Ewa3 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nie poddawaj sie:loveu: dasz rade z tym ADHD !!:p Quote
Moniek193 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Hejka rozbrykany Axelku i mega cierpliwa panciu:multi: Quote
Feigned Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Izuuus, dzięki. :loveu: Ewa, chciałabym. :placz: ale czasami nie mam już na niego sił, tak jak wczoraj np. :-( Moniek193, hej :cool3: pierwsze się zgadza, drugie niekoniecznie. :evil_lol: Shappy, noo a jak :cool3: Quote
akodirka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Magda, musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda :eviltong: Wrzuta.pl - Natural Dread Killaz - Uwierzyć w Siebie :loveu::diabloti: dawaj zdjecia :cool3: Quote
Feigned Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='akodirka']Magda, musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda :eviltong: Wrzuta.pl - Natural Dread Killaz - Uwierzyć w Siebie :loveu::diabloti: dawaj zdjecia :cool3: a żeby to sama wiara wystarczyła. :diabloti: nie mam. :oops: może dziś mu na dworze porobię albo w "zoo" :evil_lol: o ile będzie na to czas. :eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hej Wam:multi: To drugie tez sie zgadza, a jak nie to sie zgodzi jeszcze:loveu: Quote
Bewarka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Axel coraz bardziej mi się podoba, a ta ostatnia fotka - cudo! :loveu: Quote
Feigned Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Shappy, byłam, widziałam. :cool3: nie pamiętam czy skomentowałam :evil_lol: Moniek193, heej :loveu: Bewarka, bardzo nam miło :razz: Izuuus, hej :loveu: jadę dzisiaj na wieś, mieliśmy jechać koło 15 a jednak jedziemy koło 17-18. :roll: Axel oczywiście z nami :cool3: porobię jakieś foty. I biorę Zenita, bo babcia da mi klisze. :evil_lol::cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 świetna ta fotka jak śpi :loveu::loveu: Barti neikiedy też potrafi nieźlee mnie wkurzyć :mad: ale i tak jest przekochany :loveu: Quote
Feigned Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):świetna ta fotka jak śpi :loveu::loveu: Barti neikiedy też potrafi nieźlee mnie wkurzyć :mad: ale i tak jest przekochany :loveu: dzięki :loveu: taaa, coś o tym wiem :lol: Quote
Efciq Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Hej :multi: i kiedy fotki? :D http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6174296.jpg cudo :loveu: Quote
Feigned Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Efciq, sandrulka i Czarna_Owieczka, heej :multi::loveu: zdjęcia.. obiecuję, że jutro będą :lol: chciałam aparat wziąć na wieś ale się okazało że baterii zapomniałam naładować. :cool1: tak więc jutro już będą :cool3: za to mam klisze w Zenicie, tylko cholerka jedno pokrętło pozostaje dla mnie zagadką :evil_lol: no i w najbliższym tygodniu może będzie ciachanko. :cool1: już się boję. Quote
Moniek193 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Hej Ci dziecko:loveu::multi: Wiem cos o tych bateriach:evil_lol:Ja praktycznie zawsze zapominam naladowac:evil_lol: Dzis tez ale ciiii:roll::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Helołka ;) Czekamy na zdjęcia :cool3: Nie ma czego się bać, wszystko musi być dobrze ;) ;) Quote
Kaya93 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hej Madzialeno:loveu: i Axelosku:loveu: dziś foty:cool3:.... wiec czekamy:multi::multi: A wgl co tam u Was?:razz: Quote
C&B Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Mam pytanka dotyczące tego aparatu co sprzedajesz: [LIST=1] [*]Ciężki jest?:diabloti: [*]Jak wychodzą zdjęcia w ruchu? [*]Jak sprawdza się w nocy? [*]Makro wyraźne wychodzi? [/LIST] Tyle chyba na razie:roll: Quote
Feigned Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Czarna_Owieczka, mam taką nadzieję. :-( Kaya i Moniek, foty są :diabloti: a u nas dobrze, Axel dzisiaj nawet ładnie się zachowywał na placu, skupiał się i robił wszystko. :loveu: gdyby jeszcze nie szczekał.. :diabloti: Domka_Czika: 1. wg mnie nie :cool3: jedną ręką możesz spokojnie robić zdjęcia. 2. jeśli nie jest rozładowany to ładnie. Jedno jest na stronie allegro, jak chcesz wiecej to napisz na pw to Ci wyślę linki przykładowe :eviltong: 3. w nocy w domu czy na dworze? na dworze nawet ładnie, w domu jak złe oświetlenie czyli wieczorem np. to szumi, ale wszystko można ustawić żeby było ok :eviltong: jeśli flesh ci nie przeszkadza to jest ok, zdjęcia ostre wychodzą :cool3: 4. w galerii tutaj mam kilka zdjęć makro, albo na photoblogu ;p nick taki jak tutaj. zresztą zaraz wstawię więcej. to kilka dzisiejszych :eviltong: a teraz Axel: cdn Quote
Feigned Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 to chyba koniec. :eviltong: tak wiem, do najpiękniejszych to one nie należą, ale to jest taka wiercipięta, że nawet jak leży to głowa mu co chwilę na boki chodzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts