Bjuta Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 To jest naprzeciwko Giszowca. Tam jest z 5 jezior i multum lasów - w sumie aż pod Pszczynę! :) Ania mi jeszcze taką foteczkę przysłała :) Quote
Beatkaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No no piękne okolice :):):) Idealne do spacerów i odpoczynku od codzienności ;) Quote
Monika z Katowic Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Bjutko! Jak już przyjdzie wiosna - czekamy na Ciebie. :) Mamy dobrą kawę i herbaty do wyboru. :) Filip i Sienka to takie szczęśliwe psiaki!:loveu: Quote
Bjuta Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ja już się nie mogę tej wiosny doczekać! Cieszę się na tą wiosenną kawę! A z Filipem kłopot. Ma w jednej zatoce (tej koło pupy) krew, a w drugiej ropę. Dwóch weterynarzy musi mu tam coś wciskać - bolesne, nieprzyjemne. Biedny ten mój Filip bardzo! My też mu co chwilę różne maści i czopki pchamy do pupy. Jest nieszczęśliwy :( Quote
Beatkaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bjuta napisał(a): A z Filipem kłopot. Ma w jednej zatoce (tej koło pupy) krew, a w drugiej ropę. Dwóch weterynarzy musi mu tam coś wciskać - bolesne, nieprzyjemne. Biedny ten mój Filip bardzo! My też mu co chwilę różne maści i czopki pchamy do pupy. Jest nieszczęśliwy :( O kurczę :( biedny Filipek....życzymy dużo zdrówka dla niego !! Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Był kiedyś wątek - jak psy się zachowują u weta. Miałabym już co pisać... :( Filip - 11 kg. Ja 65, mój facet pewnie z 80, + 2 wetów (fakt że szczupli)... Walka była wyrównana! Nie wiem jak damy radę za tydzień, jak Filip już będzie przygotowany na starcie... Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dużo! Dużo zdrówka dla ślicznego Filipka! Quote
Mysia_ Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Zdrówka Filipku! :) mogę troszkę pospamować? Zapraszam na bazarek na zabrzańskie psiaki, które mają kiepską sytuację finansową w hotelikach... :-( Cudne kolczyki, bransoletki i kosmetyki, wszystko nieużywane :) http://www.dogomania.pl/threads/224365-Bazarrro-dla-fajnych-kobitek!-)-cudne-kolczyki-i-nie-tylko!-do-23-59-dnia-20.03.2012?p=18803212#post18803212 Zapraszam! Quote
rotek_ Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Powodzenia u wetów, zaproście jeszcze rodzinę do wizyt w lecznicy to jakoś tam dacie radę;) Quote
Bjuta Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Staramy się bardzo! :) Jutro też jedziemy na tortury :( Ale warto! Pierwszy raz od pół roku, Filip nie płacze przy robieniu kupy! Tatę muszę pochwalić, bo on mu codziennie taki leczniczy czopek wkłada i smaruje mu pupę itd. Mama podaje tableteczki w szyneczce, a ja tylko go raz na tydzień wiozę na męki... Ale w między czasie był lepszy spacerek - bo jakaś nagroda się należy! Filip wyraźnie lepiej się czuje. :) A wiecie, że minął już rok odkąd Sienka jest u mnie! (To połowa czasu jaki mi dała Heksa!!) A w głowie mam to już wszystko pozacierane. Udały nam się te psy wszystkie bardzo!! :) :) Quote
tymuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bjutko ja znowu wyskoczę z innej bajki: https://lh4.googleusercontent.com/-l6a7zPOcSpw/T2jEEyXMbxI/AAAAAAAAlKY/W9QGr6g2DLA/s620/P3189637.jpg ten pniak te ujęcie SUPER!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 :):) Proszę, proszę - jaki leśny taniec: https://lh3.googleusercontent.com/-9BYrUTI6j6s/T2jEQl-wTDI/AAAAAAAAlLw/Cx3CgqgQSvo/s620/P3189667.jpg Quote
Bjuta Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 No w końcu na pierwsze urodzinki należał jej się porządny spacer! :) Quote
Mysia_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 piękny las! Oby nigdy go nie wycieli, u nas to już z każdej strony drzewka wycinają :-( Sienka i Filipek zachwyceni ze spacerku jak widać :loveu: Quote
Ingrid44 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Piekne zdjecia. Trudno uwierzyc ze to juz rok minal. :) Ciesze sie ze Filipek zdrowieje :) Quote
Bjuta Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Moja Mama dzisiaj przy obiedzie powiedziała, że musi przyznać, że Siena jest najmilszym naszym psem. :) :) :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Bjuta napisał(a):Moja Mama dzisiaj przy obiedzie powiedziała, że musi przyznać, że Siena jest najmilszym naszym psem. :) :) :) :) :) To najpiekniejszy komplement dla Sienki :) :) :) Quote
Bjuta Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Bo Sienka jest bardzo sprawiedliwa!!! :) :) Każdego kocha tam samo (tylko mnie o milimetr więcej) ! :) Kochani - od tygodnia usiłowałam złapać małego psiaka, który raz przed Filipem uciekł mi pod pędzący samochód... W końcu mama go wypatrzyła w sobotę i capneliśmy go. I... oddali do schroniska. Bardzo mi z tym źle, ale - rodzice oboje chorzy, ja nie miałam czasu wstać od komputera, żeby chorej matce herbatę zrobić, w niedzielę przyjeżdżała z drugiego końca Polski 3 osobowa rodzina z dzieckiem do okulisty. Nie mogliśmy dać temu psu DT i nie mieliśmy szans na jakikolwiek ruch typu hotelik - nawet nie zawieźliśmy go na Milowicką tylko poprosili, żeby sami przyjechali... Tyle, że przestał się błąkać i wtrąbił wielką michę żarcia. Zapraszam na wątek Dworcusia. http://www.dogomania.pl/threads/225114-Ma%C5%82y-Dworcu%C5%9B-w-schronisku-w-Katowicach-czeka-na-dom Quote
Recommended Posts