Feigned Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Pusiakowa napisał(a):Hej :razz:. http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5094239.jpg jaki slodziak :loveu:. nadrobie jak bede miala czas.. wymiziaj go :p heej :cool3: dziękuję :loveu: spoko spoko :eviltong: wymiziaam :evil_lol::loveu: Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ;) ode mnie tez mozesz go myznac :) A co dzis ciekawego robicie ? jhakis spacerek ? nowe fotki ? ;) Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A to ty masz ten sam klopot co ja :) Jak juz mi sie baterie rozladuja to mkusi byc jakas niezwykla sila zebym o nich niezapomniala ;) A jeszcze znalezc dawno niewyciagana ladowarke ? ... hehehe A to ze pisalas wvzesniej hmmmm, wiesz ja tak na szybko watki przegladam bo niemam zbyt wiele czasu niestety a watkow od groma i ciut ciut ehh ;) Quote
Feigned Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Aga K napisał(a):;) ode mnie tez mozesz go myznac :) A co dzis ciekawego robicie ? jhakis spacerek ? nowe fotki ? ;) pisałam wcześniej :eviltong: byliśmy na kursie, zaraz na jakiś spacerek (wybieram się już ponad godzine :evil_lol:) a fotek na razie chyba nie będzie, muszę aparat naładować, a ciagle zapominam :evil_lol: Quote
Juszes Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Hej! No to i ja ślę głaskanki dla białaska :loveu: ;* Quote
Feigned Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Juszes napisał(a):Hej! No to i ja ślę głaskanki dla białaska :loveu: ;* hej, hej! :cool3: a dziękuję, wygłaskam :loveu: Quote
Feigned Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Aga K napisał(a):Siemkaaaa :hand: :grins: i dobranoc :diabloti: a ta znowu nie śpi po nocach :evil_lol::diabloti: Quote
Feigned Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Juszes napisał(a):Hej ;* Co tam u Axelka słychać? :loveu: heej :razz: a dobrze wszystko, śpi, jak zawsze kiedy siedzę na kompie :evil_lol::loveu: no i czytam trochę o ciachaniu .. Quote
jmw Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witamy po raz pierwszy! :multi: Axel jest PRZEśliczny, i chyba więcej o nim powiedzieć nie można :loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5094239.jpg W tej fotce się zakochałam :loveu: Będziemy odwiedzać częśćiej :p Quote
Kasia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 w końcu poznałam tego białego kudłacza :loveu: czy jakieś strzyżenie jest planowane? :lol: Quote
Feigned Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Sarah, witamy! :cool3: dziękuję bardzo :loveu: zapraszamy :razz: Kasia, :loveu: na razie chyba nie :eviltong: bo wg rodziców to on teraz taki fajny kudłaty :evil_lol: ale chyba w wakacje się z nim wybiorę gdzieś na strzyżenie :cool3: Quote
Izuuus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Witam:cool3: Przegapiłam coś, jakieś fotki? Co u was? :cool3: :loveu: Quote
Feigned Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Izuuus napisał(a):Witam:cool3: Przegapiłam coś, jakieś fotki? Co u was? :cool3: :loveu: heej :eviltong::loveu: chyba nic nie przegapiłaś :evil_lol: a u nas nic ciekawego, ja jadę zaraz do miasta, później do kościoła muszę iść, bo w piątek bierzmowanie i musze się wiersza na jutro nauczyć :crazyeye: no i ciągle zastanawiam się nad kastracją Axelina.. ech. Quote
Izuuus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Feigned napisał(a):heej :eviltong::loveu: chyba nic nie przegapiłaś :evil_lol: a u nas nic ciekawego, ja jadę zaraz do miasta, później do kościoła muszę iść, bo w piątek bierzmowanie i musze się wiersza na jutro nauczyć :crazyeye: no i ciągle zastanawiam się nad kastracją Axelina.. ech. To dobrze :cool3: A jak dajesz sobie na trzecie? :cool3: A czemu chcesz go kastrować? ;) Quote
Feigned Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Izuuus napisał(a):To dobrze :cool3: A jak dajesz sobie na trzecie? :cool3: A czemu chcesz go kastrować? ;) jakie trzecie, drugie :evil_lol: Maria, ale nie zastanawiałam się nad tym, wzięłam takie bo patronka mi przypasowała :diabloti: i tak nie będę go używać. 1. i tak nie chcemy potomostwa, więc żeby było mu lżej. 2. może nie pobudzałby się tak na widok innych psów/suk, wtedy moglibyśmy normalnie trenować. Ale nie wiem .. Na razie z nim będę pracować, może będzie lepiej. Kastracja to chyba ostateczność, bo jednak boję się ew. chorób, które mogłyby wystąpić, więc nie wiem czy warto.. dobra ja lecę z kompa. :eviltong: Quote
Kaya93 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Hejka:loveu: Chcesz pozbawić Axelka ... klejnotów :-o :evil_lol: Chyba, że to już ostateczność będzie .... to trudno :roll: Quote
Feigned Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Kaya, heej :loveu: no tak właśnie myślałam o tym, ale chyba jednak nie będziemy tego robić.. Sweet, dlaczego byś chciała? fotki, hmm .. muszę coś porobić :cool3: jutro się postaram wstawić :eviltong: teraz muszę iść się wiersza nauczyć :crazyeye: Quote
Sweet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Hej:D właśnie sobie czytam że rozmyślasz o kastracji.. ja jak bym mogła to bym to mojemu od razu zrobiła... ale że rodzice się nie zgadzają to musimy życ jak jest.. W ogóle to chcemy fotki kudłacza:razz::razz: Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jeśli myślisz o kastracji to zrób to, i nie bój się żadnych chorób "po" ;) Ja z Fidlastym od roku się wybieram i wybrać się nie mogę ale na pewno to zrobię. Pozdrawiamy i na nowe fotki czekamy :lol: Quote
Aga K Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Feigned napisał(a):a ta znowu nie śpi po nocach :evil_lol::diabloti: no w dzien staram sie poprackowac a w nocy dogo ;) przynajmniej jak napisze to mi watki w subskrypcjach nie rosna :evil_lol: A co do kastracji - tez o tym myslalam ehhhh, ale u mnie tez sie mama nie zgadza pomimo tego ze niewiele ma do powiedzenia ;) Nie zgadza sie choc za psem nie przeprada :evil_lol: A ja tez jakos niemam odwagi ...... Narazie tez dajemy rade mimo tendencji jego do ucieczek ( niekoniecznie za suka czy psem ) Paaa Quote
Feigned Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 chyba nie będzie ciachania. A przynajmniej nie w najbliższym czasie. nowe foty mam :cool3: tylko kurczę, muszę z Axela zaciekami coś zrobić, ten żel co teraz mamy prawie nie pomaga :shake: kombinowałam z ustawieniami ręcznymi. cdn. Quote
Feigned Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 niektóre straciły na jakości podczas zmniejszania/przycinania. dajce mi nowy aparat. :placz: muszę rodziców namówić, może by mi sprawili jako prezent urodzinowo- świąteczny :diabloti: (święta są miesiąc po moich ur.). Tylko nie wiem jaki - jakiś lepszy kompakt czy tańsze/łatwiejsze w obsłudze lustro? myślałam nad lustrzanką, bo wkońcu nauczyłabym się z niej prawidłowo korzystać, co nie ? :evil_lol: hyym hym. a za 2h bierzmowanie. Quote
Izuuus Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5154250.jpg jaka panienka :loveu: Quote
Recommended Posts