Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Wojenka']:cool1: Niestety chyba owe konie ratują ten wątek.Gdyby nie to dawno by zginął na następnych stronach. Od dawna czekam na jakieś konstruktywne wypowiedzi na temat szkotów:roll: .Muraczka gdzieś 'wciungło',Nitencja,SzOlka też milczą... Czy naprawdę szkociarze są tacy nudni? To jest Twoje zdanie a moje spostrzeżenia są całkiem odmienne ,może zamilkli ,bo szkociarzy temat "konie "nie interesują .Sama zobacz ,że każdy jak dałaś zdjecia szkotów to był jakis odźwięk a teraz nie ma takich przynajmniej od strony szkociarzy:evil_lol: Tak dziwnie ostatnio się składało ,że po prawie każdym poście zwiazany ze szkotami natychmiast pojawiał się post Wojenki o koniach a nie szkotach:razz: Sama przestałam wchodzic na ten topik ,bo jak pisałam intertesują mnie szkoty nie konie i kiedyś był to topik o nich i więcej się szkociarzy udzielało . A może to konie nie ratują ten topki tylko .... i to nie szkociarze są nudni :angryy: to ten topik zrobił się nudny :evil_lol: Pozdrawiam miłośniczka szkotów Nina Perek
Wojenka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ta dyskusja jest jałowa.Czekam zatem na Twoje posty o szkotach.Oby nie były ciumcianiem nad 'zakręconym ogonem'.
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wojenka napisał(a):Ta dyskusja jest jałowa.Czekam zatem na Twoje posty o szkotach.Oby nie były ciumcianiem nad 'zakręconym ogonem'. Zgadzam się że ta dyskusja jest jałowa jak ostatnio topik szkoci:evil_lol: Nie wiem o co Ci chodzi " ciumcianiem nad zakręconym ogonem"bo nie kumam ??!! Może coś jaśniej w tym temacie, a poza tym może być zakręcony ogon grunt to że szkoci :diabloti: Miłośniczka szkotów - hodowczyni westów:evil_lol:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Hej tam szkociary , koniary,i jak się okazuje walijczyki. Ja w sprawie szkotów ..........które dzięki Murak, scotiie ,Nitencji polubiłem. Tak więc miłe Panie jeszcze parę fotek szkotów z wystawy w Raciborzu. :lol: ..9792..sunia z kl.szczeniąt......FANTAZJA Affabre :lol: 9797 ....klasa młodzieży.....od lewej Mariss EGOZA ; FANNY Kamieniecka Terierlandia :lol:..9798......FANNY i ..FRYGA Kamieniecka Terierlandia.... :lol:..9799......FRYGA Kamieniecka Terierlandia... oraz KLOCKA Impulsywna Zgraja :lol:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 I jedziemy dalej. :lol: 9803......Mariss EGOZA :lol:9805 :lol: 9806....i jeszcze nr 120 Mariss EGOZA :lol:9809......od lewej FANNY Kamieniecka Terierlandia ;....... :lol:9810....i jeszcze raz FANNY :lol:...cdn...
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzięki BOS jak zwykle jesteś niezawodny. Takich zdjęć więcej i więcej .....Szkoty górą ja też je pokochałam:loveu: mimo ,że mam swoje westie też kochane:evil_lol: Elu dawaj zdjęcia swojej Emilki obiecuję ,że w przyszłym tygodniu dam już zdjęcia Maćka ,Agatki .............. może nie takie ładne jak daje BOS, Fritz,Wojenka ,Nitencja. Ale wezmę się do fotografowania:razz:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :lol:9811........nr.122 FRYGA Kamieniecka Terierlandia :lol:..9820.......i FANY.... przy ocenie :lol:9821...... :lol:9824....KLOCKA Impulsywna Zgraja :lol:
Nitencja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ta mala Affabre byla suodka . Hehe Ja koni nie mam to nie pisze ;-) ale jak cos o szkotach to b.chetnie.
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No to się ożywiło i ruszyło......cuś z .....kopyta......:evil_lol: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu: :lol: Magicnesca , Nitencja.....czy możecie mi pomóc w rozszyfrowaniu tej Pani w białych spodniach a w szczególności sunię którą wystawia....... Zgłoszonych bylo 5....wystawiono 4....więc jest to ..nr 123.....J&B RARE Scarto, albo ...122..FRYGA Kamieniecka Terierlandia.....?
