Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Piesek jest bardzo ładny. Chętnie byśmy go przygarnęli, ale w chwili obecnej nie mamy jeszcze budy. Czy ten pies rzeczywiście jest taki jak Pani opisała na stronach Allegro? Czy jest w pełni zdrowy? Czy był szczepiony? Czy jest może wykastrowany? Czy nie jest to typ psa uciekiniera? Czy ten pies może zostawać na działce sam (pracujemy z żoną od 6 do 16)? Czy nie robi podkopów? Czy byłaby np. możliwość jego obejrzenia? Jaki byłby koszt adopcji tego psa?
Pozdrawiam"

:cool3:

Posted

Cekinko, zaraz Ci przelewam 256,92zł - tyle uzbierało się z bazarku dla Kumpelka :loveu: nie wpłaciła jedynie jusstyna85, ale ona ma trudną sytuację prywatną, więc to napewno wpłaci później, ok. 20zł.
Zasilimy konto Kumpla :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Cekinko, zaraz Ci przelewam 256,92zł - tyle uzbierało się z bazarku dla Kumpelka :loveu: nie wpłaciła jedynie jusstyna85, ale ona ma trudną sytuację prywatną, więc to napewno wpłaci później, ok. 20zł.
Zasilimy konto Kumpla :loveu:

Cekinko, kurcze, pomyliłam się
:oops: policzyłam za dużo, bo na jednej kartce miałam zapisane wpłaty też z innego bazarku na bidy katowickie, czy możesz mi z powrotem przelać, zaraz Ci powiem, z tej sumy z powrotem...55,30zł ? :oops: przepraszam za zamieszanie :oops:

Posted

[QUOTE=Cekinka13*;12065173 Czy ten pies rzeczywiście jest taki jak Pani opisała na stronach Allegro?

:cool3:

tez pytanie

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Państwo chcą przyjechać zobaczyć Kumpla w niedzielę :razz:

Żeby ten Kumpelek wreszcie dobry swój dom znalazł.
Trzymam kciuki:kciuki:

Posted

Laro, przed chwilą przelałam Ci pieniądze ;-)

Dzwoniła do mnie pani zainteresowana Kumplem, widać, że jest poważnie nim zainteresowana :cool3: Najprawdopodobniej przyjdzie go zobaczyć w niedzielę.

Posted

Cekinka13* napisał(a):

Dzwoniła do mnie pani zainteresowana Kumplem, widać, że jest poważnie nim zainteresowana :cool3: Najprawdopodobniej przyjdzie go zobaczyć w niedzielę.

OBY SIĘ UDAŁO:modla::modla::modla::modla:

Posted

Nie wiem czy w niedziele moge . Kto miałby podpisać ewentualnie umowe adopcyjną?
A jak wypadła wizyta pzredadopcyjna bo nic tu nie widze żebyh ktoś napisał

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Laro, przed chwilą przelałam Ci pieniądze ;-)

Dzięki Cekinko! :) trzymam mocno kciuki, wreszcie musi się udać!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...