Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczaczek - szkołę mam za tydzień (14-15 lutego), ale nie wiem czy ze względów noclegowych będę mogła jechać do Opola już w piątek,jak wiozę zwierzynę to zawsze jadę w piątek,ponieważ sobota od 9 rano szkoła ... A akurat tym razem z piątku na sobotę nie bardzo mam gdzie spać.

Spróbuję jeszcze coś pokombinować.

Posted

Możecie się cieszyć;) :p

za to ja się martwię.....

zobaczcie:

młody, ok. 1,5 roczny psiak, długo błąkający się w podkieleckiej wsi - przeganiany przez jednych, dokarmiany przez 1 kobiecinę...pojechałam, zatargałam z Ewelinka na działkę do p. Ani....mamy 2 dni i zero pomysłów:-(
zaraz załozę mu wątek:-(

Posted

matko, ja się coraz bardziej upewniam, że Kielce to faktycznie jakieś zagłębie! Koszmar!

Pies jest przepiękny, a ja Was, dziewczyny podziwiam!

Jak Misio ? Wiadomo coś z kastracją?

Posted

A więc....mogę zdradzić ...

Misio pojechał do swojego nowego domku do Wrocławia...
Podjęłyśmy taką decyzję po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw (min.transport, kastracja na juz).
Misiu pojechał do domu z kotem, psiakiem, szczurkiem, fretką,do 2 podrośniętych dzieci. Starsza córka pani przyjechała po Misia razem z tatą i widać było od razu, ze to psiak tych ludzi a ludzie tego psiaka:loveu: Córka panstwa skrzętnie notowała co i jak,jakie leki, jak długo, ze Misia trzeba odrobaczyc, potem szczepić, a kastrację zrobią sami.

A pani Zosia może zdecydowałaby się na tego pięknego psiaka mix leosia i kaukaza? On potrzebuje domku na już...z resztą jak wiele psiaków w dziale psiaków do adopcji....:-(

Posted

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
widać było od razu, ze to psiak tych ludzi a ludzie tego psiaka:loveu:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czyli to TEN pies i to CI ludzie :iloveyou: :iloveyou: I niech tak pozostanie na zawsze - słyszysz Misiu.

MISIU, MISIU SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!

Jedno mnie tylko martwi - :sad: nie miałam okazji poznać Misia na żywo. A tak chciałam. No cóż jak nie miałam czasu pojechać do hoteliku to sama jestem sobie winna.

Posted

[quote name='KrystynaS']:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czyli to TEN pies i to CI ludzie :iloveyou: :iloveyou: I niech tak pozostanie na zawsze - słyszysz Misiu.

MISIU, MISIU SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!

Jedno mnie tylko martwi - :sad: nie miałam okazji poznać Misia na żywo. A tak chciałam. No cóż jak nie miałam czasu pojechać do hoteliku to sama jestem sobie winna.[/quote]

oj tak - trzeba było się zebrac i przyjechać do hoteliku:eviltong:

dostałam sms -

"Misio bardzo dobrze zachowywał się w drodze. W domu czuje sie jak u siebie-zwiedził dom i poznał się ze zwierzakami"

jutro albo pojutrze przyślą zdjęcia:p

Posted

"Misio bardzo dobrze zachowywał się w drodze. W domu czuje sie jak u siebie-zwiedził dom i poznał się ze zwierzakami"
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czyli to TEN Dom

Ciekawe jak mu się będzie układać z fretką, że już o szczurku nie wspomnę :D

Posted

[quote name='andzia69']A więc....mogę zdradzić ...

Podjęłyśmy taką decyzję po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw (min.transport, kastracja na juz).
Misiu pojechał do domu z kotem, psiakiem, szczurkiem, fretką,do 2 podrośniętych dzieci. Starsza córka pani przyjechała po Misia razem z tatą i widać było od razu, ze to psiak tych ludzi a ludzie tego psiaka:loveu: Córka panstwa skrzętnie notowała co i jak,jakie leki, jak długo, ze Misia trzeba odrobaczyc, potem szczepić, a kastrację zrobią sami.

A pani Zosia może zdecydowałaby się na tego pięknego psiaka mix leosia i kaukaza? On potrzebuje domku na już...z resztą jak wiele psiaków w dziale psiaków do adopcji....:-([/quote]

Czy to oznacza ze Pani Zosia zrezygnowala z Misia na rzecz tamtych Państwa?

Posted

Cały wątek przeleciałam od początku i wyłuskałam sprawy finansowe.

Wydatki Misia :

Wet w Ostrowcu - 95 zł - zapłaciła Iwop
Karma w Ostrowcu - 33 zł - zapłaciła Iwop
Hotelik - pierwsza rata - 120 zł - zapłaciła Ewab
Leki po wizytcie w Kielcach - 25,04 zł ( +15 zł zostawione na rivanol i lakcid ) - zapłaciła andzia69 ( Andzia napisała że nie trzeba jej zwracać )
Za Rivanol i lakcid - 8,99 + 9,40 zł
Hotelik - druga rata - 200 zł - przelew Iwop
Za wizyty RTG itp - 76 zł zapłaciła Ewab ( 50 zł oddała Andzia69 )
Za leki - traumell i tabletki - 45 zł - zapłaciła Andzia69
Altacet w żelu - 9 zł - zapłaciła Andzia69

RAZEM ponad 620 zł.

Przychody :
Wpłata - Fiks - 100 zł ( na konto Iwop )
Bazarek z Cebulką - Viris - 25 zł (na konto Iwop)
Bazarek z rozetą - Viris - 100 zł (na konto Iwop) - to za zwrot leczenia w Ostrowcu - osoba która przekazała te pieniążki została poinformowana że to na to konkretnie będzie.
Bazarek z książkami - mimiś - 45 zł ( to chyba jeszcze nie wszystko? )

Będzie jeszcze kasa z kolejnych bazarków.

Proszę o uzupełnienie jeśli coś przegapiłam.
Andzia69, Iwop, Ewab - podliczcie proszę ile trzeba Wam pozwracać, będą wpłaty z kolejnych bazarków.
Czy coś w Hoteliku mamy jeszcze uregulować? Był opłacony do 10 lutego, ale może za jedzenie czy leki jakieś jeszcze?
Dajcie znać. Rozliczymy się z tego wszystkiego, a jak będzie jeszcze coś funduszy to pójdzie na kolejnego psa.