Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Największymi psimi złodziejami ,jakie znam, sa irlandy koleżanki :evil_lol: spędziłam u niej kiedys pare dni i z zapartym tchem obserwowałam walkę o to kto, dzis zje mięsko ( kiełbaskę, szynkę , mielone-niepotrzebne skreslic :evil_lol:) my-czy zbójeckie rodzeństwo...Wyjęte z lodówki produkty mięsne pochłaniały w mgnieniu oka,wystarczyło,że gospodyni na ułamek sekundy wyszła z kuchni. Wtedy-zegnajcie na zawsze :diabloti: właziły bestie nawet na stól, bo skoczne są niesamowicie, czerwone diabełki :loveu:

Wojenko
-foty jak zawsze śliczne. Powiedz mi, czy te na sepie i czarono-białe w Photoshopie zmieniasz ?

Bo -niejedząca Roxy była dla mnie pzredziwna-akurat jak miała jeść, to nie chciała ?? dziwny jest ten świat...ciekawe, jak teraz bedzie się zachowywać. Karmić juz pewnie przestała,więc i dużo zjeśc nie musi ??

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
... młoda Koka,zostawiona sama w domu , rozpakowała 2 kg cukru w przedpokoju i zagryzła to mydełkiem FA :crazyeye:

No popatrz tylko jak bardzo skuteczna była reklama tego mydełka :roll:. Nawet na Kokę podziałała :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

niedźwiedzico,dziękuję.Zmieniam konkretnie w Picasie ;) .Kiedyś bawiłam się w klisze czarno-białe,ale to się kompletnie nie kalkulowało.Szybko mogłabym pójść z torbami.Miałam też ambitny zamiar sama wywoływać,dostałam powiększalnik,ale na zamiarze się skończyło ;) .
Dla mnie fotografia cz-b i sepia jest najbardziej przekonująca,skupia uwagę na modelu,nie rozprasza kolorami.

Posted

Kiedys bawilam sie i to pare lat w samodzielne wywolywanie zdjec , extra zabawa ,materialy ,odczynniki ,papiery byly dosc tanie ,teraz to dosc kiepsko wychodzi finansowo i jakosciowo rowniez..Ale frajda niesamowita!
Co do podjadania to Mishka nie tknie niczego co jej sie nie da i na szczescie nie zebrze .Rodzice maja suczke jamniczke przy ktorej kazdy posilek staje w gardle ,tak blagalnie i zalosnie sie patrzy w oczy hehe,dlatego Mishy nigdy nie dajemy przy stole.

Posted

aha zapomnialam mam jeden problem z jej dziwnym gustem kulinarnym :-o : kazdy pies gryzie patyczki na dworze ale Mishka je zjada...gryzie i polyka:( raz o maly wlos sie nie udusila :angryy: ,lecialam juz z nia do weta ,ale jakos udalo mi sie wsadzic jej w gardlo palec i wyjac.. Strasznego stracha mialam..
Czemu ona chce jesc drewno?

Posted

Ależ ją rozepchało :-o :loveu: .Ja mam zdjęcie w podobnym stanie ciężarnej klaczy :lol: .
Co do patyczków,moje też lubią je pojeść:razz: ,ale w małej ilości ;) .
Właśnie zjadłam obiad,więc odczułam jeszcze jeden szkoci zwyczaj.Mianowicie Skraciasta opiera się łapkami na nodze i przeciąga się,chcąc zwrócić na siebie uwagę...

Posted

Ale bidula ma boczki :crazyeye: - niesamowite!

JA zauważyłam, że moje Szkoty stukaj albo przejeżdżają noskami-ślimakami - po nogach, kiedy czegoś chcą, a nie zwraca się na nie uwagi:p

Patyki- jak najbardziej - gryzą je w maleńskie drzazgi...
moje najmłodsze dziewczyny trenują wygryzanie dziur w trawie - uwielbiają to:cool3: - od kiedy tylko otworzyły oczy -te małe pełzaki zbierały się w jednym miejscu i wygryzały mikro jamki :)

Posted

no proszę i tu mnie przywiało.....:evil_lol: ....
Moja Czacza zajada wszystko w każdej dostępnej ilości za to Bunia...Buni smakuje to co sama "ukradnie" z miski jest "fe". Najbardziej lubi siedzieć przy worku z karmą i podkradać po troszeczku, kiedy wydaje jej sie że nikt tego nie widzi:mad:

