Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filip potrafi się bawić kamykami i orzeszkami. A Siena butelkami. A z zabawkami mają kłopot. Ale już wiedzą, że sznur trzeba wyrywać! :) Kochane są bardzo! Ale Siena - czasem ma takie lękowe reakcje, że naprawdę się dziwię! Już tak długo jest z nami, a jednak jak ktoś wykona gwałtowniejszy ruch, to mimo woli się boi. Teraz przewróciłam krzesło, to wskoczyła na fotel i nie wiedziała gdzie dalej uciekać.

Posted

Teraz wróciłam z Warszawy i psy oczywiście, wyprzedziły rodziców w witaniu się i Filip się wspinał do mnie po Sienie... Wyglądało to naprawdę słodko! Pamiętam, że po Heksie też się próbował wspinać, ale ona mu szybko dawała znać, co o tym myśli... A potem razem władowały się na ten sam fotel! żeby mi było wygodnie je miziać! Może przełom jest tuż tuż....

Posted

Sienie podoba się wszystko! :) Tata dzielnie z nimi chodzi - jak w umowie adopcyjnej! :) Jeden długi spacer, (na tory) a potem to już tylko na siku na podwórko ze 3 razy. Czasem ze mną pójdą na placyk to taki średni spacerek. Tylko teraz, przez dwa ostatnie dni, zamiast długiego jest średni, bo Filip miał niedawno golony brzuszek do USG i jeszcze nie odrósł. Wychodził co prawda w szaliku, ale jak go sobie obsiurał to było gorzej.
Wczoraj znowu bawiły się razem sznurem! Może się jeszcze pokochają tak na maksa?