Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izuuus, oj tam panienka od razu :diabloti: weź bo się Axel obrazi :evil_lol: już mi dzisiaj mama powiedziała, że jak robie dla Axela te kucyki to jak dziewczynka wygląda :lol:
Sweet, a któż by inny :diabloti: dzięki :loveu:
Owczarkowa, dziękuję :cool3::loveu:

planuję go ostrzyc na wakacje :diabloti: tj. w czerwcu/lipcu. Już wiem, w którym salonie, więc pozostaje się tylko umówić. :razz:

a i ostatnio zmieniłam Axelowi karmę na 1st Choice, bo żadna mu nie pasowała a na tą akurat promocja była to wzięłam. I Axel bardzo polubił :loveu: ja też zadowolona. Ładnie na nią pracuje w domu. Na dworze nie próbowałam :diabloti: planuję na zajęcia w niedzielę wziąć kilka granulek, żeby zobaczyć czy będzie jadł. I nie wiem co jeszcze jako smaki wziąć, bo ser chyba stracił na atrakcyjności :shake: jakiegoś mięcha trza będzie wziąć :evil_lol:

Posted

Bewarka, witaj Justyno :evil_lol: u kogo piękny u tego piękny, u mnie chyba deszcz będzie padał :placz:
dzięki :diabloti:
M&T, noo, bo mu kłaki tak dziwnie się ułożyły :evil_lol:
Skibka, dzięki :loveu:

a mnie dzisiaj Axel denerwuje cały dzień. :angryy: najpierw mnie obudził o 9.00, a teraz jak tylko sie go przyciągnie do domu to biega od drzwi na taras do kanapy (są na przeciwko siebie), piszczy ciągle i szczeka :roll: drażni mnie strasznie.. nie wiem czy to dlatego, że suka sąsiadów ma cieczkę, czy po prostu kieruje nim jego miłość do podwórka. Teraz znowu ta suczka u nas pod płotem biega, a Axel szczeka tym swoim piskliwym głosikiem.. a oni podobno chcą, żeby ona miała małe z Axelem. :angryy:

Posted

M&T napisał(a):
A nie chcesz ciachnąć Axela?

myślałam o tym, nawet pisałam kilka stron wstecz.
ale boję się tego i nie wiem czy się zdecyduję..

Posted

Feigned napisał(a):
myślałam o tym, nawet pisałam kilka stron wstecz.
ale boję się tego i nie wiem czy się zdecyduję..

Czego się boisz? ;>

Posted

M&T napisał(a):
Czego się boisz? ;>

wszystkiego. :evil_lol:
że coś pójdzie nie tak, że później coś mogłoby mu być..
już byłam prawie pewna, że to zrobimy, a teraz znowu się wacham.
ale chyba jednak wybiorę się do weta, pogadać o tym. :eviltong:

Posted

Pamiętaj, że kastracja niweluje ryzyko niektórych chorób+pies nie męczy się jak suki mają cieczkę ;)

Poza tym to pies, a zabieg u psów jest prostszy niż u suk ;)

Posted

[quote name='Juszes']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5154234.jpg
ale misio :loveu:

noo, mój misio :loveu: napisz do mnie na gg: 3211289. ja miałam do Ciebie napisać ale jakoś mi z głowy wyleciało i nr nie zapisałam :eviltong:
a jutro zajęcia, już się boję jak to będzie.. :roll:
nie wiem co wziąć do jedzenia jako nagrodę, boję się, że sera znowu nie będzie chciał, to musi być coś czemu się oprze.. tylko co? jakieś mięcho trzeba będzie wziąć i już dzisiaj karmy nie dostanie.

Posted

[quote name='Feigned']noo, mój misio :loveu: napisz do mnie na gg: 3211289. ja miałam do Ciebie napisać ale jakoś mi z głowy wyleciało i nr nie zapisałam :eviltong:
a jutro zajęcia, już się boję jak to będzie.. :roll:
nie wiem co wziąć do jedzenia jako nagrodę, boję się, że sera znowu nie będzie chciał, to musi być coś czemu się oprze.. tylko co? jakieś mięcho trzeba będzie wziąć i już dzisiaj karmy nie dostanie.

