Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ładne zdjęcia. Miś wygląda na bardzo zadowolonego psa :loveu:. W swoim domu to nawet sucha karma mu smakuje - w hoteliku nie bardzo chciał.

Nie zapieraj się Andzia, wyczarowujesz domy dla psów. :p Ot i cała prawda.

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno mnie tu nie bylo z powodu choroby wlasnej i moich psow tez :shake:
mamy szpital domoowy.

ogromnie sie ciesze ze takie wspaniale wiesci, Misiek w domu, dziewczyny jestescie kochane i niezastapione
:calus:
Zdjecia Miska piekne, tak sie ciesze ze ta historia zakonczyla sie happyendem.
Wszystkiego dobrego Misio na nowej drodze zycia :calus:

Posted

Kolejne wiesci z domu Misiowego:

"Dobry wieczór:)
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Z ogonem wszystko dobrze - lekarz stwierdził że być może
był lekko pogryziony albo boi sie takiego nagłego łapania od strony ogona. W każdym razie jest dobrze. (Misio wczoraj piszczał trochę przy dotyku w okolicy ogona - powiedziałam Panstwu, ze byc moze labcia nelka gdzieś go dziabnęła w zabawie)
Co do łapki: Misio ma zapalenie stawu. Zrobiono mu ponowne prześwietlenie żeby upewnić się że kości są całe.
Tak czy inaczej, dostał antybiotyki i inne leki. Za 10 dni mamy przyjść do kontroli. Jeśli nie bedzie poprawy,
to czeka go płukanie stawu i steryd. Ale będzie dobrze...:)
Pozatym cieszy się życiem:) rewelacyjny piesek:)
"

kolejne zdjecia będą wkrótce;)

Posted

Bardzo się cieszę, że Misio ma taki dom:loveu:

Ciągle wpływaja mi pieniądze z bazarku. Pod koniec tygodnia zrobie rozliczenie.

PONOWNIE DOMAGAM SIĘ ROZDYSPONOWANIA TYCH MISIOWYCH PIENIĘDZY. Bardzo źle się czuję mając misiowe pieniądze... Jezeli więc troche mnie lubicie i chcecie abym funkcjonowała normalnie, to bardzo proszę o to.:oops: Prosze wspólnie zadecydować. To dla mnie bardzo ważne, bo niestety z przyczyn zdrowotnych bedę musiała zrobic przerwę w dogo...

Posted

Iwop dostałaś wszystkie pieniądze z bazarku ( tak wiem moich jeszcze nie ). Ja mam jeszcze za spódniczki i za masażer - czekam na wpłatę.

Ja bym proponowała przekazać nadmiar kasy na tę sunię :

http://www.dogomania.pl/forum/f28/same-kosteczki-do-adopcji-zaglodzona-inka-pilnie-potrzebuje-pomocy-123388/

Tylko jestem w trakcie czytania wątku dopiero.

Ewab i Andzia69 zrezygnowały ze zwrotu kasy. Ty sobie odlicz swoje koszty i resztę kasy można będzie już przekazać - jeśli nie na tę sunię co wskazałam to wybierzcie innego zwierza.

Iwop daj znać jak będziesz miała chwilę się spotkać, mam dla Ciebie dokumenty i gdzieś (!?!) obrożę :roll::roll::roll: No i zdjęcia mamy pewnej piękności zrobić.
I książeczkę bym chciała odebrać ( tylko nie wiem czy przelewać Ci kasę czy dać osobiście ).

Posted

Ja nie mam nic przeciwko przekazaniu misiowych pieniędzy na Fionę

Niech wypowie się reszta ciotek...

Viris odezwe sie do ciebie... Pieniędzy nie wpłacaj na konto, to bez sesnu :roll:

Posted

Pewnie Iwop, że Cię lubimy. :loveu:

I jakkolwiek zdecydujesz/zdecydujecie któremu psu przekazać pieniądze to będzie to pies, który potrzebuje takiej pomocy. Bo tu co drugi wątek prosi o pomoc finansową.

Może Szpilka potrzebuje szczepień czy są jakieś inne potrzeby dla niej.

Posted

ja uważam, że nadmiar funduszy powinny zostać...w Ostrowcu - tu na pewno też się nie zmarnują...a moze pomogą Szpilce czy innemu psiakowi w razie potrzeby (dołozenie do leczenia czy transportu)...ale to oczywiście moje zdanie

co do Inki - sunia jedzie do nowego domku z tego co wyczytałam

Posted

zestawienie pieniedzy, które wpłynęly do mnie na Misia: (jak coś pominęlam to proszę mnie poprawić)

Fiks - 100 zł
Viris - 125 zł
mimiś - 60 zł

z mojego bazarku (zazanaczam ze parę osób zapłaciło więcej niż wylicytowana cena:loveu:)

asl - 57 zl
jagoda - 70 zł
C&C 15 zł
oprawki - 45 zł
Krystyna S 50 zł
rozi - 70zł

razem po odliczeniu kosztów przesyłki: 558 zł

Jestem bardzo wdzięczna wszystkim za zaufanie i za propozycje aby pieniądze zostały przeznaczone na Ostrowieckie psy. Rzeczywiście bedą potrzebne fundusze na Szpilkę. Wydałam na Misia 334 zł. Uczciwie bedzie jezeli na Szpilkę zabiorę 250 zł, co w pełni na sterylke i ewentualne leczenie wystarczy. Resztę natomiast MUSZĘ przelać na innego psa, bo źle bym się z tym czuła. I dajmy spokój dyskusjom na ten temat. Prosze tylko ostatecznie wybrać na kogo...

Pieniądze zostały przekazane na RUFIEGO (wątek w popdpisie)

Posted

Ja jeszcze mam pieniążki z 2 moich bazarków i jeszcze za książkę z Twojego.

Mogę Ci dać kasę jak się spotkamy lub przelać na Rufiego do Murki. Daj znać proszę.