Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 carolinascotties napisał(a):Wtrącę się :diabloti: Jestem Szkociarzem - i nie mam dosyć postów Wojenki na temat koni - a to dlatego, że jeśli chcemy tutaj utrzymać dobrą atmosferę mozemy przecież rozmawiać na przeróżne tematy...oczywiście z przewagą Szkockich :) Carolinascotties:loveu: :multi: nienudni szkociarze :multi: :multi: :multi: sie odzywają:evil_lol: Tak trzymać!!!Szkoty górą:lol:
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 carolinascotties napisał(a):że jeśli chcemy tutaj utrzymać dobrą atmosferę mozemy przecież rozmawiać na przeróżne tematy...oczywiście z przewagą Szkockich :) Ale ostatnio ta przewaga została zachwiana i to zdrowo w stronę koni:shake: Dlatego proponuje nowy topik o koniach Wojenki Uważam ,że jest to dla wszystkich super wyjscie - dla tych których konie intersują i tych których interesują tylko szkoty:cool3: i po problemie:)
Fritz Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 TAk zgadzam sie z Magicnesca ze lepiej byloby by powstal taki oddzielny topik o koniach ,wszak kon to nie szkot:P...Mnie tez mase rzeczy fascynuje ale nie wstawiam na tym forum zdjec z moich podrozy i innych hobby bo to nie jest miejsce. Dla ocieplenia klimatu wstwie parę gorących fotek Mishki z wakacjii.Zimno ,glucho wszedzie kiedy lato znow bedzie:P???juz sie nie moge doczekac! ps:Witaj Dorota007(Elzbieta) fajnie ze jestes na dogo i juz nie moge się doczekać zdjeć Emilki :) Bos tez witaj !:) jak zawsze jestes niezawodny i niezastąpiony w różnych relacjach np tych z wystaw:) Fajne foty! Nino Super że dolączylaś i rozkrecasz wreszcie to forum:P
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Fritz - bardzo ładne zdjęcia - najbardziej podoba mi się ostatnie :) Ja też ocieplę klimat -wnukami Plasctic Planet :) Z czwórki Kluskowych dzieci - dwie dziewczyny zostały z nami. stan na dziś- cztery Szkotniki płci żeńskiej :loveu: Babcia - Liwia Iwola ( Koka), Mama - Hultaj Guga z Czereśniowej Czeredy(Klusia) i dzieci Klusi- Klejnot ( Iśka) i Kaprys Klu (Uszko) Isia - mały rozbójnik :evil_lol: Szkotniki wpatrzone w...dal:p Uszko - marzycielka :loveu: Iśka wgapia się w stół- Uszko jak zwykle w moje oczy :cool3:
bos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 carolinascotties , ale śliczności szkockie dziewczynki :evil_lol: :lol: :lol::loveu: :loveu: Witaj....:multi: Fritz....och jak miło. Magicnesca, Fritz,carolina,Wojenka......zapraszam na kawkę.....kawa z rana jak śmietana....a jeszcze z dodatkiem odrobiny koniaczku.......to dobry rozruch na nowy dzionek......tym bardziej że mrożny :cool3: :p
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Carolinascotties - ja chyba poprosze o zakaz umieszczania fot szczeniakow :-P !!! one sa przekochane. A mnie od rana cos oczy sie poca poniewaz jutro rozstaje sie z dwiema dziewczynkami .... i kto mi Tysia wytrymuje na Poznan , a tak dobrze im szlo !! Juz nie ma brwi , sukienka w dziurach a brody tez nie ma :placz:
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='bos']carolinascotties , ale śliczności szkockie dziewczynki :evil_lol: :lol: :lol::loveu: :loveu: Witaj....:multi: Fritz....och jak miło. Magicnesca, Fritz,carolina,Wojenka......zapraszam na kawkę.....kawa z rana jak śmietana....a jeszcze z dodatkiem odrobiny koniaczku.......to dobry rozruch na nowy dzionek......tym bardziej że mrożny :cool3: :p BOS trudno się z Tobą nie zgadzać i znowu masz rację. Zdjęcia szkocików Fritz, Carolinyscottie są super .To jest to na co wszyscy czekamy:cool3: A co do kawy to właśnie to samo chciałam napisać " kawa z rana jak śmietana" :evil_lol: ale mnie wyprzedziłeś.Ja może nie za bardzo z koniaczkiem ale dzisiaj miałam kawę z dzisiejszym urodzinowym solenizanetem Andrzejem :evil_lol: :razz: A do tego poranny sex naszych szkocików ,to może jakiś prezencik za dwa miesiące:cool3: Bardzo dbamy aby miłośników szotów przybywało:razz: To dzisiejszy dzień zaczął się bardzo ciekawie:multi:
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Magicnesca noto kto jest tatusiem , kto :) :cool3:
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 a Tysiek przed Poznaniem wyglada tak : Male welsiki mu pomagaja by wybitnie wygladac i pogoda hihi a hodowczyni krzyczyby go nie trymowac. A ja gotak lubie skubac i nie ma siersci tylko skorupe :)