Mój Tosiek chyba najbardziej lubi gotowanego kuraka :cool3:, przebija ser żółty i szynkę :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Mój Tosiek chyba najbardziej lubi gotowanego kuraka :cool3:, przebija ser żółty i szynkę :evil_lol:.

ta wredota też bardzo lubi, tylko skąd ja teraz kuraka wezmę ? :diabloti:
muszę poszukać :evil_lol: jak nie znajde to wezmę trochę sera i trochę jakiegoś mięcha :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
ta wredota też bardzo lubi, tylko skąd ja teraz kuraka wezmę ? :diabloti:
muszę poszukać :evil_lol: jak nie znajde to wezmę trochę sera i trochę jakiegoś mięcha :cool3:

W sklepie jakiegoś mrożonego cycka z kury nie kupisz? ;)

Posted

Feigned napisał(a):
dzisiaj u mnie na oś już sklepy pozamykane :lol: tzn. te w których mogłabym to kupić. A jutro na 10 zajęcia :eviltong:

To przed 10 skoczysz do sklepu, tylko jakieś mniejsze byś wzięła, wrzucić do wrzątku, żeby się szybciej rozmroziło (jak będą świeże, to nie ma problemu z rozmrażaniem), potem ugotować i gotowe :cool3:. Żeby się szybciej ugotowało od razu można na drobniejsze kawałki pokroić.

Posted

witam :hand:
co do kastracji - pisałam Ci na offtopicu, co o tym myślę, moim zdaniem - tnij:evil_lol:

a o jakich zajęciach mówisz?

wiesz co, Bzik jak zaczynaliśmy agility i w ogóle cokolwiek robić też nie chciał patrzeć na smakole prawie żadne... a po jakimś czasie, jak nauczył się ze mną współpracować i zaczęło mu to sprawiać radość (zajęło to parę miesięcy) to nagle w magiczny sposób posmakowały mu wszystkie smakołyki ;) od tego czasu mogę z nim pracować na cokolwiek, zwykłe sesje klikerowe robimy na suchą karmę a i tak się na nią rzuca :loveu:

Posted

RCookie napisał(a):
W sklepie jakiegoś mrożonego cycka z kury nie kupisz? ;)

dzisiaj u mnie na oś już sklepy pozamykane :lol: tzn. te w których mogłabym to kupić. A jutro na 10 zajęcia :eviltong:

Posted

[quote name='Bzikowa']witam :hand:
co do kastracji - pisałam Ci na offtopicu, co o tym myślę, moim zdaniem - tnij:evil_lol:

a o jakich zajęciach mówisz?

wiesz co, Bzik jak zaczynaliśmy agility i w ogóle cokolwiek robić też nie chciał patrzeć na smakole prawie żadne... a po jakimś czasie, jak nauczył się ze mną współpracować i zaczęło mu to sprawiać radość (zajęło to parę miesięcy) to nagle w magiczny sposób posmakowały mu wszystkie smakołyki ;) od tego czasu mogę z nim pracować na cokolwiek, zwykłe sesje klikerowe robimy na suchą karmę a i tak się na nią rzuca :loveu:

heej :razz: no czytałam, czytałam. Ale na razie się chyba wstrzymam. Kurczę, zawsze jak wejdę na dogo to zaczynam mieć wątpliwości. :evil_lol:

taki kurs przygotowujący do agility. :eviltong:

Axel chce patrzeć, ale wystarczy, że na horyzoncie pojawi się inny pies i cały czar pryska :lol: mogę sobie biegać, skakać, śpiewać i co jeszcze chcę robić, a dla niego i tak piesek ważniejszy. :diabloti:
jak jesteśmy w domu/ u nas na podwórku to wystarczy cokolwiek, nawet karma smakuje. :eviltong:
dzisiaj na treningu oczywiście znowu jeść nie chciał. Już prawie sie załamałam (:diabloti:) a tu nagle Ewa dała mu jedno ciacho wątrobiane od Marty. I nastąpił cud :evil_lol: nawet zaczął na mnie patrzeć i się skupiać. :crazyeye: byłam w szoku. Jest jeszcze dla nas nadzieja :diabloti:

[quote name='Kaya:']Hejo Magdaleno i Axelosie:loveu::loveu::loveu:
Czekamy na jakieś fotki:cool3:

heeej :cool3::loveu::loveu:
hym hymm ;d dam jak się trochę pogoda poprawi, bo jak na razie to Axel pół dnia na dworze spędza. :evil_lol:

Shappy, heej :cool3:

RCookie, za daleko do sklepu mam, nie chciało mi się rano iść tyle :evil_lol: ale furorę zrobiły ciastka wątrobiane, także w tym tyg. będę piec :cool3:

Posted

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194256.jpg :loveu: mmmm jak ja kocham tego bielucha:loveu::loveu::loveu:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194234.jpg Aaaa z drogi! śnieżny potfffor nadciąga!:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194202.jpg pewnie wypatruje jakiejś przystojnej suczki :eviltong: :evil_lol:

Pfff przeskoczył ;/