Posted

carolina,one się pasą ! :evil_lol:
Moje też to robią z upodobaniem.Czasem mam taki widoczek na podwórku:pasący się koń* i..3 szkoty...:roll:
(*Qrcze,konie są tak związane z moim życiem,że nie potrafię unikać tego słowa:oops: )
SALUX,witaj! :)

Posted

Wojenko-idzie moja Heśka w championach ( jak ją wyciagne na ring, bo jeszcze pewna nie jestem :evil_lol:) i jej córka Cave Canem w szczeniakach.:diabloti: tyle,ze dzieciuch będzie pierwsze w zyciu na wystawie i od razu światowej. Jej własciciele 2 tyg, temu zorientowali się,że to nie jest zwykła miedzynarodówka tylko Światowa :mad::diabloti:jak zaczęłam ich nakłaniać do nauki pzredwystawowej :diabloti:strach się bac ...

Moja Hesia sępi kładąc głowę na kolanach osoby jedzącej. Cichutko sobie stoi, tylko ta głowa corz cięższa :diabloti: a tarwę łupia obie, jak kozy się pasą, nawet brody podobne maja :lol:
Wrzuć swoja fotkę na galerię dogomaniaków III grupy-łatwiej bedzie się znależć !

Salux-witaj w gronie pokręconych terrierowo :-) !!!

Posted

[quote name='carolinascotties']Niedźwiedzico - czytając o Twojej Koce- widzę swoją:p
:lol: hihi - skad ja to znam :) Moja Koka na 8,5 roku - nasza najmądrzejsza sunia - i mega sęp jej żebraczy próg czasowy to 10 minut - potem odchodzi do swego koszyczka i łupie stamtad oczamik jak zagłodzony pies... :)

Na podniesienie kącików ust - Koka w roli Kota Sylwestra:

zaje..fajne zdjecie!!!Extra! szkoda ze taka mala rozdzielczosc bo na pulpit bym sobie dala!extra!!!
Krowa tez niczego sobie:p az trudno uwierzyc ze to nie fotomontaz !

Posted

Sluchajcie
Krakowska znajda - szkocik, ktory jest juz w schronie, zostal przeniesiony na strony adopcyjne, czy nie ma wsrod nas kogos kto moglby zajac sie ta sprawa??, przeciez chlopak zwial moze na dziewczyny a teraz bidulek siedzi sobie w schronie i nie wie o co chodzi
Ja niestety do Krakowa mam ok 500 km i nikogo w tej okolicy

Posted

SALUX - witaj :)
Wojenko - proszę mi tu nie unikać słowa "koń" ani pięknych histroii z końmi związanych :mad: :lol: !
Na światówkę miałam jechać...ale jakoś mi przeszło :( a szkoda...wystawiłabym Uszko - ale co się odwlecze..:p
Fritz -zdjęcie mogę wysłać Tobie mailem :cool3:

Szolka - do schroniska dzwoniłam wczoraj i rozmawiałam z Panią, która powiedziała mi, ze Szkocik będzie do adopcji za 14 dni,
ma nieczytelny tatuaż w uchu, jest bardzo dobrze odżywiony i jest kanaponem:loveu:
Ogłoszenia wkleiłam na lukrowych.pl, gazeta.pl- fora-Kraków, Zwierzęta.

Posted

A tak poza tym to jestem bardzo niekulturalna i monotematyczna:razz: , ale caly czas mi w glowce ten krakowiak w glowie

Wojenka jak zwykle pikne fotki:multi: , zreszta nie pierwsze i nie ostatnie mam nadzieje, zawsze podziwialam Twoje zdjecia, maja to cos w sobie

Fritz jak zwykle mnie rozwala swoimi problemani :loveu: ( hehhehehe fajnie jest poczytac jak to kiedys, sie ze swoimi czlek musial borykac)[a ja wredota nie podpowiadam co zrobic]

Niedzwiedzica Twoje foty sa zawsze powalajace:lol:

a Salux to sie nalezy ogromny puchar za ogromne serce dla bidul, ktore wyciagnela:multi:

Posted

Salux witaj !tez sie ciesze ze dolaczyłas do dogo:)najwyzsza pora:P

A z tym pieskiem to na pewno wlasciciel sie znajdzie jak nie to szybko znajdzie biedactwo nowy dom.
carolinascottiesto przeslij:)bo jest urocze ! a film mozeglabys zzipowac i przeslac bo net nam odmawia posluszenstwa ostatnio i mimo wielu prob nie da sie otworzyc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...