KrystynaS Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale ładne zdjęcia. Miś wygląda na bardzo zadowolonego psa :loveu:. W swoim domu to nawet sucha karma mu smakuje - w hoteliku nie bardzo chciał. Nie zapieraj się Andzia, wyczarowujesz domy dla psów. :p Ot i cała prawda. Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 cudowne zdjęcia!!!!! :loveu: i wspaniałe wieści! :multi: Quote
Dorothy Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 dawno mnie tu nie bylo z powodu choroby wlasnej i moich psow tez :shake: mamy szpital domoowy. ogromnie sie ciesze ze takie wspaniale wiesci, Misiek w domu, dziewczyny jestescie kochane i niezastapione :calus: Zdjecia Miska piekne, tak sie ciesze ze ta historia zakonczyla sie happyendem. Wszystkiego dobrego Misio na nowej drodze zycia :calus: Quote
Asior Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kurcze.. Misio to wygląda jakby nawet pół roku nie miał.. ma wygląd typowego szczeniaczka :roll: Quote
ewab Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Super Misiu, oby nadal szczęście Cie nie opuszczało:loveu:. Andzia dzięki:loveu:. Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kolejne wiesci z domu Misiowego: "Dobry wieczór:) Byliśmy dzisiaj u lekarza. Z ogonem wszystko dobrze - lekarz stwierdził że być może był lekko pogryziony albo boi sie takiego nagłego łapania od strony ogona. W każdym razie jest dobrze. (Misio wczoraj piszczał trochę przy dotyku w okolicy ogona - powiedziałam Panstwu, ze byc moze labcia nelka gdzieś go dziabnęła w zabawie) Co do łapki: Misio ma zapalenie stawu. Zrobiono mu ponowne prześwietlenie żeby upewnić się że kości są całe. Tak czy inaczej, dostał antybiotyki i inne leki. Za 10 dni mamy przyjść do kontroli. Jeśli nie bedzie poprawy, to czeka go płukanie stawu i steryd. Ale będzie dobrze...:) Pozatym cieszy się życiem:) rewelacyjny piesek:) " kolejne zdjecia będą wkrótce;) Quote
KrystynaS Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dobrze się stało, że Miś zamieszkał we Wrocławiu. Tam jest Wydz. Weterynarii i klinika, są dobre możliwości leczenia. Wieści dobre oj dobre :multi::loveu: :multi::loveu: Quote
iwop Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Bardzo się cieszę, że Misio ma taki dom:loveu: Ciągle wpływaja mi pieniądze z bazarku. Pod koniec tygodnia zrobie rozliczenie. PONOWNIE DOMAGAM SIĘ ROZDYSPONOWANIA TYCH MISIOWYCH PIENIĘDZY. Bardzo źle się czuję mając misiowe pieniądze... Jezeli więc troche mnie lubicie i chcecie abym funkcjonowała normalnie, to bardzo proszę o to.:oops: Prosze wspólnie zadecydować. To dla mnie bardzo ważne, bo niestety z przyczyn zdrowotnych bedę musiała zrobic przerwę w dogo... Quote
Viris Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iwop dostałaś wszystkie pieniądze z bazarku ( tak wiem moich jeszcze nie ). Ja mam jeszcze za spódniczki i za masażer - czekam na wpłatę. Ja bym proponowała przekazać nadmiar kasy na tę sunię : http://www.dogomania.pl/forum/f28/same-kosteczki-do-adopcji-zaglodzona-inka-pilnie-potrzebuje-pomocy-123388/ Tylko jestem w trakcie czytania wątku dopiero. Ewab i Andzia69 zrezygnowały ze zwrotu kasy. Ty sobie odlicz swoje koszty i resztę kasy można będzie już przekazać - jeśli nie na tę sunię co wskazałam to wybierzcie innego zwierza. Iwop daj znać jak będziesz miała chwilę się spotkać, mam dla Ciebie dokumenty i gdzieś (!?!) obrożę :roll::roll::roll: No i zdjęcia mamy pewnej piękności zrobić. I książeczkę bym chciała odebrać ( tylko nie wiem czy przelewać Ci kasę czy dać osobiście ). Quote
iwop Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Ja nie mam nic przeciwko przekazaniu misiowych pieniędzy na Fionę Niech wypowie się reszta ciotek... Viris odezwe sie do ciebie... Pieniędzy nie wpłacaj na konto, to bez sesnu :roll: Quote
KrystynaS Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Pewnie Iwop, że Cię lubimy. :loveu: I jakkolwiek zdecydujesz/zdecydujecie któremu psu przekazać pieniądze to będzie to pies, który potrzebuje takiej pomocy. Bo tu co drugi wątek prosi o pomoc finansową. Może Szpilka potrzebuje szczepień czy są jakieś inne potrzeby dla niej. Quote
KrystynaS Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No na przykład : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-onka-elena-rana-na-ranie-dlug-w-lecznicy-na-1000-rosnie-130034/#post11662503 http://www.dogomania.pl/forum/f28/zmasarkowany-przez-sadyste-szkielet-juz-w-klinice-prosi-o-grosze-sam-wstal-130200/#post11675974 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc-130415/#post11693375 Żeby zawsze był tylko taki kłopot co zrobić z pieniędzmi, które zostają :loveu: Quote
andzia69 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja uważam, że nadmiar funduszy powinny zostać...w Ostrowcu - tu na pewno też się nie zmarnują...a moze pomogą Szpilce czy innemu psiakowi w razie potrzeby (dołozenie do leczenia czy transportu)...ale to oczywiście moje zdanie co do Inki - sunia jedzie do nowego domku z tego co wyczytałam Quote
ewab Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Też jestem za tym aby pieniążki zostały w Ostrowcu. Może Szpilorka da się wysterylizować? Quote
iwop Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Jutro zrobię ostateczne rozliczenie z bazarku i pieniedzy misiowych. :oops: Quote
iwop Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 zestawienie pieniedzy, które wpłynęly do mnie na Misia: (jak coś pominęlam to proszę mnie poprawić) Fiks - 100 zł Viris - 125 zł mimiś - 60 zł z mojego bazarku (zazanaczam ze parę osób zapłaciło więcej niż wylicytowana cena:loveu:) asl - 57 zl jagoda - 70 zł C&C 15 zł oprawki - 45 zł Krystyna S 50 zł rozi - 70zł razem po odliczeniu kosztów przesyłki: 558 zł Jestem bardzo wdzięczna wszystkim za zaufanie i za propozycje aby pieniądze zostały przeznaczone na Ostrowieckie psy. Rzeczywiście bedą potrzebne fundusze na Szpilkę. Wydałam na Misia 334 zł. Uczciwie bedzie jezeli na Szpilkę zabiorę 250 zł, co w pełni na sterylke i ewentualne leczenie wystarczy. Resztę natomiast MUSZĘ przelać na innego psa, bo źle bym się z tym czuła. I dajmy spokój dyskusjom na ten temat. Prosze tylko ostatecznie wybrać na kogo... Pieniądze zostały przekazane na RUFIEGO (wątek w popdpisie) Quote
iwop Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Skoro chciąlyście, żeby pieniądze zostały na ostrowieckie psy to może przekażemy je na ostrowieckiego staruszka Rufiego, ktory jest w hotelu u Murki...?:oops: Bardzo proszę... nie wiadomo ile on tam posiedzi:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-rufi-w-hoteliku-u-murki-potrzebne-fundusze-102788/ Quote
ewab Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Iwop, sama najlepiej wiesz, który psiak jest potrzebujący. Quote
andzia69 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 więc skoro Rufi potrzebuje finansów - jestem za;) Quote
iwop Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 No więć zdecydowane :p Reszta misiowych pieniedzy zostanie przekazana Rufiemu.:loveu: Quote
Viris Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja jeszcze mam pieniążki z 2 moich bazarków i jeszcze za książkę z Twojego. Mogę Ci dać kasę jak się spotkamy lub przelać na Rufiego do Murki. Daj znać proszę. Quote
iwop Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Viris przelej od razu na Rufiego... Quote
ewab Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Andzia masz jakieś nowe wieści od Misia? Quote
iwop Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Tez jestem ciekawa jak misiowe kolano...:oops: Quote
Recommended Posts