Magd@ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No i super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaci-x Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Saint mam pytanko!!!! Gdzie dokładnie Luis teraz przebywa???? Quote
Saint Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Sprawdź PW ;) Piesek aktualnie jest u Wujka Sainta, czyli w Mosinie ;) Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a jak tam dzisiaj psiak się sprawuje? i jak jego nosek i uszy? Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Saint a nauczyl sie zdejmowac cos jeszcze poza czapką ? :evil_lol::razz: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 orpha napisał(a):Saint a nauczyl sie zdejmowac cos jeszcze poza czapką ? :evil_lol::razz: :roflt: ................ Quote
Saint Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Na nosku i uszkach chyba widać lekką poprawę - aczkolwiek jeszcze trochę leczenia przed nim.. Z weterynaryjnych spraw jeszcze ten błędniczek zbadać poza tym wszystko ok ;) Sierść zaczyna już jakoś wyglądać, przestaje już być matowa, przytyło mu się troszkę i żeberka zaczynają się chować :multi: Quote
Weronia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 orpha napisał(a):Saint a nauczyl sie zdejmowac cos jeszcze poza czapką ? :evil_lol::razz: aaaaa!! :D Znów spadłam z krzesła :D Cicho dziewczyny, bo Linka się obrazi ;) (Nie ma to jak babiniec. Biedny Saint :cool3:) Quote
Linka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Staram się zachować spokój.. aczkolwiek Weronia.. na Twoim miejscu obawiałabym się chyba najbardziej - mało że wiem gdzie mieszkasz, to jeszcze jest to jakieś dwie ulice dalej ode mnie:mad: Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 juz bede grzeczna :evil_lol: , zadnych głupot z mojej klawiatury slowo harcerza :eviltong: Quote
jolek68 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Linka ja już nie świntusze, grzeczna jestem :angel: ale jak Saint wklei znów swoje zdjęcie to będziesz bić nie Weronię a mnie :eviltong: jak inspekcja nowego domku, była ...:???: Quote
kasiaNDM Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 okropne baby :eviltong: lepiej nie wstawiac zdjęc Tżtów bo się będą zaraz bic :P Quote
orpha Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a ja maly offik http://www.dogomania.pl/forum/f25/za-bezinteresowna-milosc-zrobmy-wyjatkowa-walentynke-pomozecie-130020/ tym razem nie zadno nieszczescie ale cos dla naszych czworonogow jakby sie komus chcialo to mam tajna instrukcje glosowania :cool3: Quote
kasiaNDM Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 hoho będzie się działo :D A wybierzemy mistera hihih ?? :P Dawaj Weronia zaczynaj :cool3::cool3::cool3: Quote
Weronia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Linka napisał(a):Staram się zachować spokój.. aczkolwiek Weronia.. na Twoim miejscu obawiałabym się chyba najbardziej - mało że wiem gdzie mieszkasz, to jeszcze jest to jakieś dwie ulice dalej ode mnie:mad: uuu, zabrzmiało poważnie :evil_lol: Ale chyba dwa osiedla dalej. Ja protestuję, bo innym ciotkom się bardziej należy! :eviltong: Quote
kasiaNDM Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 hoho będzie się działo :D A wybierzemy mistera hihih ?? :P Dawaj Weronia zaczynaj :cool3::cool3::cool3: cholera posty skaczą :angryy: Quote
Weronia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kasiaNDM napisał(a):okropne baby :eviltong: lepiej nie wstawiac zdjęc Tżtów bo się będą zaraz bic :P Straszny babiniec :evil_lol: Kasia a może będzie fajnie? Powstawiajmy zdjęcia swoich TZow :D W ramach czekania na przyjazd Luisa do nowego domu:) Quote
Saint Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja tak tylko nieśmiało się wtrącę w Wasze męsko-zdjęciowe pogaduszki i pokażę małą niespodziankę: YouTube - Spacerowo z Luisem Przepraszam za jakość dźwięku i obrazu - nagrywane telefonem ;) Pozdrawiam Saint Quote
agaga21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ale super się patrzy na szczęśliwego, rozbrykanego psiaka! agacix, oj będziesz miała pracy z tym łobuzem:evil_lol: Quote
agrawa69 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 o jaaaaa jaki Lusiek psychopata hahaha za to kocham asty - zawsze jak szczenięta :) i Lusiek tu wygląda,jak moja Xeniutria - identyczny (tylko,że ona miała dziury w głowie zamiast uszu:/) Quote
agaci-x Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 hyhyhy ale wesołek fajniusi :loveu: Michał ciągle mi truje że będzie się z Luisem bawił, rzucał mu patyki a teraz jak zobaczy ten filmik to chyba pęknie z radości hehehh :lol: Quote
Recommended Posts