tymuś Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 miałem też podobne sytuację z Orikiem , był z tyłu domu, jak zawsze gdy wyjeżdżam do pracy , czegoś zapomniałem wysiadłem z auta a puźniej po starcie słyszę skowyt , w lusterkach nic nie widzę wysiadam a Orik uciekał zza auta , nie wiem musiał usłyszeć silnik i podbiegł a ja go nie zauważyłem i ruszyłem lecz nic mu nie jest , to było ze 2 tyg temu bąbel zaś dziś uciekł za autem jak Kasia mi bramę zamykała i leciał za mną po drodzę jak wysiadłem z auta to usiadł na środku na tych białych pasach i zacieszał głupol jeden:lol: Quote
jotpeg Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 dobrze ze sie odezwaliscie, bo juz mnie ta cisza martwila... przygoda z podrozy niebezpieczna i grozna. mieliscie nerwowe. patrzecie jak to jest; czlowiek ma oczy naokolo glowy, uwaza jak nie wiem co, a wystarczy chwila, sekunda i... dobrze, ze nic sie nie stalo. ps foty z Blatniej przecudnej urody, kiedys uwielbialam Blatnia. to chyba bylo w moim poprzednim zyciu, bo nie bylam tam z 8 lat... Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Bjutko kochana! :loveu: W oczekiwaniu na Ciebie nabyłam kilogramy herbaty - jest wiśniowa, malinowa, limonkowa, z nutą cynamonową, nawet z papryczką chili... Kiedy możemy się spodziewać Twoich odwiedzin?:loveu: Quote
Bjuta Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Moniko Dziękuję!! Nie wiem czy mi uwierzysz, że właśnie wróciłam z pracy?? I że jutro idę na próbę w Boże Ciało!! Marzę o spotkaniu, o piciu herbaty itd, ale na razie nie dam rady... A tak bym chciała... 14 czerwca mam premierę, potem powinno być lepiej, przynajmniej do 20-go... kiedy zaczynam kolejny kierat... Dziękuję Moniko, że jeszcze pamiętasz! Wizja herbaty z nutą cynamonową, będzie nie trzymać na duchu! :) :) :) Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Bjuta napisał(a):Moniko Dziękuję!! Nie wiem czy mi uwierzysz, że właśnie wróciłam z pracy?? I że jutro idę na próbę w Boże Ciało!! Marzę o spotkaniu, o piciu herbaty itd, ale na razie nie dam rady... A tak bym chciała... 14 czerwca mam premierę, potem powinno być lepiej, przynajmniej do 20-go... kiedy zaczynam kolejny kierat... Dziękuję Moniko, że jeszcze pamiętasz! Wizja herbaty z nutą cynamonową, będzie nie trzymać na duchu! :) :) :) Bjutka, a czym się właściwie zajmujesz? ;) zaintrygowała mnie ta premiera ;) Quote
Bjuta Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Teraz reżyseruję Dyplom Studium Aktorskiego (W Teatrze Śląskim) taki tam trochę kryminał. Premiera jest 14-go i jeszcze gramy 20 i 21 - może ma ktoś ochotę się wybrać? Dzisiejsza próba trwała 12 godzin.... Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Bjuta napisał(a):Teraz reżyseruję Dyplom Studium Aktorskiego (W Teatrze Śląskim) taki tam trochę kryminał. Premiera jest 14-go i jeszcze gramy 20 i 21 - może ma ktoś ochotę się wybrać? Dzisiejsza próba trwała 12 godzin.... Jestem pod wrażeniem :) Quote
Syla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 __Lara napisał(a):Jestem pod wrażeniem :) Nie tylko Ty __Lara.Też zaliczam się do fanek Bjuty i podziwiam za wszystko, co robi. Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Syla napisał(a):Nie tylko Ty __Lara.Też zaliczam się do fanek Bjuty i podziwiam za wszystko, co robi. :) A można kiedyś przyjść za kulisy? ;) Quote
tymuś Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 nasza Bjutka to osoba z wyższej pułki tzw delikatesy:lol:pełen ukłon i szacun:klacz: Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 tymuś napisał(a):nasza Bjutka to osoba z wyższej pułki tzw delikatesy:lol:pełen ukłon i szacun:klacz: Hihi, dobrze napisane ;) Quote
Syla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) tymuś napisał(a):nasza Bjutka to osoba z wyższej pułki tzw delikatesy:lol:pełen ukłon i szacun:klacz: Z wyższej półki, to na pewno, ale też bardzo dobry i zwyczajny człowiek.Nigdy nie daje odczuć maluczkim, że jest kimś lepszym.Za to Ją podziwiam, najbardziej i tak po ludzku, kocham.Żadna "podpucha".Dobrze zapamiętałam? Edited June 8, 2012 by Syla Quote
