Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Akodirka, ok, to fajnie :evil_lol::loveu: wątpie ze trafilabym na gorszych ludzi :shake: bo mieliśmy sobie zrobić 3 dni przerwy :cool3: ale dzisiaj juz pocwiczymy troche :loveu: hahah, sama jesteś zuo :diabloti: ojj, tam najwyżej będę żałować. :evil_lol:

Ewa, Iza raz sie wygadała i wszyscy poznali imię Akodirki :evil_lol: a przynajmniej ja znam :diabloti: imię jej psa też poznałam, haha! to jak się dawno nie widziałyście to może kiedyś jakiś spacer albo coś, ja też bym się wcięła. :evil_lol::loveu: a tak wogle to co się dzieje z Izą? chodzi ona jeszcze na kurs czy już się skończył? :eviltong:

Moniek193, jakie tam gadułki :evil_lol: heej :loveu:

Kaya, heej :loveu: to sobie kup :diabloti: w empiku, kolporterze bądź przez internet :cool3: ja swojego nie oddam :loveu: u nas wszystko dobrze, byliśmy dzisiaj na długim spacerze, Axel teraz śpi :loveu:

Karolina, heej :cool3:

Posted

[quote name='Ewa3']haha Czesc Akodirka:razz:
(no dobra nie zdradze Twojego imienia jak nie chcesz:lol:)
No cos dawno sie nie widzialysmy..
pewnie sporo sie zmienilo u Ciebie;)

Ja tu się tak tajniaczyłam a taka Iza przyszła i wygadał wszystkim :roll::razz:
Heh, mam nadzieję, że chociaż na pikniku troche pogadamy - bo chyba bedziesz?
Ano, trochę się zmieniło na lepiej, troche na gorzej.

[quote name='Feigned']Akodirka, ok, to fajnie :evil_lol::loveu: wątpie ze trafilabym na gorszych ludzi :shake: bo mieliśmy sobie zrobić 3 dni przerwy :cool3: ale dzisiaj juz pocwiczymy troche :loveu: hahah, sama jesteś zuo :diabloti: ojj, tam najwyżej będę żałować. :evil_lol:

Ewa, Iza raz sie wygadała i wszyscy poznali imię Akodirki :evil_lol: a przynajmniej ja znam :diabloti: imię jej psa też poznałam, haha! to jak się dawno nie widziałyście to może kiedyś jakiś spacer albo coś, ja też bym się wcięła. :evil_lol::loveu: a tak wogle to co się dzieje z Izą? chodzi ona jeszcze na kurs czy już się skończył? :eviltong:

Oj nie wiesz jak bardzo możesz trafić na tych bardziej gorszych niż tych najbardziej gorszych. :cool3:

Heh, może byś się wcięła na spacer ale Axel albo Bin już raczej nie :diabloti:
Iza jest pochłonięta nauką :diabloti:

Posted

akodirka napisał(a):
Heh, może byś się wcięła na spacer ale Axel albo Bin już raczej nie :diabloti:
Iza jest pochłonięta nauką :diabloti:

jeżeli chcecie wybrać się na spokojny spacer to Axel raczej odpada. :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
Spokojny, nie spokojny, raczej ich dwóch nie można dać na jeden spacer bo bez bójki się nie obejdzie :shake:
Daj zdjęcia jakieś :razz:

najpierw zrobić trzeba :diabloti: jak coś porobię to wstawię. :cool3:

Posted

Dynamique, heej :cool3: wczoraj nie padało, bardzo ciepło było, ale za to dzisiaj chyba będzie padać :shake:
Moniek i Kaya, fotki, fotki.. hmm :eviltong: w poniedziałek, ew. w niedziele, niestety wcześniej nie mam jak :shake: jadę dzisiaj z wariatem na białostoczek to moze coś popstrykam :cool3:

ps. sprzedaje swój aparat, komu, komu? :diabloti:

Posted

Shappy, Olympus Sp-510 Uz :cool3: jak sobie wpiszesz na allegro, to Ci znajdzie moją aukcję. ogólnie to naprawdę dobry aparat, dużo można z niego wyciągnąć.. tyle, że no cóż, lustrzanke by się chciało. :evil_lol:
Izuuus, czekaj czekaj :cool3: dam w poniedziałek, bo dopiero wtedy będę :razz:
Owczarkowa, heej :loveu:
Efciq, heej ;) dzięki :cool3:

byłam dzisiaj z Axelem na spacerze z Martą (Vini.) i jej Daisy :cool3: fajnie było :loveu: ćwiczyłyśmy z psami i się bawiłyśmy. Axel był na lince 15 m, ale ogólnie to biegał normalnie, łapałam ją tylko jak jakiś pies szedł :eviltong:
i Axel miał swoje pierwsze spotkanie z frisbee, bo Marta wzięła dyski, mam filmiki, ale z kom., chcecie zobaczyć? :eviltong:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Ja chce filmik i fotki zenitowe:diabloti:

nie wiem czy będę Zenitowe, bo trzeba będzie wywoływać, jak kiedyś się zmuszę żeby zeskanować to może wstawię. :diabloti: ale na razie nie umiem się nim za bardzo obsługiwać, dlatego może ktos z 'fotogafii' pomoże :cool3:

madziasto4, wstawię jutro albo pojutrze :cool3: i tak w ogóle to witam :loveu:

Posted

Daisy (z moją gumką do włosów, haha) :cool3: mała modelka, ładnie pozowała. :loveu: Axel zawsze ucieka jak aparat zobaczy :evil_lol:

a tak wogle to podejrzewam, że niedługo dzięki pewnej wspaniałej osobie z innego forum pożegnamy się z tymi okropnymi zaciekami. :loveu:

Posted

Kisses, dam, dam :loveu: dzisiaj już nie wejdę, jutro będę :cool3:
Efciq, dzięki :loveu: jutro dam ;)

na dniach kupuję klisze, więc może od czasu do czasu wstawię jakieś zdjęcia z mojego nowego/starego aparatu :evil_lol: Zenit ET, dostałam od dziadka. Moje pierwsze lustro, hah :diabloti: