Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

To jest naprzeciwko Giszowca. Tam jest z 5 jezior i multum lasów - w sumie aż pod Pszczynę! :)

Ania mi jeszcze taką foteczkę przysłała :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już się nie mogę tej wiosny doczekać! Cieszę się na tą wiosenną kawę!
A z Filipem kłopot. Ma w jednej zatoce (tej koło pupy) krew, a w drugiej ropę. Dwóch weterynarzy musi mu tam coś wciskać - bolesne, nieprzyjemne. Biedny ten mój Filip bardzo! My też mu co chwilę różne maści i czopki pchamy do pupy. Jest nieszczęśliwy :(

Posted

Bjuta napisał(a):

A z Filipem kłopot. Ma w jednej zatoce (tej koło pupy) krew, a w drugiej ropę. Dwóch weterynarzy musi mu tam coś wciskać - bolesne, nieprzyjemne. Biedny ten mój Filip bardzo! My też mu co chwilę różne maści i czopki pchamy do pupy. Jest nieszczęśliwy :(

O kurczę :( biedny Filipek....życzymy dużo zdrówka dla niego !!

Posted

Był kiedyś wątek - jak psy się zachowują u weta. Miałabym już co pisać... :(
Filip - 11 kg. Ja 65, mój facet pewnie z 80, + 2 wetów (fakt że szczupli)... Walka była wyrównana! Nie wiem jak damy radę za tydzień, jak Filip już będzie przygotowany na starcie...

Posted

Staramy się bardzo! :) Jutro też jedziemy na tortury :( Ale warto! Pierwszy raz od pół roku, Filip nie płacze przy robieniu kupy! Tatę muszę pochwalić, bo on mu codziennie taki leczniczy czopek wkłada i smaruje mu pupę itd. Mama podaje tableteczki w szyneczce, a ja tylko go raz na tydzień wiozę na męki... Ale w między czasie był lepszy spacerek - bo jakaś nagroda się należy! Filip wyraźnie lepiej się czuje. :)

A wiecie, że minął już rok odkąd Sienka jest u mnie! (To połowa czasu jaki mi dała Heksa!!) A w głowie mam to już wszystko pozacierane. Udały nam się te psy wszystkie bardzo!! :) :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Moja Mama dzisiaj przy obiedzie powiedziała, że musi przyznać, że Siena jest najmilszym naszym psem. :) :) :) :) :)

To najpiekniejszy komplement dla Sienki :) :) :)

Posted

Bo Sienka jest bardzo sprawiedliwa!!! :) :) Każdego kocha tam samo (tylko mnie o milimetr więcej) ! :)

Kochani - od tygodnia usiłowałam złapać małego psiaka, który raz przed Filipem uciekł mi pod pędzący samochód... W końcu mama go wypatrzyła w sobotę i capneliśmy go. I... oddali do schroniska. Bardzo mi z tym źle, ale - rodzice oboje chorzy, ja nie miałam czasu wstać od komputera, żeby chorej matce herbatę zrobić, w niedzielę przyjeżdżała z drugiego końca Polski 3 osobowa rodzina z dzieckiem do okulisty. Nie mogliśmy dać temu psu DT i nie mieliśmy szans na jakikolwiek ruch typu hotelik - nawet nie zawieźliśmy go na Milowicką tylko poprosili, żeby sami przyjechali... Tyle, że przestał się błąkać i wtrąbił wielką michę żarcia.
Zapraszam na wątek Dworcusia. http://www.dogomania.pl/threads/225114-Ma%C5%82y-Dworcu%C5%9B-w-schronisku-w-Katowicach-czeka-na-dom