Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Martyna heej :cool3:

coś nikt nie odwiedza. :placz: ale trudno, mam nowe foty. :eviltong:

tak jest od kilku dni za każdym razem kiedy wyjdzie na dwór:

:loveu:

Posted

koniec. :cool3:

Kaya, heej :loveu: a dobrze w miarę. :eviltong: bywało lepiej. Axel jakoś się trzyma, chociaż sąsiadów suczka ma cieczkę i mu odbija trochę, biedaczek. A mnie wszyscy próbuja zdenerwować. :cool3: ale ogólnie to spoko. a w lipcu ciachanie Axela. :eviltong:
a co u Ciebie ?

Posted

Kaya, dzięki :loveu: taa niech on lepiej na mnie patrzy a nie na suczki jakieś. :diabloti:
sandrulka, heej! :multi: dzięękuję :loveu::loveu:

mam zdjecia z 2. treningu, może dam któregoś razu. ;)

Posted

heej wam :loveu: i dzięki za komenty. :cool3: (wybaczcie, ale nie chce mi sie cytowac :evil_lol:)

akodirka, na białostoczku w klinice :eviltong: nie wiem jak ten facet się nazywa, nie pamiętam. :eviltong: Ale robiliśmy u niego już przetykanie kanalików, ogólnie to wygląda na takiego co się zna, właściwie to to słychać jak się z nim rozmawia. Więc raczej będzie u niego.. :cool3: właściwie to nie znam innego, który mógłby się nadawać, znasz kogoś kogo możesz polecić?

Posted

Feigned napisał(a):

akodirka, na białostoczku w klinice :eviltong: nie wiem jak ten facet się nazywa, nie pamiętam. :eviltong: Ale robiliśmy u niego już przetykanie kanalików, ogólnie to wygląda na takiego co się zna, właściwie to to słychać jak się z nim rozmawia. Więc raczej będzie u niego.. :cool3: właściwie to nie znam innego, który mógłby się nadawać, znasz kogoś kogo możesz polecić?

eee, ja mam głęboki uraz do tej "lecznicy" na białostoczku i nie tylko ja mam o nich "świetną" opinie :roll:
ja jak miałam ciąć kundla swego to na piasta w "zwierzaku" chciałam, byłam tam kilka razy tak o, na szczepieniu i jak mały był chory i wszyściutko git a nawet bardziej było :diabloti: i słyszałam i czytałam dobre opinie o tej lecznicy :cool3:.
Mozesz w sumie jeszcze popytac się dziewczyn z RP gdzie cięły i jakich wetów polecają :cool3:

tylko zeby nie było, ze ja tu chodze i wrogo nastawiam ludzi do tej kliniki na białostoczku :diabloti: wyrażam tylko swoją opinie wyciągniętą ze swojego niedużego doświadczenia jeśli chodzi o wetów :diabloti:

Posted

akodirka napisał(a):
eee, ja mam głęboki uraz do tej "lecznicy" na białostoczku i nie tylko ja mam o nich "świetną" opinie :roll:
ja jak miałam ciąć kundla swego to na piasta w "zwierzaku" chciałam, byłam tam kilka razy tak o, na szczepieniu i jak mały był chory i wszyściutko git a nawet bardziej było :diabloti: i słyszałam i czytałam dobre opinie o tej lecznicy :cool3:.
Mozesz w sumie jeszcze popytac się dziewczyn z RP gdzie cięły i jakich wetów polecają :cool3:

tylko zeby nie było, ze ja tu chodze i wrogo nastawiam ludzi do tej kliniki na białostoczku :diabloti: wyrażam tylko swoją opinie wyciągniętą ze swojego niedużego doświadczenia jeśli chodzi o wetów :diabloti:

tylko tam właśnie zależy na jakiego weta sie trafi. :eviltong:
nie wiem, zobaczy się jeszcze :eviltong:
muszę z tatem pogadać :cool3:

Posted

cockermaister, heej :cool3: dziękuję :loveu: i zapraszamy częściej :loveu:

Shappy, heej :loveu: a dobrze wszystko :eviltong: nic się w sumie ciekawego nie dzieje u nas. :cool3: aaaa nie, może w sobotę pojedziemy do fryzjera :cool3: zaraz chyba zadzwonię, bo nie wiem czy będzie termin wolny.

Posted

ooo widze, ze dwa maltanczyki Axelki tu sa :diabloti: moj i Twoj hehe, kurcze, nie masz problemow z sierscia? nasz to sie koltunil strasznie z dluzszymi wlosami, wiec juz kilka razy byl u swojej fryzjerki :cool3:
fajny piesek, ladnie mu w dlugiej siersci - ale przyznaj, ze maltanczyki samce to psychopaci mali, bynajmniej nasz :lol: jeszcze z tak zywiolowym psem nigdy sie nie spotkalam :p
wymiziaj Axlowatego :loveu:

Posted

Kaya, heej :loveu: nic w sumie, muszę ciacha dla Axela zrobić a składników nie mam :shake:
Cosmo, noo właśnie ostatnio się pokołtunił, 28 maja do fryzjera jesteśmy zapisani :cool3: jeśli chodzi Ci o to, że psychopaci pod względem energii to się zdecydowanie zgadzam :evil_lol:
ps. czemu nie Was już na maltańczykowym? :shake:
pozdr! :loveu:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ale mam nadziję że fotki pofryzjerowe będą ?? :cool3::loveu:

pewnie :cool3:

będą też weekendowe, bo mam duuuuuuuużo :razz: tylko nie chce mi się zgrywać, jutro dodam :eviltong:

są zdjęcia :cool3: część z nich robiona przez moją kol., część przeze mnie:

cdn.