zadziorny Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Magicnesca'] A do tego poranny sex naszych szkocików ,to może jakiś prezencik za dwa miesiące:cool3: Magicnesca no co ty :crazyeye:. Takie rzeczy z rana na forum publicznym :shake:. Przecież małolaty nas rówmież czytają :roll:. Co na to powie Pierwszy Nauczyciel z końską twarzą (znowu te konie :evil_lol:) :cool3: :razz: :eviltong:
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Zadziorny ta konska Twarz jest straszna ale jesli chodzi o wprowadzenie rygoru do szkol - to ja jestem za. Zwlaszcza dla Troli z gimnazjum :diabloti:
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nitencja napisał(a):Magicnesca noto kto jest tatusiem , kto :) :cool3: KUBUŚ:evil_lol:
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='zadziorny']Magicnesca no co ty :crazyeye:. Takie rzeczy z rana na forum publicznym :shake:. Przecież małolaty nas rówmież czytają :roll:. Co na to powie Pierwszy Nauczyciel z końską twarzą (znowu te konie :evil_lol:) :cool3: :razz: :eviltong: No bez tych koni ani rusz:evil_lol: Chyba poszukam swoje zdjęcie na koniach , gdy byłam jeszcze młoda ,piękna i dużo lżejsza:cool3: a teraz zostało tylko ciężkie "i" no i zdjęcia:lol: A dodam ,że wtedy nie była moda na końską jazdę jak teraz:) a było to długo przed urodzeniem scottieserwisu:evil_lol:
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 podrzaźnic was trochę? ja też mam zdjęcia na koniach!!!
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no t o już wiem jak to działa!!! pewnie częściej zajżę się tutaj,
niedzwiedzica Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='zadziorny']Magicnesca no co ty :crazyeye:. Takie rzeczy z rana na forum publicznym :shake:. Przecież małolaty nas rówmież czytają :roll:. Co na to powie Pierwszy Nauczyciel z końską twarzą (znowu te konie :evil_lol:) :cool3: :razz: :eviltong: Zadziorny-my Pierwszego Nauczyciela nazywamy " Koń, który mówi " Sorry za użycie słowa "koń" , wyklętego na tym topiku ;):diabloti:
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :cool1: carolinascotties-- niby nie ale ukradkiem akcenty końskie przemyciła w ostatnim zdjęciu:)
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 napewno nie dorównam Fritzowi w fotkach ale czym chata bogata... po Poznaniu może coś ciekawego dołączę, fajnie tu u NAS!!!
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Zadziorny-my Pierwszego Nauczyciela nazywamy " Koń, który mówi " Sorry za użycie słowa "koń" , wyklętego na tym topiku ;):diabloti: Niedźwiedzica słowo koń nie jest wyklęty na tym topiku, ale co za dużo to nie zdrowo i po prostu wiekszość szkociarzy mieli dość. Sama się zdziwiłam:crazyeye: ile wiadomości na gg dostałam w tym temacie:evil_lol: Jak już pisałam kocham konie ,ale to nie topik aby tylko im poświęcać temat ,ludzie chcą o szkotach;) Sama zobacz jak się ruszyli i najbardziej ich bolało hasło nudni szkociarze.
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 dorota07 napisał(a)::cool1: carolinascotties-- niby nie ale ukradkiem akcenty końskie przemyciła w ostatnim zdjęciu:) Ha! brawa za spostrzegawczość-:loveu: :lol: Wszystkie Szkotniki na zdjeciach są PIĘKNE!!! MAją szczęście, ze są Waszymi właścicielami;) POzdrawiam wszystkich serdecznie w jakże zimny i wilgotny dzień ( mowa o Szczecinie) - wieczorem wpadnę na herbatkę :p PS. czy ktoś wie, co z tym Szkocikiem w schronisku??? Pesek jest w schronie na ulicy Rybnej- czy mamy tu kogoś z Krakowa?
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='dorota07'] napewno nie dorównam Fritzowi w fotkach ale czym chata bogata... po Poznaniu może coś ciekawego dołączę, fajnie tu u NAS!!! Elu w tych amatorskich fotkach jest tyle miłości szkociej:loveu: nie masz czego się wstydzić;) Ja nie wiem czy mi sie uda takie zrobić chyba ,że chcesz żebym wpadła w kompleksy:placz: i nie dała żadnych zdjeć moich pupili. Jaka ta Ela skromna :oops: :lol: :cool3:
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Magicnesca napisał(a):Elu w tych amatorskich fotkach jest tyle miłości szkociej:loveu: nie masz czego się wstydzić;) Ja nie wiem czy mi sie uda takie zrobić chyba ,że chcesz żebym wpadła w kompleksy:placz: i nie dała żadnych zdjeć moich pupili. Jaka ta Ela skromna :oops: :lol: :cool3: to jakieś wariactwo między zupą a drugim daniem melduję sie tu:crazyeye:
Recommended Posts