Jump to content
Dogomania

Amstaff *LUIS* W schronie przez lata-wyszedł na moment-teraz znów schron potem.ma dom

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaci-x - jesteśmy już po rozmowie telefonicznej z Magdą, piszemy dopiero teraz, bo dopiero wróciliśmy z Luisem ze spaceru, zaraz zobaczysz jak Luis, który niedługo będzie już u Ciebie dzisiaj grasował :evil_lol:

Posted

Nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę.
Czekam na fotki i prosiłabym o odpowiedż na pytanie kiedy można po niego przyjechać. My jesteśmy gotowi nawet dziś ale to zależy od was :) :multi:

Posted

A zatem obiecane zdjęcia:

:eviltong:

-----

Po pieska zapraszamy w przyszły weekend - musimy jeszcze ustalić wzór umowy adopcyjnej z adnotacją o kastracji pieska - tutaj liczymy na pomoc Weroniki ;)

-----

Luisek nabrał już trochę ciałka, aczkolwiek jeszcze stoi przed Wami zadanie podtuczenia go :eviltong:
Grzybka leczymy - mamy nadzieję, że szybko się go pozbędziemy ;)
Luis przechyla głowę na jedną ze stron, czasem zdarzy mu się zachwiać - w schronisku mówiono, że ma coś z błędnikiem, na początku odrzuciliśmy tą diagnozę, aczkolwiek chyba się potwierdza - zasadniczo zapewne będzie tak, że psiak miał zapalenie ucha, które w schronisku zignorowano, i nadal tam to zapalenie siedzi, tyle że "głębiej" ;) aczkolwiek to są tylko nasze domysły i najlepiej będzie, jeśli udacie się do weta jak piesek już się trochę zadomowi i on na pewno to szybko zdiagnozuje i jeszcze szybciej wyleczy :razz:

-----

Pozdrawiamy
Linka i Saint ;)

Posted

Linka napisał(a):

Weronia.. wet oglądajac Luisa naprawde nie zwrócił uwagi na tą jego głowe? ewidentnie przechyla ją w jedną ze stron.. w pewnych momentach traci też równowage idąc na smyczy:roll:
może faktycznie coś jest nie tak z uchem środkowym?:roll:

Nie zwrócił uwagi.
Ale powiem Ci, że ja też nie zauważyłam :roll::roll: poważnie..

Posted

orpha napisał(a):
buuuahaha no tego to jeszcze chyba na dogo nie bylo : pies z pakiecie z mężczyzną :evil_lol:

hahahaaaa!! To ja ich biorę na dt :evil_lol: DS będzie musiał poczekać :evil_lol::evil_lol: :eviltong:

(Linka mnie zabije, wie gdzie mieszkam:cool3: )

Posted

No to super! Bardzo się cieszę :)
Linka, Saint - jak macie jakiś pomysł, na którego psiaka przeznaczyć tę stówę z kastracji Luisa - dajcie znać. Ja i tak sobie tę kwotę już w wydatkach uwzględniłam :razz:

Posted

Zarówno piątek, jak i sobota, jak i niedziela Nam pasuje ;)
Z tym że piątek to dopiero tak po 14:30 ;)
A sobota i niedziela to od rana do wieczora :eviltong:

Pozdrawiam ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Saint - to ja cię proszę, zebyś teraz na ogłoszenia o Luisku opowiadał o innych bullowatych w potrzebie

Ależ to przecież oczywista sprawa jest :razz:

Pozdrawiam! ;)

Posted

Saint - Przyjadę po Luisa w piątek. Będę tak o 17 lub 18. Przyjadę z kolegą bo mój chłopak nie może - do późna ma poligon.
Luis ma już kupioną wyprawkę :D
Wiadro karmy, szampon, miski, zabawki itp, itd..... :P
Później podasz mi adres :) a Luisa wycałuj od nas :)

Posted

agaci-x napisał(a):
Saint - Przyjadę po Luisa w piątek. Będę tak o 17 lub 18. Przyjadę z kolegą bo mój chłopak nie może - do późna ma poligon.
Luis ma już kupioną wyprawkę :D
Wiadro karmy, szampon, miski, zabawki itp, itd..... :P
Później podasz mi adres :) a Luisa wycałuj od nas :)

:multi::multi::multi:
wspaniale ;)