Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cekinka13*']Łańcuch jest WYKLUCZONY!!! Jeżeli uczepią na niego Kumpla - bezwzględnie go zabieramy!!!

Trzeba zrobić wizytę poadopcyjną z... ukrycia, podpatrzeć, czy nie jest uczepiony na łańcuch. Wąpie w to jednak, ludzie wydawali się bardzo rozsądni.

Bardzo dobry pomysł z tą obserwacja z ukrycia:happy1::happy1::happy1: i trzeba go zrealizować:razz:

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):

Pati, ile Ci wiszę na hotel? W sumie - smycz, obrożę, karmę, szczepienie na wściekliznę, itd...

właśnie, ile dokładnie jest teraz tego czystego długu?

Posted

Dzwoniłam do nowych właścicieli Kumpla. Są w nim zakochani :loveu:. Wyszstko OK. Kumpel dobrze czuje się w nowym miejscu. Jedynie źle zniósł podróż, 3 razy wymiotował...

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Dzwoniłam do nowych właścicieli Kumpla. Są w nim zakochani :loveu:. Wyszstko OK. Kumpel dobrze czuje się w nowym miejscu. Jedynie źle zniósł podróż, 3 razy wymiotował...

Dobre wieści od Kumpla z nowego domku:multi::multi:
punkty dla nowych Państwa, że się nie zrazili wymiotami:multi::multi: czasem się zdarza, stres, choroba lokomocyjna:roll:
Cekinko, proszę Cię, utrzymuj z Państwem kontakt:cool3:

Posted

Cekinka13* napisał(a):

Biedaczek.... ma "na bank" chorobę lokomocyjną :cool3:...
Ciekawe skąd to wiem ;)?

Jeśli ktoś kocha psy - zakocha się w Kumpelku na zabój od pierwszego wejrzenia:loveu:.
Czekamy na nowe informacje....

Posted

dług Kumpla to 270zł za pobyt( 135 ktore zabrakło ostatnio + 9dni od 27.03-04.04 nie licze niedzieli) plus za obroże 6zł i smycz11zł = 17zł

270zł+17zł=287zł

Posted

pati napisał(a):
dług Kumpla to 270zł za pobyt( 135 ktore zabrakło ostatnio + 9dni od 27.03-04.04 nie licze niedzieli) plus za obroże 6zł i smycz11zł = 17zł

270zł+17zł=287zł

dziękujemy za szczegółowe dane...

Posted

:cunao::drink1::Cool!:Cekinko nooo jak pieknie sie udalo , cudzik dziewczyny cudzik :multi::multi: miej kochana kontakt z domkiem :loveu: A domkowi dziekujemyyyy bardzo i klaniamy sie:bigcool::ylsuper::ylsuper:Cekinko to dzieki Tobie :multi::Rose::Rose: Cioteczko Pati - zrobia dziewczyny jeszcze jakies bazarki i zawsze ktos grosik dolozy , postaramy sie zwrocic dlug , dziekujemy za opieke nad Kumpelkiem:loveu::bigcool::ylsuper::ylsuper:ale radosc juhuuuu:multi::multi:

Posted

tez sie ciesze mam nadzieje, że bedzie mu tam dobrze bo to pzrekochany pies. Trzeba miec domek na oku pzrez troche , sprawdzić

Dla Cekinki BRAWA oby tak dalej

Posted

Czyli mamy pieniądze za spłacenie długu! Dzięki Larze! :loveu: Z jej poprzedniego bazarku 200 zł, teraz jeszcze uzbierała ponad 90 zł :multi:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Czyli mamy pieniądze za spłacenie długu! Dzięki Larze! :loveu: Z jej poprzedniego bazarku 200 zł, teraz jeszcze uzbierała ponad 90 zł :multi:

Super :loveu: cieszę się, wychodzimy na czysto :)

Posted

__Lara napisał(a):
Super :loveu: cieszę się, wychodzimy na czysto :)

Ufff...:multi: To kamień z serca, dług spłacony, kaska jest:multi::multi::multi:
Lara, dziękujemy za bazarki i każdą Twoja pomoc:loveu::Rose::loveu::Rose:

Posted

pati napisał(a):
Trzeba miec domek na oku przez troche , sprawdzić

domek koniecznie na oku mieć trzeba:razz: Koniecznie, bo trochę zamieszania i "łapu-capu" z tą adopcja było:roll: Trzeba podpatrzyć jak sobie radzi Kumpel i jego nowi Państwo, jak tam budka, czy odpowiednia, czy łańcucha nie ma itp - to można różnymi sposobami:razz:, a potem i tak pojechać na tzw. "oficjalną" wizytę poadopcyją;)
no i trzeba o tej kastarcji Państwu przypomnieć:roll:

Cekinko, czekamy na nowe wieści z domku od Kumpla i jego Państwa:cool3:

Posted

Jesteście wspaniałe :Rose::Rose::Rose:
A zapytam nieśmiało czy ktoś wybiera się do Kumpla sprawdzić jak silne więzi łączą go z tą budą ? :razz:

Posted

Miki napisał(a):
A zapytam nieśmiało czy ktoś wybiera się do Kumpla sprawdzić jak silne więzi łączą go z tą budą ? :razz:

:lol:

Prawdopodobnie wizytę poadopcyjną zrobi moja znajoma z Łodzi w piątek! ;)

Posted

Cekinka13* napisał(a):

Bardzo się cieszę. Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.

Posted

bico napisał(a):
Ufff...:multi: To kamień z serca, dług spłacony, kaska jest:multi::multi::multi:
Lara, dziękujemy za bazarki i każdą Twoja pomoc:loveu::Rose::loveu::Rose:

Podziękowania dla wszystkich cioteczek, które kupowały na bazarku Kumpelka :loveu::loveu::loveu:

I dla wszystkich cioteczek, które o niego dbały na tym wątku, dla pati, która opiekowała się nim cały czas, dla Cekinki :D :loveu:

Kumpelku, nie martw się, już my sprawdzimy Twoich nowych właścicieli :cool3:

Posted

Miki napisał(a):
J

genialne sformułowanie o tych "więziach":evil_lol::megagrin::megagrin:;)

Posted

Cekinka13* napisał(a):

czekamy niecierpliwie na jej wyniki, bo koniecznie trzeba ten domek sprawdzić:razz:
oby było wszystko w porządku:happy1:

Cekinko, a może jeszcze zadzwoń do Państwa jak tam się miewają oni i Kumpel:cool3:

Posted

Niestety, ale znajoma nie będzie mogła sprawdzić domu... :shake:

Zaraz zmienię tytuł i powysyłam PW dogomaniakom z Łodzi.

Państwo zapewnieją przez telefon, że wszystko jest jak najbardziej OK ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...