carolinascotties Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witam- przepraszam za pół off topic ;) Dostałam dziś maila w sprawie Zubiego - tego Szkota do oddania- oto treść: "Witam, Chciałam się dowiedzieć czy ogłoszenie "Oddam teriera szkockiego" jest jeszcze aktualne. Jesli tak to bardzo chetnie przygarnełabym pieska. W zasadzie byłby on dla mojego Taty, który bardzo kocha t± rasę a niestety nie stać go na takiego psa. Pies trafiłby na lubelszczyzne do rodziny, która bardzo lubi zwierzęta, mieszkałby w dużym domu z ogrodem koło lasu, gdzie mógłby chodzić na spacery. Bardzo proszę o wiadomo¶ć. Mój tato byłby bardzo szcze¶liwy i byłby to dla niego piekny prezent urodzinowy ( 13 listopada). Pieska mogłabym odebrac nawet w ¶rodę. Ja mieszkam w Warszawie. Pozdrawiam Basia" moze sie uda!!!:lol:
dorota07 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 to świetnie, może mi też się uda znaleść dobry dom dla bernardyna...
Wojenka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Moje wiejskie kosmacze nareszcie wyfryzowane!:loveu: I to jak...!:loveu: Nie ma to jak ręce artysty...:loveu: :evil_lol: ;)
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja jeszcze wygrzebałem nasze szkoty........:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol:
dorota07 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 bos !!! będziemy trzymać za WAS kciuki ........
scottieserwis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pan Kazimierz jak zwykle z Bonzem piękna prezentacja czego efekty widać :) Bonzik :loveu: śliczny psiak :D oooo i mój tatuśśś :D grunt to uśmiech na twarzy :) w oddali puchary łelszaka :P mój Tyśkieeeeeeee :loveu::loveu::loveu: zamyślony pan rozmarzony :P a tam w kącie to co??? :D łelszakowe malutkie czy Tysiowa zabawka :P?? słodas :loveu: uh uh przygotowany na podboje - to widać w jego oczach :D ma je po mamie :P takie mądre :P :lol:Tysio Pysio :P
scottieserwis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 T.A.Scotties napisał(a):Ten pies to Europejczyk z krwi i kości...Perhaps SUGARDADDY bo Perhapsy fajne są :D :loveu:
dorota07 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :oops: :shake: nie wiem kto przystojniejszy !!!;) ;) ;)
Magicnesca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dorota07 napisał(a)::oops: :shake: nie wiem kto przystojniejszy !!!;) ;) ;) VELU!!!:evil_lol: :roflt: :roflt: :ylsuper: :sweetCyb:
dorota07 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no !!! kurcze witaj Nina!!!:cunao: :beerchug:
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mam pytanie Czy wie ktoś może coś o p. Dan Ericsson podobno hoduje szkoty Czy może ktoś był oceniany przez niego lub coś słyszał Proszę o jakieś informacje Z góry dziękuję
Wojenka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tak,hoduje szkoty z przydomkiem Raglan,strona hodowli: www.raglan.nu . Będzie Was oceniał w Poznaniu?:razz: Aaaa!Jutro wyruszamy!:multi:
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Różyczka sędziują suczki Hans v.d. Berg a psy Enrique Mate Duran. a z hodowli Raglan zamieściłam fotk szkotka. Wojenka to też w moim typie zwierzaczki..
Nitencja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Raglany tak , ale jest jeszcze kilka psow z innych hodowli ktore chcialabym na zywo zobaczyc . Ostatnio zakochalam sie w tym psie : Gr.Ch.Arg.Ch. Lat.Ch.Int.Ch.Bras. Atlántico Famous Flyer [SIZE=2] generalnie chcialabym zobaczyc psy z hodowli "Call to Glory"
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 łał!!! niezła sztuka,ma niesamowitą kufę.. Nitencja nie wiesz co pójdzie w kl szcz,
T.A.Scotties Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nie byłam oceniana przez Dana Ericssona, ale widziałam jegoocenianie na wystawie w Szwecji... Pies jest dokładnie obmacany i obejrzany z każdej strony, kilka razy w ruchu, duża ilość futra nie stanowi dla niego przeszkody,aby znależć to czego szuka.Ma szacunek dla wystawcy!!!
Wojenka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nitencja napisał(a): Chętnie bym obmacała czy ten pies ma z przodu tylko firanki czy też klatę...:razz:
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ;) :megagrin: :ylsuper: Wojenka tylko z tym macaniem ostrożnie, nie rozpędzaj się:razz:
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Czesi już jadą z białasami widziałam całe stado
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nitencja napisał(a):Raglany tak , ale jest jeszcze kilka psow z innych hodowli ktore chcialabym na zywo zobaczyc . Ostatnio zakochalam sie w tym psie : Gr.Ch.Arg.Ch. Lat.Ch.Int.Ch.Bras. Atlántico Famous Flyer [SIZE=3]generalnie chcialabym zobaczyc psy z hodowli "Call to Glory" odwiedziłam stronę Call to Glory jest co oglądać i poczytać
Wojenka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dorota07 napisał(a):;) :megagrin: :ylsuper: Wojenka tylko z tym macaniem ostrożnie, nie rozpędzaj się:razz: :evil_lol: Macać,macać,macać lubię...:p ;) ;) ;)
Wojenka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dorota07 napisał(a):odwiedziłam stronę Call to Glory jest co oglądać i poczytać Chyba ze mną coś nie tak :stupid: ,bo mnie te psy się w ogóle nie podobają... Łapy jak westie,krótkie szyje...:splat:
Nitencja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ale zrobienie efektowne, zreszta sama wiesz ze zdjecie to tylko zdjecie a jak one wygladaja to by trzeba doopiero pojechac i pomacac :)
dorota07 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :iloveyou: :calus: ja jutro w nocy po dwu miesięcznej przerwie będę macać:cunao:
Recommended Posts