Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

Filipku, co to się z Tobą dzieje... może po jutrzejszej wizycie u weta coś się rozjaśni.
nie wiedziałam, że Filip już taki wiekowy, nie wygląda!

super klimatyczne zdjęcia, normalnie ciarki...
lubię takie :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za dobre słowa! :) :)

Pani wet mnie uspokoiła. Mówi, że takie nocne, odmienne zachowania psów zdarzają się całkiem często. Że to może być początek starczej demencji. Ochrzaniła mnie za samowolne podanie połówki panadolu (2x), że tylko pyralginy kawałeczek w takich sytuacjach, bo psy po panadolu się mogą dorobić wrzodów. Ale że espumisan podałam, to OK. Filip dziś wymiotował... 6 x. I wyraźnie jest lepszy. Może coś cholernik zeżarł na spacerze i się teraz zrestował? Bo nagle wigoru nabrał. Dostał specjalną dietę no i tyle.

Posted

Dobrze ze Filipekowi sie polepszylo. Ja przejrzalam wszystkie swoje madre ksiazki co tam bylo na temat problemow z serduszkiem ale takiego zachowania nie opisuja. Moze mial jakies skorcze w brzuszku ale juz z niego wyszlo. Czasami nie da sie upilnowac co one wynajda i zjedza na dworze.

Posted

zdrowiej, Filipku!
a co do jedzenia - moglo mu zaszkodzic nawet wylizywanie lapek po spacerze; przeciez miejskie chodniki brudne jak nie wiem co, posypane sola :shake:

Posted

Dzięuję Wam bardzo za obecność, szperanie w książkach i ciepłe myśli!!! :) :) :)
Filip to staruszek już jest. Ale myślę, że jeszcze kawałek życia przed nim! Jak już wyjedzie w góry (pewnie pod koniec maja) to już będzie dobrze! :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zrobiłam sobie dzisiaj przyjemność i umówiłam się z AniąCsernak i jej Abrą na spacer. Było pięknie i bardzo brudno :) Potem mi Ania przysłała fotkę Filipa pod tytułem Szyścioszek! :)

Ale słoneczko grzało, psy się cieszyły, było super!

Edited by Bjuta
Posted

A to nie Abra tylko niejaki Maksio, który sobie przyszedł i obwąchiwał Filipa dosyć natrętnie, co się małemu nie podobało i się oczywiście odszczekiwał. Siena próbowała bawić się z Maksiem, ale ona nie potrafi się bawić.

Posted

Śliczne zdjęcia Ani, jak zawsze.Gdzie to w Katowicach, takie jezioro i lasy? Musi tam być latem cudnie.Filipek - brudasek i reszta ferajny, auta, nie zapaskudziły?Mój TZ dostałby apopleksji, on u siebie ma czysto, ale w aucie to już sterylnie i jeszcze buty i łapki nam sprawdza, zanim wchodzimy :lol: