andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 znowu zqaoffuję...podaję linka do Zeldzi - tej z chorymi uszami porzuconej po adopcji... http://www.dogomania.pl/forum/f28/zelda-popielata-google-page-rankingeguska-w-typie-asta-z-nowotworem-w-uchu-wyrzucona-na-bruk-lodz-130099/#post11669299 Quote
Saint Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 W oczekiwaniu na wyniki wizyty przed adopcyjnej zapraszam tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-amstaff-labrador-wychudzona-pomocy-pilnie-dt-ds-inaczej-schron-130110/ ;) Quote
Saint Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 agaci-x - jesteśmy już po rozmowie telefonicznej z Magdą, piszemy dopiero teraz, bo dopiero wróciliśmy z Luisem ze spaceru, zaraz zobaczysz jak Luis, który niedługo będzie już u Ciebie dzisiaj grasował :evil_lol: Quote
agaci-x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :lol::lol::lol: Bardzo się cieszę :D a kiedy miżna po niego przyjechać???????? :multi: Quote
agaci-x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę. Czekam na fotki i prosiłabym o odpowiedż na pytanie kiedy można po niego przyjechać. My jesteśmy gotowi nawet dziś ale to zależy od was :) :multi: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 P. Agato - bardzo się cieszę, że mały do Pani pojedzie:p Mam nadzieję, ze to naprawdę przemyślana decyzja z uwzględnieniem wszystkich za i przeciw;) Quote
Saint Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A zatem obiecane zdjęcia: :eviltong: ----- Po pieska zapraszamy w przyszły weekend - musimy jeszcze ustalić wzór umowy adopcyjnej z adnotacją o kastracji pieska - tutaj liczymy na pomoc Weroniki ;) ----- Luisek nabrał już trochę ciałka, aczkolwiek jeszcze stoi przed Wami zadanie podtuczenia go :eviltong: Grzybka leczymy - mamy nadzieję, że szybko się go pozbędziemy ;) Luis przechyla głowę na jedną ze stron, czasem zdarzy mu się zachwiać - w schronisku mówiono, że ma coś z błędnikiem, na początku odrzuciliśmy tą diagnozę, aczkolwiek chyba się potwierdza - zasadniczo zapewne będzie tak, że psiak miał zapalenie ucha, które w schronisku zignorowano, i nadal tam to zapalenie siedzi, tyle że "głębiej" ;) aczkolwiek to są tylko nasze domysły i najlepiej będzie, jeśli udacie się do weta jak piesek już się trochę zadomowi i on na pewno to szybko zdiagnozuje i jeszcze szybciej wyleczy :razz: ----- Pozdrawiamy Linka i Saint ;) Quote
Justa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bardzo się cieszę, że tak szybko cielaczek znalazł nowy dom :loveu: :multi: http://img204.imageshack.us/img204/458/dsc1341rh7.jpg A ten jak zwykle z fajkiem.. :diabloti: Quote
agaci-x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ok no to w przyszły weekend :) będziemy w kontekcie :D Quote
agrawa69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No i gitarka :multi::multi::multi: Niedługo w avatarze będzie Luis :) Quote
Weronia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Linka napisał(a): Weronia.. wet oglądajac Luisa naprawde nie zwrócił uwagi na tą jego głowe? ewidentnie przechyla ją w jedną ze stron.. w pewnych momentach traci też równowage idąc na smyczy:roll: może faktycznie coś jest nie tak z uchem środkowym?:roll: Nie zwrócił uwagi. Ale powiem Ci, że ja też nie zauważyłam :roll::roll: poważnie.. Quote
Weronia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 orpha napisał(a):buuuahaha no tego to jeszcze chyba na dogo nie bylo : pies z pakiecie z mężczyzną :evil_lol: hahahaaaa!! To ja ich biorę na dt :evil_lol: DS będzie musiał poczekać :evil_lol::evil_lol: :eviltong: (Linka mnie zabije, wie gdzie mieszkam:cool3: ) Quote
Ra_dunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No to super! Bardzo się cieszę :) Linka, Saint - jak macie jakiś pomysł, na którego psiaka przeznaczyć tę stówę z kastracji Luisa - dajcie znać. Ja i tak sobie tę kwotę już w wydatkach uwzględniłam :razz: Quote
agaci-x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Saint mógłbyś powiedzieć w jaki dzień możemy po Luisa przyjechać??? Czy w piątek czy w sobotę ???? Tak żeby i tobie i nam pasowało:) Quote
Saint Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zarówno piątek, jak i sobota, jak i niedziela Nam pasuje ;) Z tym że piątek to dopiero tak po 14:30 ;) A sobota i niedziela to od rana do wieczora :eviltong: Pozdrawiam ;) Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Saint - to ja cię proszę, zebyś teraz na ogłoszenia o Luisku opowiadał o innych bullowatych w potrzebie Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No to domek szykować będzie teraz transparenty powitalne ;) Quote
Saint Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 andzia69 napisał(a):Saint - to ja cię proszę, zebyś teraz na ogłoszenia o Luisku opowiadał o innych bullowatych w potrzebie Ależ to przecież oczywista sprawa jest :razz: Pozdrawiam! ;) Quote
agaci-x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Saint - Przyjadę po Luisa w piątek. Będę tak o 17 lub 18. Przyjadę z kolegą bo mój chłopak nie może - do późna ma poligon. Luis ma już kupioną wyprawkę :D Wiadro karmy, szampon, miski, zabawki itp, itd..... :P Później podasz mi adres :) a Luisa wycałuj od nas :) Quote
Weronia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 agaci-x napisał(a):Saint - Przyjadę po Luisa w piątek. Będę tak o 17 lub 18. Przyjadę z kolegą bo mój chłopak nie może - do późna ma poligon. Luis ma już kupioną wyprawkę :D Wiadro karmy, szampon, miski, zabawki itp, itd..... :P Później podasz mi adres :) a Luisa wycałuj od nas :) :multi::multi::multi: wspaniale ;) Quote
jolek68 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 czasami flirtowanie się opłaca, spokojnie i bezpiecznie domek jest :cool2: Saint przeproś drugą połówkę, ja taki jajarz jestem ale czasami :eviltong: Quote
Recommended Posts