Mysia_ Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 no w końcu ;) też bym chciała zobaczyć to na fotkach.... Quote
ania > Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 myślałam, że Siena i Filip są zakumplowani! a tu takie rzeczy :) Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jak to fajnie ze psiaczki bawia sie razem . Musialo to cudownie wygladac :) Quote
rotek_ Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 może Sienka po prostu nie była nauczona zabawy z innymi psiakami... Dopiero u Ciebie Bjuta sunia uczy się żyć na nowo Quote
Bjuta Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Tak to wygląda: :) [video=youtube;vBGIknvAnqM]http://www.youtube.com/watch?v=vBGIknvAnqM&feature=youtu.be[/video] Quote
ania > Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 kochane :loveu: jak fajnie je zobaczyć "na żywo"! :loveu: Quote
jotpeg Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 z Filipa to jest fajny gość! :cool2: a co do Sienki, to powiem jeszcze raz: ależ ona u was wyładniała! I jaką ma inteligentną twarz!!! :klacz::Cool!: Quote
taxelina Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 tego wlasnie chce milke nauczyc, bo ona nie umie sie bawic zabawkami Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Fajny filmik. Byc moze zadne z nich nie bawilo sie nigdy wczesniej i dopiero sie ucza . Sliczne mordki :) :) :) Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Filip potrafi się bawić kamykami i orzeszkami. A Siena butelkami. A z zabawkami mają kłopot. Ale już wiedzą, że sznur trzeba wyrywać! :) Kochane są bardzo! Ale Siena - czasem ma takie lękowe reakcje, że naprawdę się dziwię! Już tak długo jest z nami, a jednak jak ktoś wykona gwałtowniejszy ruch, to mimo woli się boi. Teraz przewróciłam krzesło, to wskoczyła na fotel i nie wiedziała gdzie dalej uciekać. Quote
tymuś Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 to mój mit też tak ma wystarczy że coś większego do ręki weźmiesz a już ogon kuli i zmyka biedak albo jak krzykniesz troszkę Quote
Mysia_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 mój Lucek taki jest :roll: zdarza mu się posiusiać ze strachu :roll: jest lepiej niż kiedyś, ale jednak.... Quote
Bjuta Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Teraz wróciłam z Warszawy i psy oczywiście, wyprzedziły rodziców w witaniu się i Filip się wspinał do mnie po Sienie... Wyglądało to naprawdę słodko! Pamiętam, że po Heksie też się próbował wspinać, ale ona mu szybko dawała znać, co o tym myśli... A potem razem władowały się na ten sam fotel! żeby mi było wygodnie je miziać! Może przełom jest tuż tuż.... Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Slodkie psiaczki i jakie madre :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ania >;18520535 napisał(a):no już najwyższy czas na przełom! :) Dokładnie! ;) Najwyższy czas!:loveu: Quote
halbina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 pzyszłam się ogrzać do Was dobrymi słowami i emocjami :-) Quote
jotpeg Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 :helo: czesc Heksa, :helo: czesc Filip, chce wam sie wychodzic w taki mroz?? :roll: Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jak tam Sience się podoba śnieg? chociaż za oknem więcej mrozu niż tego śniegu:shake: Quote
Bjuta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Sienie podoba się wszystko! :) Tata dzielnie z nimi chodzi - jak w umowie adopcyjnej! :) Jeden długi spacer, (na tory) a potem to już tylko na siku na podwórko ze 3 razy. Czasem ze mną pójdą na placyk to taki średni spacerek. Tylko teraz, przez dwa ostatnie dni, zamiast długiego jest średni, bo Filip miał niedawno golony brzuszek do USG i jeszcze nie odrósł. Wychodził co prawda w szaliku, ale jak go sobie obsiurał to było gorzej. Wczoraj znowu bawiły się razem sznurem! Może się jeszcze pokochają tak na maksa? Quote
Monika z Katowic Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bardzo chciałabym zobaczyć Filipa w szaliku! :):) Quote
Recommended Posts