Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A to ty masz ten sam klopot co ja :)
Jak juz mi sie baterie rozladuja to mkusi byc jakas niezwykla sila zebym o nich niezapomniala ;) A jeszcze znalezc dawno niewyciagana ladowarke ? ... hehehe
A to ze pisalas wvzesniej hmmmm, wiesz ja tak na szybko watki przegladam bo niemam zbyt wiele czasu niestety a watkow od groma i ciut ciut ehh ;)

Posted

Aga K napisał(a):
;)
ode mnie tez mozesz go myznac :)
A co dzis ciekawego robicie ?
jhakis spacerek ?
nowe fotki ? ;)

pisałam wcześniej :eviltong: byliśmy na kursie, zaraz na jakiś spacerek (wybieram się już ponad godzine :evil_lol:) a fotek na razie chyba nie będzie, muszę aparat naładować, a ciagle zapominam :evil_lol:

Posted

Juszes napisał(a):
Hej ;*
Co tam u Axelka słychać? :loveu:

heej :razz:
a dobrze wszystko, śpi, jak zawsze kiedy siedzę na kompie :evil_lol::loveu:
no i czytam trochę o ciachaniu ..

Posted

Sarah, witamy! :cool3: dziękuję bardzo :loveu: zapraszamy :razz:
Kasia, :loveu: na razie chyba nie :eviltong: bo wg rodziców to on teraz taki fajny kudłaty :evil_lol: ale chyba w wakacje się z nim wybiorę gdzieś na strzyżenie :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Witam:cool3:
Przegapiłam coś, jakieś fotki?
Co u was? :cool3:

:loveu:

heej :eviltong::loveu:
chyba nic nie przegapiłaś :evil_lol:
a u nas nic ciekawego, ja jadę zaraz do miasta, później do kościoła muszę iść, bo w piątek bierzmowanie i musze się wiersza na jutro nauczyć :crazyeye:
no i ciągle zastanawiam się nad kastracją Axelina.. ech.

Posted

Feigned napisał(a):
heej :eviltong::loveu:
chyba nic nie przegapiłaś :evil_lol:
a u nas nic ciekawego, ja jadę zaraz do miasta, później do kościoła muszę iść, bo w piątek bierzmowanie i musze się wiersza na jutro nauczyć :crazyeye:
no i ciągle zastanawiam się nad kastracją Axelina.. ech.

To dobrze :cool3:
A jak dajesz sobie na trzecie? :cool3:
A czemu chcesz go kastrować? ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
To dobrze :cool3:
A jak dajesz sobie na trzecie? :cool3:
A czemu chcesz go kastrować? ;)

jakie trzecie, drugie :evil_lol: Maria, ale nie zastanawiałam się nad tym, wzięłam takie bo patronka mi przypasowała :diabloti: i tak nie będę go używać.
1. i tak nie chcemy potomostwa, więc żeby było mu lżej.
2. może nie pobudzałby się tak na widok innych psów/suk, wtedy moglibyśmy normalnie trenować. Ale nie wiem .. Na razie z nim będę pracować, może będzie lepiej. Kastracja to chyba ostateczność, bo jednak boję się ew. chorób, które mogłyby wystąpić, więc nie wiem czy warto..

dobra ja lecę z kompa. :eviltong:

Posted

Kaya, heej :loveu: no tak właśnie myślałam o tym, ale chyba jednak nie będziemy tego robić..
Sweet, dlaczego byś chciała? fotki, hmm .. muszę coś porobić :cool3: jutro się postaram wstawić :eviltong: teraz muszę iść się wiersza nauczyć :crazyeye:

Posted

Hej:D
właśnie sobie czytam że rozmyślasz o kastracji.. ja jak bym mogła to bym to mojemu od razu zrobiła... ale że rodzice się nie zgadzają to musimy życ jak jest..
W ogóle to chcemy fotki kudłacza:razz::razz:

Posted

Jeśli myślisz o kastracji to zrób to, i nie bój się żadnych chorób "po" ;)
Ja z Fidlastym od roku się wybieram i wybrać się nie mogę ale na pewno to zrobię.

Pozdrawiamy i na nowe fotki czekamy :lol:

Posted

Feigned napisał(a):
a ta znowu nie śpi po nocach :evil_lol::diabloti:

no w dzien staram sie poprackowac a w nocy dogo ;)
przynajmniej jak napisze to mi watki w subskrypcjach nie rosna :evil_lol:

A co do kastracji - tez o tym myslalam ehhhh, ale u mnie tez sie mama nie zgadza pomimo tego ze niewiele ma do powiedzenia ;) Nie zgadza sie choc za psem nie przeprada :evil_lol: A ja tez jakos niemam odwagi ...... Narazie tez dajemy rade mimo tendencji jego do ucieczek ( niekoniecznie za suka czy psem )
Paaa

Posted

chyba nie będzie ciachania. A przynajmniej nie w najbliższym czasie.

nowe foty mam :cool3: tylko kurczę, muszę z Axela zaciekami coś zrobić, ten żel co teraz mamy prawie nie pomaga :shake:

kombinowałam z ustawieniami ręcznymi.

cdn.

Posted

niektóre straciły na jakości podczas zmniejszania/przycinania.

dajce mi nowy aparat. :placz: muszę rodziców namówić, może by mi sprawili jako prezent urodzinowo- świąteczny :diabloti: (święta są miesiąc po moich ur.). Tylko nie wiem jaki - jakiś lepszy kompakt czy tańsze/łatwiejsze w obsłudze lustro? myślałam nad lustrzanką, bo wkońcu nauczyłabym się z niej prawidłowo korzystać, co nie ? :evil_lol: hyym hym.

a za 2h bierzmowanie.