz duuużo balonów. Musiałam je zdjąć i psa przyzwyczajać, to potem był spokój. :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moja babcia ma wielki obraz cyganki u siebie. I kiedyś Lucek usiadł i zaczął się tak wpatrywac, a potem warczeć :cool3::lol: Quote
Feigned Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bzikowa, a noo Marilyn :loveu: już druga na tej ścianie :evil_lol: nie wiem co te psy mają do plakatów. :diabloti: RCookie, dzięki :loveu: no ja mało nie padłam, jak zaczął tak szczekać. :diabloti: Moniek193, dziękujęę :loveu: witamy i zapraszamy częściej :cool3: Izuuus, dziwne mam pomysły z tymi plakatami co? :evil_lol: akodirka, aa, co to było :diabloti: między nogami :cool3: to pewnie przez zacieki te okropne. :placz: ale chyba się zmniejszyły trochę. kaskaSz, też się nad tym zastanawiam. :cool3: ja musiałam Axela podnieść i mu dać poniuchać, inaczej by chyba więcej nie wszedł do mojego pokoju :evil_lol: Dynamique, niezłe są te nasze psy. :evil_lol: kurczę, nie spodziewałam się, że wejdzie tyle osób, miło mi :loveu: jutro dam foty, bo mam nowe, a teraz lecę na rolki. :diabloti: pierwszy raz od chyba 3 lat. Quote
Ewa3 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no ja mam nadzieje ze dopiero w czwartek:diabloti: Ty juz wiesz czemu:razz: a co do filmiku to... dziwny jest ten Twoj pies:roll::lol: Quote
Feigned Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Ewa3']no ja mam nadzieje ze dopiero w czwartek:diabloti: Ty juz wiesz czemu:razz: a co do filmiku to... dziwny jest ten Twoj pies:roll::lol: noo, ale wczoraj zapomniałam i zrobiłam z nim slalom, ale raz tylko :evil_lol: hahah, dzięki :diabloti: ale nie no, wiem, że on jest zakręcony trochę, ale przynajmniej śmiesznie jest. :lol: i te jego piskliwe szczekanie, ach. :loveu: dam dzisiaj foty :cool3: mam trawkę :loveu: Axelowi się podoba :loveu: Quote
Feigned Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 koniec. :cool3: jeszcze tylko muszę sobie nowy banner zrobić, ale nie chce mi się jakoś. ;p Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ale on słodki:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094230.jpg Na jaki teraz aparat polujesz:cool3: Bo ja sie z fuji poddalam i mam nowy cel:diabloti: Canon powershot sx10is ale to Ci juz na FB pisalam o ile zatwierdzilas:diabloti::mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094247.jpg Ślicznusie Axelek :razz: jak on musi ciężko pracować że taki zmęczony :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094230.jpg oddaj mi go! :loveu: Quote
Feigned Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Moniek193, dzięki :loveu: zatwierdziłam i odp. :diabloti: olympus e 510 :cool3: Bartiśkowa, dzięki :razz: noo, wykorzystujemy biedaka, musi pracować w ogrodzie. :evil_lol: Izuuus, niee :shake: możesz do nas wpaść się nim nacieszyć, ale nei oddam :diabloti: mamy wyniki egzaminów .. załamałam się. :roll: myślałam, że mi pójdzie znacznie lepiej .. mam tyle pkt co dwie kol., z którymi za nic nie chce trafić do jednej klasy. Ale mam stresa .. dwa tyg. do ogłoszenia kto do jakiej szkoły się dostał - zdecydowanie za długo. jakoś to będzie, ale jestem na siebie strasznie zła, że tak napisałam. :roll: teraz mam duże wątpliwości czy się dostanę tam gdzie chciałam. Będę miała chyba 138 pkt na koniec a rok temu tam był taki próg, więc się boję bardzo.. ale za to z angola 49/50, haha :lol: czemu angielski się nie liczy :placz::placz::placz: Quote
akodirka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Feigned'] mamy wyniki egzaminów .. załamałam się. :roll: myślałam, że mi pójdzie znacznie lepiej .. mam tyle pkt co dwie kol., z którymi za nic nie chce trafić do jednej klasy. Ale mam stresa .. dwa tyg. do ogłoszenia kto do jakiej szkoły się dostał - zdecydowanie za długo. jakoś to będzie, ale jestem na siebie strasznie zła, że tak napisałam. :roll: teraz mam duże wątpliwości czy się dostanę tam gdzie chciałam. Będę miała chyba 138 pkt na koniec a rok temu tam był taki próg, więc się boję bardzo.. najwyzej do xi sie dostaniesz :diabloti: tyle pkt na pewno starczy :cool3: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094243.jpg jak taka zabawka :cool3: Quote