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Nitencja']Scratki nie bylo :modla: dzięki Nitencjo.....:lol: i już uzupełniam:multi: :cool3::lol:
Wojenka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Magicnesca']może być zakręcony ogon grunt to że szkoci Skoro tak uważasz,nie unikniemy ciumciania nad zakręconymi ogonami...:shake: Bos, zerknij ino w katalog po jakich rodzicach jest owa Fantazja Affabre?:razz:
SzOlka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 kopiuje ze szkociego forum, wiecej osob tu zaglada, moze sie uda odnalezc wlascicviela Wysłany: Nie 12:43, 29 Paź 2006 Temat postu: Znaleziono szkota w Krakowie Jakies 40 minut temu, w Krakowie, na Woli Justowskiej kolezanka znalazla czarnego szkota. Pies zostal odwieziony do schroniska. Od rana blakal sie w okolicy ul. Zielony Dol. Jest to zapasiony samiec. Ma na sobie niebieska obrozke. Pies brudne, wiec tatuazy nie dostrzegli- nie wiem, czy ma.NIe wyglada na zaniedbanego, wiec pewnie go ktos szuka. Bardzo prosze, rozeslijcie na listy, fora i do znajomych pozdrawiam judyta prokesz
SzOlka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja zagladam ino, jakos mnie ostatnio odechcialo sie postowac, ale mam nadzieje, ze sie to w koncu zmieni;)
SzOlka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Raciborska fotoleracja cud miod, piekne mamy szkoty:loveu:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Wojenka']Skoro tak uważasz,nie unikniemy ciumciania nad zakręconymi ogonami...:shake: Bos, zerknij ino w katalog po jakich rodzicach jest owa Fantazja Affabre?:razz: Wojenka , już patrzę....i co widzę....:eviltong: :cool3::crazyeye: ........ojciec PLASTIC PLANET Tymerose; ........matka BLACK BAREL Scrato :loveu:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Wojenka']Dzieki Bosik :loveu: . Plastic fajny pies. Szkoda że z Plastiku.....:loveu: :loveu: :eviltong: :evil_lol: Ja Go nie miałem okazji spotkać ....chyba...??? A mnie się już w głowie kołuje, uzupełnilem jeszcze parę fotek na Terierach ufoconych na wystawie.......i jeszcze musze następną partię na jutro przygotować. A mam też parę fotek Ziomalki, ..........i jeszcze Lakelanda......qurna kiedy to zrobić......:evil_lol: :shake: :evil_lol: :cool3: ....................a już o FOTO GALERII JAZONA nie wspomnę :shake: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wojenka napisał(a):Skoro tak uważasz,nie unikniemy ciumciania nad zakręconymi ogonami...:shake: Widisz jak od razu szkociarze zareagowali:multi: Jednak wolą ciumkanie nad SZKOCIMI ogonami niz wywody o końskich.. ogonach:evil_lol:
carolinascotties Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Witam Was :) Na naszym forum black & white jest ogłoszenie o Szkocie, który został znaleziony w Krakowie: "Jakies 40 minut temu, w Krakowie, na Woli Justowskiej kolezanka znalazla czarnego szkota. Pies zostal odwieziony do schroniska. Od rana blakal sie w okolicy ul. Zielony Dol. Jest to zapasiony samiec. Ma na sobie niebieska obrozke. Pies brudne, wiec tatuazy nie dostrzegli- nie wiem, czy ma. NIe wyglada na zaniedbanego, wiec pewnie go ktos szuka. Bardzo prosze, rozeslijcie na listy, fora i do znajomych pozdrawiam judyta prokesz http://www.forumterieryblackandwhite.fora.pl/viewtopic.php?t=331&highlight=
Wojenka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zaprawdę nie wiem o co Ci chodzi.:shake: :cool1:
Fritz Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wojenka napisał(a)::cool1: Niestety chyba owe konie ratują ten wątek.Gdyby nie to dawno by zginął na następnych stronach. Od dawna czekam na jakieś konstruktywne wypowiedzi na temat szkotów:roll: .Muraczka gdzieś 'wciungło',Nitencja,SzOlka też milczą... Czy naprawdę szkociarze są tacy nudni? hmmm... ja czesto sie udzielam,staralam sie podtrzymywac ten topik (oprocz tematu koni co mnie nie pasjonuja zupelnie) ale nudna raczej nie jestem(bynajmniej cale zycie moje wrecz przeciwne komentarze slyszalam..)Hmmm ciekawe ze tak oceniasz. Sama Zuzia nie za wiele piszesz o szkotach ostatnio ....
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Najpierw Cię pytam o co chodzi Tobie z tym ciumkaniem. A teraz nie rozumiesz o co chodzi:crazyeye: Porostu ( a prościej nie idzie) szkociarze mają dosyć Twoich postów na temat koni:angryy: Wolimy jakiekolwiek nawet z "ciumkaniem" obojetnie co miałaś na myśli ( bo tego nie wytłumaczyłaś) ,ale na temat tego topiku,czyli szkoty. Szkociarze nie są nudni:mad: ,chyba że Ty się donich zaliczasz tak ich nazywając. Ja narazie osobiście poznałam samych fantastycznych, wesołych, miłych i przesympatycznych:multi:
carolinascotties Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wojenka napisał(a):Dzieki Bosik :loveu: . Plastic fajny pies. O tak - Plastic jest pięknym psem:cool3: - jest ojcem mojej Kluski :loveu:
carolinascotties Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Magicnesca']Najpierw Cię pytam o co chodzi Tobie z tym ciumkaniem. A teraz nie rozumiesz o co chodzi:crazyeye: Porostu ( a prościej nie idzie) szkociarze mają dosyć Twoich postów na temat koni:angryy: Wolimy jakiekolwiek nawet z "ciumkaniem" obojetnie co miałaś na myśli ( bo tego nie wytłumaczyłaś) ,ale na temat tego topiku,czyli szkoty. Szkociarze nie są nudni:mad: ,chyba że Ty się donich zaliczasz tak ich nazywając. Ja narazie osobiście poznałam samych fantastycznych, wesołych, miłych i przesympatycznych:multi: Wtrącę się :diabloti: Jestem Szkociarzem - i nie mam dosyć postów Wojenki na temat koni - a to dlatego, że jeśli chcemy tutaj utrzymać dobrą atmosferę mozemy przecież rozmawiać na przeróżne tematy...oczywiście z przewagą Szkockich :)
Recommended Posts