Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziękujęę wszystkim :cool3::loveu::loveu:

akodirka nie zastanawiałam sie nad tym ale sie nie zapowiada na razie :eviltong: nie ma z nim problemów raczej, wiec na razie nie ma potrzeby :eviltong: a dzieciaków też mieć nie będzie :cool3:

Posted

To szkoda troche, bo juz myslalam, ze w koncu bedzie jakis piesek do spacerów :evil_lol:
Jeszcze jest mlodziutki i hormony w nim nie zaczely buzowac :diabloti: jeszcze sie przekonasz :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
To szkoda troche, bo juz myslalam, ze w koncu bedzie jakis piesek do spacerów :evil_lol:
Jeszcze jest mlodziutki i hormony w nim nie zaczely buzowac :diabloti: jeszcze sie przekonasz :evil_lol:

no zobaczymy, jak zacznie wariować to się zastanowimy wtedy :eviltong:
ja nie widzę przeszkód jeśli o spacery chodzi, z mojej strony jedyna to to, że mój wariat zakochany we wszystkich ludziach i psach i do każdego leci :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
no zobaczymy, jak zacznie wariować to się zastanowimy wtedy :eviltong:
ja nie widzę przeszkód jeśli o spacery chodzi, z mojej strony jedyna to to, że mój wariat zakochany we wszystkich ludziach i psach i do każdego leci :evil_lol:

Bo własnie chodzi o to, ze moj sie do wszystkich psow rzuca a w okolicy same psy i nie mamy z kim na spacery chodzic, ani pies nie ma sie z kim bawic :diabloti: