Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dlaczego od 135, ktore sa pozostałym długiem do spłacenia odejmujesz 75zł na szczepienia a to co zostanie dodajesz do stanu konta psa

powinno być dług 135 + 75 na szczepienia

jesli jest 200zł za bazarek i 50 od ciotki razem 250zł i od tego odejmujesz 75zł za szczepienia i 135zł długu(na dzien 26.03) a dziś 28 wiec doliczasz 30zł długu

250zł(bazarek=ciotka)- 75zł(szczepienia)-165zł(dług) = 10zł

Stan konta Kumpla 10zł

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
od ciotki Ewy o ile się nie mylę, a była o tym mowa kilka postów powyżej:roll:

Te pieniądze wpłynęły na moje konto i wpłaciłam je na konto Pati, były w tych 555 zł.

Posted

cekinko wkelilas kumpla na watek ktory zalozylam o szansie na dom dla psiaka ale on by mieszkal w ogrodzie..nie w domu..ja juz od dawna obserwuje watek kumpla bo jest taki podobny do naszego zorro ktory jest na platnym dt..kumpel jest cudny i slodki..nie wiem czy on sie nadaje na dwor?teraz jak jest u pati to jest na dworze?pani co prawda wydaje sie tak jak napisalam na watku bardzo sensowna i mila buda ocieplana a w duze mrozy moze spac w ocieplanym garazu pani obiecala zajmowac sie duzo psiakiem i kochac go mocno tylko ja nie wiem czy kumpel to nie psiak bardziej do domku?ale jesli chcesz to pokaze go pani?:)

Posted

Kumpelku, biegnij do domu!!! gdzie ten domek :(

Na Kumpla z mojego bazarku będzie ponad 200zł, bo niektóre cioteczki więcej wpłaciły za niektóre rzeczy :) w tym tygodniu przeleję już część, bo to nie będzie jeszcze wszystko - 3 osoby jeszcze nie zapłaciły.

Posted

clo napisał(a):
cekinko wkelilas kumpla na watek ktory zalozylam o szansie na dom dla psiaka ale on by mieszkal w ogrodzie..nie w domu..ja juz od dawna obserwuje watek kumpla bo jest taki podobny do naszego zorro ktory jest na platnym dt..kumpel jest cudny i slodki..nie wiem czy on sie nadaje na dwor?teraz jak jest u pati to jest na dworze?pani co prawda wydaje sie tak jak napisalam na watku bardzo sensowna i mila buda ocieplana a w duze mrozy moze spac w ocieplanym garazu pani obiecala zajmowac sie duzo psiakiem i kochac go mocno tylko ja nie wiem czy kumpel to nie psiak bardziej do domku?ale jesli chcesz to pokaze go pani?:)

Będę bardzo wdzięczna, jeśli go pokażesz! Uważam, że Kumpel nadaje się do budy. Ciepła buda, pełna miska i miłość to to, czego ten pies potrzebuje.

Posted

ok wyslalam go pani:)i czekam..a mam jedno najwazniejsze pytanie...jaki jest stosunek kumpla do dzieci?bo pani ma dzieci ktore teraz jak bedzie cieplo beda duzo w ogrodzie sie z psiakiem bawily..a pewna dziewczyna nastraszyla ja wlasnie dzis,ze po psach ze schronu nigdy nic nie wiadomo itd..i ze moga byc agresywne ze powinna kupic labka albo goldena..://dlatego pani mnie wypytuje czy psiak jest sprawdzony do dzieci?

Posted

:thumbs:KDziewczyny zeby sie udalo z tym domkiem ..trzymamy mocnooooo:multi::multi:Kumpelku kochany buziaczki dla ciebie:calus::loveu::loveu:

Posted

pati napisał(a):
a dlaczego od 135, ktore sa pozostałym długiem do spłacenia odejmujesz 75zł na szczepienia a to co zostanie dodajesz do stanu konta psa

powinno być dług 135 + 75 na szczepienia

jesli jest 200zł za bazarek i 50 od ciotki razem 250zł i od tego odejmujesz 75zł za szczepienia i 135zł długu(na dzien 26.03) a dziś 28 wiec doliczasz 30zł długu

250zł(bazarek=ciotka)- 75zł(szczepienia)-165zł(dług) = 10zł

Stan konta Kumpla 10zł

widzę, że lepiej pilnujesz finansów niż ja, wszystko jest pod kontrolą, więc już nie będę tu rachować, nie ogarnę tego.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...