Feigned Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Martyna heej :cool3: coś nikt nie odwiedza. :placz: ale trudno, mam nowe foty. :eviltong: tak jest od kilku dni za każdym razem kiedy wyjdzie na dwór: :loveu: Quote
Feigned Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 koniec. :cool3: Kaya, heej :loveu: a dobrze w miarę. :eviltong: bywało lepiej. Axel jakoś się trzyma, chociaż sąsiadów suczka ma cieczkę i mu odbija trochę, biedaczek. A mnie wszyscy próbuja zdenerwować. :cool3: ale ogólnie to spoko. a w lipcu ciachanie Axela. :eviltong: a co u Ciebie ? Quote
sandrulka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 dawno mnie u WAs nie było. ale jestem ! http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5154229.jpg śliczne ! http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5154247.jpg :loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194256.jpg jaka słodka focia ! Axelek jest cuuudny ,zresztą jak zawsze Quote
Feigned Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Kaya, dzięki :loveu: taa niech on lepiej na mnie patrzy a nie na suczki jakieś. :diabloti: sandrulka, heej! :multi: dzięękuję :loveu::loveu: mam zdjecia z 2. treningu, może dam któregoś razu. ;) Quote
Feigned Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 ja nowe zdjęcia daję, a nikt komentować nie chce .. :shake: Quote
Sweet Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194234.jpg :loveu::lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194256.jpg mm... jakie dobre smarki:evil_lol::diabloti: żartuje oczywiście z tymi smarkami:evil_lol: kabi tez czesto tak nos oblizuje:eviltong: jak nikt nie komentuje:eviltong::eviltong: Quote
akodirka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Feigned napisał(a): a w lipcu ciachanie Axela. :eviltong: jak go wytniesz to kto wie, moze i na spacer uda sie nam pojsc :cool3: a u jakiego weta bedziesz go ciac? Quote
sandrulka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Feigned napisał(a):ja nowe zdjęcia daję, a nikt komentować nie chce .. :shake: jak nikt nie chce komentować!? chcemy dużo fotek!! Quote
Feigned Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 heej wam :loveu: i dzięki za komenty. :cool3: (wybaczcie, ale nie chce mi sie cytowac :evil_lol:) akodirka, na białostoczku w klinice :eviltong: nie wiem jak ten facet się nazywa, nie pamiętam. :eviltong: Ale robiliśmy u niego już przetykanie kanalików, ogólnie to wygląda na takiego co się zna, właściwie to to słychać jak się z nim rozmawia. Więc raczej będzie u niego.. :cool3: właściwie to nie znam innego, który mógłby się nadawać, znasz kogoś kogo możesz polecić? Quote
akodirka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Feigned napisał(a): akodirka, na białostoczku w klinice :eviltong: nie wiem jak ten facet się nazywa, nie pamiętam. :eviltong: Ale robiliśmy u niego już przetykanie kanalików, ogólnie to wygląda na takiego co się zna, właściwie to to słychać jak się z nim rozmawia. Więc raczej będzie u niego.. :cool3: właściwie to nie znam innego, który mógłby się nadawać, znasz kogoś kogo możesz polecić? eee, ja mam głęboki uraz do tej "lecznicy" na białostoczku i nie tylko ja mam o nich "świetną" opinie :roll: ja jak miałam ciąć kundla swego to na piasta w "zwierzaku" chciałam, byłam tam kilka razy tak o, na szczepieniu i jak mały był chory i wszyściutko git a nawet bardziej było :diabloti: i słyszałam i czytałam dobre opinie o tej lecznicy :cool3:. Mozesz w sumie jeszcze popytac się dziewczyn z RP gdzie cięły i jakich wetów polecają :cool3: tylko zeby nie było, ze ja tu chodze i wrogo nastawiam ludzi do tej kliniki na białostoczku :diabloti: wyrażam tylko swoją opinie wyciągniętą ze swojego niedużego doświadczenia jeśli chodzi o wetów :diabloti: Quote
Feigned Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 akodirka napisał(a):eee, ja mam głęboki uraz do tej "lecznicy" na białostoczku i nie tylko ja mam o nich "świetną" opinie :roll: ja jak miałam ciąć kundla swego to na piasta w "zwierzaku" chciałam, byłam tam kilka razy tak o, na szczepieniu i jak mały był chory i wszyściutko git a nawet bardziej było :diabloti: i słyszałam i czytałam dobre opinie o tej lecznicy :cool3:. Mozesz w sumie jeszcze popytac się dziewczyn z RP gdzie cięły i jakich wetów polecają :cool3: tylko zeby nie było, ze ja tu chodze i wrogo nastawiam ludzi do tej kliniki na białostoczku :diabloti: wyrażam tylko swoją opinie wyciągniętą ze swojego niedużego doświadczenia jeśli chodzi o wetów :diabloti: tylko tam właśnie zależy na jakiego weta sie trafi. :eviltong: nie wiem, zobaczy się jeszcze :eviltong: muszę z tatem pogadać :cool3: Quote
cockermaister Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Witamy :loveu::loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5194234.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Axselek jest śliczny :loveu: Quote
Feigned Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 cockermaister, heej :cool3: dziękuję :loveu: i zapraszamy częściej :loveu: Shappy, heej :loveu: a dobrze wszystko :eviltong: nic się w sumie ciekawego nie dzieje u nas. :cool3: aaaa nie, może w sobotę pojedziemy do fryzjera :cool3: zaraz chyba zadzwonię, bo nie wiem czy będzie termin wolny. Quote
Pestka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No u nas z terminami też cięzko, koleżanka statnio miesiąc czekała na wizytę, wiec musze niedlugo bena umowic :D Quote
Feigned Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 cockermaister napisał(a):Przyszłam się przywitać :razz: heej :cool3: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Helo:loveu: Co tam u naszego przystojniaka:razz: Quote
Cosmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ooo widze, ze dwa maltanczyki Axelki tu sa :diabloti: moj i Twoj hehe, kurcze, nie masz problemow z sierscia? nasz to sie koltunil strasznie z dluzszymi wlosami, wiec juz kilka razy byl u swojej fryzjerki :cool3: fajny piesek, ladnie mu w dlugiej siersci - ale przyznaj, ze maltanczyki samce to psychopaci mali, bynajmniej nasz :lol: jeszcze z tak zywiolowym psem nigdy sie nie spotkalam :p wymiziaj Axlowatego :loveu: Quote
Feigned Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Kaya, heej :loveu: nic w sumie, muszę ciacha dla Axela zrobić a składników nie mam :shake: Cosmo, noo właśnie ostatnio się pokołtunił, 28 maja do fryzjera jesteśmy zapisani :cool3: jeśli chodzi Ci o to, że psychopaci pod względem energii to się zdecydowanie zgadzam :evil_lol: ps. czemu nie Was już na maltańczykowym? :shake: pozdr! :loveu: Quote
Cosmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 a wiesz, ja tylko na dogo jestem ;) a tam jest moja siostra, w sumie wlascicielka "prawowita" Kapselka ;) :) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ale mam nadziję że fotki pofryzjerowe będą ?? :cool3::loveu: Quote
Feigned Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale mam nadziję że fotki pofryzjerowe będą ?? :cool3::loveu: pewnie :cool3: będą też weekendowe, bo mam duuuuuuuużo :razz: tylko nie chce mi się zgrywać, jutro dodam :eviltong: są zdjęcia :cool3: część z nich robiona przez moją kol., część przeze mnie: cdn. Quote
Feigned Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 przyszły agilitowiec :evil_lol::lol: cdn. Quote
Recommended Posts