Bjuta Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Bardzo się cieszę, że Wam się podobają fotki! Interpretacja że Sienka "urosła" bardziej mi się podoba, niż że przytyła... Ja też ostatnio urosłam... :) Quote
Ingrid44 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Bjuta napisał(a):Bardzo się cieszę, że Wam się podobają fotki! Interpretacja że Sienka "urosła" bardziej mi się podoba, niż że przytyła... Ja też ostatnio urosłam... :) Wszyscy rosna na zime :) :) :) Quote
Joann Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja też zazdroszczę takich plenerów;] a psy wyglądają ślicznie i widać że im dobrze;] Quote
ania > Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 piękne widoki, uwielbiam zdjęcia z waszych wypadów!!! :) super mają psiaki, że mogą się od czasu do czasu wyrwać z miasta. a jak tam Filip? może był z wami, w plecaku? :) Quote
Bjuta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Lepimy dziś z Mamą pierogi. Siena nam we wszystkim pomaga podjadając nadziewkę... A Filip wcale się nie angażuje! Tradycyjnie otworzyłyśmy z mamą butelkę czerwonego wina i idzie nam wspaniale!!! Im więcej wina, tym lepiej!! :) :) Quote
Bjuta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Hm.... S: Słuchaj, czy oni nie oszukują nas na mięsku?? W tej zupce nie ma w ogóle kotleta! TZ: Ale popatrz, tutaj, jest jest duży ziemniaczek i marchewka! S: Marchewka?! Chyba raczysz żartować!!! Co to w ogóle jest marchewka?! TZ: Wiesz co! Ty masz rację! Wymówimy im te oszukańcze obiady!!! Albo zrobimy strajk! Głodowy! Quote
Bjuta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 M: A proszę bardzo! TZ: Zostało się upić!! :shake: Quote
Mojita Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ale pan J. zaprzyjaźniony z "sierściuchem" :) Quote
Bjuta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Już jej wybaczył, że na niego warczała i wyjadła mu miseczkę orzeszków stojąc sobie na stole... :) Quote
ania > Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 kochana Sienka, taki pomocnik to skarb! :) a nie że lepi się, lepi, kręgosłup wysiada, a farszu nie ubywa. (dodam nieśmiało, że TŻ bardzo przystojny :razz::)) Quote
Bjuta Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 ania >;18257770 napisał(a):kochana Sienka, taki pomocnik to skarb! :) a nie że lepi się, lepi, kręgosłup wysiada, a farszu nie ubywa. (dodam nieśmiało, że TŻ bardzo przystojny :razz::)) He, he, dobrze że on tutaj nie zagląda! :) :evil_lol: Fajny jest! Tylko nie chce psa :mad: (Siena i Filip mieszkają z moimi rodzicami - 10 minut od nas). Ale może kiedyś zmięknie... A teraz lepsza część mojej rodzinki składa życzenia osobiście! Quote
Beatkaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ale mi się spodobała ta historia przy stole :evil_lol: Psiaki mają niewiarygodny wpływ na nasze życie a wręcz w nim uczestniczą:loveu: Bjutko,zdrowych spokojnych świąt ! Wyściskaj ode mnie cały swój zwierzyniec.Buziaki:buzi: Quote
ania > Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bjuta napisał(a):Fajny jest! Tylko nie chce psa :mad: (Siena i Filip mieszkają z moimi rodzicami - 10 minut od nas). Ale może kiedyś zmięknie... na pewno kiedyś się zgodzi :) z tego co pamiętam to Joszkę w domu akceptował? :):cool3: fajne zdjęcie! wszystkiego dobrego! :) Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Bardzo milo bylo zobaczyc Twoj wpis u nas :) Wesolych Swiat! Quote
Ingrid44 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 :tree1:Ale sie usmialam . Sienka jest swietna. TZ tez niczego sobie.:lol::lol::lol: Wesolych i Zdrowych Swiat dla dwunoznych i czteronoznych . Quote
Mysia_ Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 fotostory przy stole super :loveu: Dziękujemy za życzenia i oczywiście też wszystkiej dobrego życzymy Waszej rodzince i całemu zwierzyńcowi ;) Quote
jotpeg Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 wszystkiego najlepszego dla Zwierzaków i Ludziów!!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: a fotostory cuuudne!!!!!! :megagrin: Quote
Bjuta Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Bardzo dziękujemy!!! :) I wzajemnie ściskamy!!! Siena spędziła Sylwestra wczepiona w nogi mojego Taty jak miś koala! Filip i Mama przespali całą noc jak susły! A ja tańczyłam (bardzo nieumiejętnie) do 4 rano! Quote
halbina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 a wcześniej byłaś u nas :-) a później... wciskałaś nam tymczaskę... ;-) Dobrego Roku! Quote
Bjuta Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 halbina napisał(a):a wcześniej byłaś u nas :-) a później... wciskałaś nam tymczaskę... ;-) Dobrego Roku! I oba wydarzenia z pełnym sukcesem!!! :p Quote
Beatkaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bjuta napisał(a):Bardzo dziękujemy!!! :) I wzajemnie ściskamy!!! Siena spędziła Sylwestra wczepiona w nogi mojego Taty jak miś koala! Filip i Mama przespali całą noc jak susły! A ja tańczyłam (bardzo nieumiejętnie) do 4 rano! No to ładnie balowałaś :razz: Raz się żyje :lol: Ja spędziłam sylwestra w łóżku z goraczką...:roll: Quote
Bjuta Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 O jej... Do kitu taki Sylwester :shake: Za to pewnie Bosek Ci robił okłady! :lol: Quote
Beatkaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No pewnie ! Cały zwierzyniec był zadowolony bardzo,leżeli wokół mnie i słodko spali :loveu:[Bosek pięterko niżej,ale radosny,że pańcia w domu :lol:] Quote
__Lara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Beatkaa napisał(a):No to ładnie balowałaś :razz: Raz się żyje :lol: Ja spędziłam sylwestra w łóżku z goraczką...:roll: Ojojoj, zaś choroba :/ ale nie martw się Beatko, teraz zaś mnie chwyciło przeziębienie i okropne katarzysko :( Quote
Recommended Posts