Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że Wam się podobają fotki! Interpretacja że Sienka "urosła" bardziej mi się podoba, niż że przytyła... Ja też ostatnio urosłam... :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Wam się podobają fotki! Interpretacja że Sienka "urosła" bardziej mi się podoba, niż że przytyła... Ja też ostatnio urosłam... :)

Wszyscy rosna na zime :) :) :)

Posted

piękne widoki, uwielbiam zdjęcia z waszych wypadów!!! :) super mają psiaki, że mogą się od czasu do czasu wyrwać z miasta. a jak tam Filip? może był z wami, w plecaku? :)

• 1 month later...
Posted

Lepimy dziś z Mamą pierogi. Siena nam we wszystkim pomaga podjadając nadziewkę... A Filip wcale się nie angażuje! Tradycyjnie otworzyłyśmy z mamą butelkę czerwonego wina i idzie nam wspaniale!!! Im więcej wina, tym lepiej!! :) :)

Posted

Hm....

S: Słuchaj, czy oni nie oszukują nas na mięsku?? W tej zupce nie ma w ogóle kotleta!

TZ: Ale popatrz, tutaj, jest jest duży ziemniaczek i marchewka!

S: Marchewka?! Chyba raczysz żartować!!! Co to w ogóle jest marchewka?!

TZ: Wiesz co! Ty masz rację! Wymówimy im te oszukańcze obiady!!! Albo zrobimy strajk! Głodowy!

Posted

kochana Sienka, taki pomocnik to skarb! :)
a nie że lepi się, lepi, kręgosłup wysiada, a farszu nie ubywa.

(dodam nieśmiało, że TŻ bardzo przystojny :razz::))

Posted

ania >;18257770 napisał(a):
kochana Sienka, taki pomocnik to skarb! :)
a nie że lepi się, lepi, kręgosłup wysiada, a farszu nie ubywa.

(dodam nieśmiało, że TŻ bardzo przystojny :razz::))

He, he, dobrze że on tutaj nie zagląda! :) :evil_lol:

Fajny jest! Tylko nie chce psa :mad: (Siena i Filip mieszkają z moimi rodzicami - 10 minut od nas). Ale może kiedyś zmięknie...

A teraz lepsza część mojej rodzinki składa życzenia osobiście!

Posted

Ale mi się spodobała ta historia przy stole :evil_lol:
Psiaki mają niewiarygodny wpływ na nasze życie a wręcz w nim uczestniczą:loveu:

Bjutko,zdrowych spokojnych świąt ! Wyściskaj ode mnie cały swój zwierzyniec.Buziaki:buzi:

Posted

Bjuta napisał(a):
Fajny jest! Tylko nie chce psa :mad: (Siena i Filip mieszkają z moimi rodzicami - 10 minut od nas). Ale może kiedyś zmięknie...

na pewno kiedyś się zgodzi :)
z tego co pamiętam to Joszkę w domu akceptował? :):cool3:

fajne zdjęcie! wszystkiego dobrego! :)

Posted

Bardzo dziękujemy!!! :) I wzajemnie ściskamy!!!

Siena spędziła Sylwestra wczepiona w nogi mojego Taty jak miś koala! Filip i Mama przespali całą noc jak susły! A ja tańczyłam (bardzo nieumiejętnie) do 4 rano!

Posted

halbina napisał(a):
a wcześniej byłaś u nas :-) a później... wciskałaś nam tymczaskę... ;-) Dobrego Roku!

I oba wydarzenia z pełnym sukcesem!!! :p

Posted

Bjuta napisał(a):
Bardzo dziękujemy!!! :) I wzajemnie ściskamy!!!

Siena spędziła Sylwestra wczepiona w nogi mojego Taty jak miś koala! Filip i Mama przespali całą noc jak susły! A ja tańczyłam (bardzo nieumiejętnie) do 4 rano!

No to ładnie balowałaś :razz: Raz się żyje :lol: Ja spędziłam sylwestra w łóżku z goraczką...:roll:

Posted

Beatkaa napisał(a):
No to ładnie balowałaś :razz: Raz się żyje :lol: Ja spędziłam sylwestra w łóżku z goraczką...:roll:

Ojojoj, zaś choroba :/ ale nie martw się Beatko, teraz zaś mnie chwyciło przeziębienie i okropne katarzysko :(