Feigned Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='akodirka']najwyzej do xi sie dostaniesz :diabloti: tyle pkt na pewno starczy :cool3: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6094243.jpg jak taka zabawka :cool3: mam nadzieje, ale wtedy b. możliwe, że będę w klasie z pewną osobą, nie wiem czy bym to zniosła. :crazyeye: ale cicho, nie chce o tym myśleć, bo aż mi słabo. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ile dostałaś??:razz: mów! ja nie wiem ile bo moje szkoła podobno nie dostała jeszcze wyników:cool1: Quote
Feigned Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sweet napisał(a):Ile dostałaś??:razz: mów! ja nie wiem ile bo moje szkoła podobno nie dostała jeszcze wyników:cool1: mało. :oops: 70.. a kiedy macie ? :eviltong: ja dzisiaj do fryzjera jadę :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Feigned napisał(a):mało. :oops: 70.. a kiedy macie ? :eviltong: ja dzisiaj do fryzjera jadę :evil_lol: aha.. jak ja bym tyle dostała to sie nie dostane tam gdzie chce:roll::placz: musze miec conajmniej 80... ale boje sie ze bedzie mniej:roll: Pewnie w poniedziałek dopiero:shake: ja tez:eviltong: bo mam bal dzisiaj:razz: Quote
Feigned Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sweet napisał(a):aha.. jak ja bym tyle dostała to sie nie dostane tam gdzie chce:roll::placz: musze miec conajmniej 80... ale boje sie ze bedzie mniej:roll: Pewnie w poniedziałek dopiero:shake: ja tez:eviltong: bo mam bal dzisiaj:razz: a ile w sumie pkt musisz mieć mniej więcej? Quote
Sweet Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Feigned napisał(a):a ile w sumie pkt musisz mieć mniej więcej? powyżej 150:roll: wiec 80 z testów to jest takie minimum bo za świadectwo i oceny mam 70 lub 66 bo zależy jaki mam przedmiot punktowany... Quote
Ewa3 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 haha a mowilas ze wytrzymasz:p wiedzialam:eviltong: a do jakich szkol chcesz sie dostac?? Quote
Feigned Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Ewa3']haha a mowilas ze wytrzymasz:p wiedzialam:eviltong: a do jakich szkol chcesz sie dostac?? no, bo myślałam, że to nic takiego, 3 dni bez treningów. :diabloti: a przyznam szczerze, że kilka razy dziennie kusi mnie, żeby wziąć kliker i smaki i iść z nim poćwiczyć trochę. :evil_lol: ale powstrzymuje się, za to jutro już poćwiczymy. :loveu: 6 :loveu::loveu:, 11, 8. :cool3: ale teraz żałuję, że nie wpisałam na 1. miejscu 3-ego, bo tam jest naprawdę mało chętnych, wszyscy myślą, że tam taki wysoki poziom i mało kto tam składa. :eviltong: a jak się nie dostane do 6 to sie pochlastam :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Feigned']mam nadzieje, ale wtedy b. możliwe, że będę w klasie z pewną osobą, nie wiem czy bym to zniosła. :crazyeye: ale cicho, nie chce o tym myśleć, bo aż mi słabo. :evil_lol: powiesz kto, to wraz z moimi ludźmi zajmę się nią :cool1::evil_lol: nigdy nie wiesz, na jaką klase trafisz i kto w niej będzie :cool3: [quote name='Feigned']no, bo myślałam, że to nic takiego, 3 dni bez treningów. :diabloti: a przyznam szczerze, że kilka razy dziennie kusi mnie, żeby wziąć kliker i smaki i iść z nim poćwiczyć trochę. :evil_lol: ale powstrzymuje się, za to jutro już poćwiczymy. :loveu: 6 :loveu::loveu:, 11, 8. :cool3: ale teraz żałuję, że nie wpisałam na 1. miejscu 3-ego, bo tam jest naprawdę mało chętnych, wszyscy myślą, że tam taki wysoki poziom i mało kto tam składa. :eviltong: a jak się nie dostane do 6 to sie pochlastam :evil_lol: a czemu nie możesz z nim ćwiczyć? ocb? ile razy trzeba Ci powtarzać, że 6 lo to złO? :shake: jeszcze będziesz żałować jak się tam dostaniesz:diabloti: [quote name='Ewa3']haha a mowilas ze wytrzymasz:p wiedzialam:eviltong: a do jakich szkol chcesz sie dostac?? a tak w ogóle to czesc Ewa :cool3: dawno sie nie widziałyśmy, tylko kiedyś gdzieś mi przemknęłaś przed oczami w galerii :diabloti: Quote
Ewa3 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 haha Czesc Akodirka:razz: (no dobra nie zdradze Twojego imienia jak nie chcesz:lol:) No cos dawno sie nie widzialysmy.. pewnie sporo sie zmienilo u Ciebie;) Quote
Kaya93 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gud morning:eviltong: O jaaa odsprzedaj mi ten plakat ze szczeniorkami :loveu: proszem :loveu: ach i Axelos:loveu: A co tam u Was?:razz: Quote
Recommended Posts