Bjuta Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ale mi słodzicie!!! :) :) Ale fajnie, bo jestem tak zrypana, że trochę energii mi się przyda! Jakby ktoś miał ochotę zajrzeć na próbę to fajnie - tylko że my już właściwie finiszujemy, więc próby wyglądają trochę jak spektakle, tylko bez publiczności... Mamy próby w niedzielę (taką ze światłami, kostiumami i muzyką o 18) i potem 13-go też o 18. Tylko musiałabym wiedzieć - bo to muszę wtedy wprowadzić "tylnym wejściem". Zapraszam serdecznie! :) Quote
rotek_ Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ja tylko szukam kursów na śląsku, żeby móc się tam wybrac przy okazji, ale w kynoedukacji oprócz weterynaryjnych zagadnień nie ma nic ciekawego. Pewnie też kiedyś do was zaglądnę...może niekoniecznie będe podczas szkolenia Quote
Ingrid44 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Szkoda ze jestem tak daleko bo bym chetnie zobaczyla spektakl zza kulisow . To zupelnie cos innego . :) :) :) Quote
Bjuta Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Ja bardzo lubię próby... Ale jest już po premierze i się z tego bardzo cieszę! Może ktoś chce zobaczyć zdjęcia? :) http://www.teatrslaski.art.pl/galeria/10-06-12.php A teraz jadę zawieźć rodziców i psy w góry (ależ im zazdroszczę, że już się będą byczyć!) a sama wracam do kieratu... Quote
__Lara Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Bjuta']Ja bardzo lubię próby... Ale jest już po premierze i się z tego bardzo cieszę! Może ktoś chce zobaczyć zdjęcia? :) http://www.teatrslaski.art.pl/galeria/10-06-12.php A teraz jadę zawieźć rodziców i psy w góry (ależ im zazdroszczę, że już się będą byczyć!) a sama wracam do kieratu... Bjutka, a powiedz czy to chociaż jakąś konkretną kasę przynosi? Za tyle trudu? Quote
Bjuta Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Wiesz co, normalny spektakl na pewno tak, ale to jest Dyplom Studentów, więc nie ma oczywiście budżetu na normalne stawki. No, ale zawsze jest to jakiś tam dodatkowy zastrzyk, tylko rzeczywiście niewspółmierny do wysiłku. Ale w tym wypadku, satysfakcja była wielka, więc było fajnie! :) Quote
__Lara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 To dobrze, że satysfakcja jest :) Teraz też coś realizujesz nowego? :) Quote
ania > Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 pańcia zapracowana, chyba dodatkowo wypracowuje urlop swoim ogonom :evil_lol: szczęściarze! beda siedziec w gorach az do końca lata? :) Quote
Bjuta Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Tak! I tak miesiąc krócej niż rok temu, ale i tak 2 i pół miecha będą się tarzać po łąkach! Filip już w Piwnicznej Zdroju stanął na łapach - otworzyłam okno, zawiało go górskie powietrze i wybudził się z głębokiego snu, od razu na baczność! :) Potem jak podjeżdżaliśmy pod górę to jojczał z przejęcia. A na takim ostatnim kawałku, to chciał przez okno skakać! Siena też od razu poznała, gdzie jest. Jak widziała, że biorę butlę na wodę, to sama popędziła do strumienia (a to spory kawał jest). Natomiast włączyło jej się szwendanie! Nagle zobaczyliśmy, że zołzy nie ma - wróciła po 2 godzinach, od kiedy się zorientowaliśmy... Mam nadzieję, że to z podniecenia i że się jednak będzie trzymać domu. Porobiłam foty z pierwszego dnia, ale zapomniałam wziąć pendriva... No trudno... A w pracy mam teraz inne atrakcje - siedzę na egzaminach wstępnych na reżyserię. Ale w tym roku powinno być super lajtowo. Jest tylko 60 kandydatów na 8 miejsc. W zeszłym roku było dwa razy tyle. Na szczęście teraz jest niż. Quote
Bjuta Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Nie wiem... A już tak bardzo mi brakuje! Obawiam się że dopiero 30-go się wyrwę do Psitula... :( Quote
Syla Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) Masz bardzo ciekawe życie Bjutko bo, takie dwojakie jednocześnie.Wielki, prawie cały Świat, bo bywasz nawet w Emiratach Arabskich, w Berlinie i zdobywasz tam nagrody, bardzo prestiżowe, a potem wracasz, do siebie i już jest tak zwyczajnie, bo w domu.Masz też gdzie się wyrwać, bo w góry i tam, ładujesz swoje akumulatory, na kolejny sezon.Bardzo cenię sobie znajomość z Tobą, ja się nią szczycę.Odwoływałam ostatnio dowóz busem, mojego syna, bo dalej chory.Nasza pani Małgosia, katowiczanka,często bywa w Teatrze Śląskim, bo uwielbia spektakle teatralne.Nie omieszkałam się pochwalić, znajomością z Tobą.Chyba nie masz mi tego, za złe.Zawsze przyznaje się, bez bicia. Edited June 18, 2012 by Syla Quote
Bjuta Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Syluś, Ty mnie nieustannie zawstydzasz... :oops: :) ;) Quote
Recommended Posts