Wojenka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Huehue,bos,a podobno już są wyniki światówki :lol: :lol: :lol: ...:roll: ;) :eviltong: :shake: Właśnie robiłam mini porządki w szufladzie i znalazłam swoje wiersze :cool3: .
niedzwiedzica Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nie wiem ,jak inni wystawiający,ale ja na wystawie czasami nie wiem, jak się nazywam :evil_lol: jakby na to nie patzrec, to zawsze jakis stresik jest, robota przy psach i jeszcze gromady znajomych ;) za duzo na raz ;)
Fritz Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Interesuje mnie przewodnik Pascala 'Polska na czterech łapach' moze ktos z was ma ta ksiazke ,zastanawiam sie czy kupic ,czy informacje tam zawarte o podrozowaniu z psem ,miejscach noclegowych itp sa aktualne ?
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tamte coś się popiurkały teraz są nowe http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=naspacerku.flv
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=spanko.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=naplazy.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=nadmorzem.flv
Nitencja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Wojenka']Huehue,bos,a podobno już są wyniki światówki :lol: :lol: :lol: ...:roll: ;) :eviltong: :shake: . No to jak wiadomo to po co jezdzic ?? Strasznie mnie SMIESZY TEORIA SPISKOWA, ale czasem juz nie moge takich glupot czytac :grab:
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nitencja to pojedziemy i coś nie coś zamieszamy w tych wynikach -- a co!!!:mad: :megagrin: :wink: :turn-l: :painting: :cunao: :popcorn: no to ciup i do domu!!!
Nitencja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dorota !! Obowiazkowo :)!! Kurcze musze Ciebie poznac online :) i jakies piwko wypic hihi :) :multi: CO ty na to ?? Scottie przylaczasz sie ;-)
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 z tego co się zorientowałam to będziesz na ringu o bok 21 o dziesiątej a ja na 20 też o dziesiątej :razz: no i siłą rzeczy spotkamy sie na wyborze najlepsze szczenie :nerwy: a potem nie ma sprawy idziemy na browara niezależnie od wyniku :painting: :painting: :bigcool: :beerchug: :laola: filmiki już zrobione na scottie(elzbieta to ja)
Wojenka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nitencjo,oczywiście żartowałam,niemniej jednak takie rzeczy się zdarzają...:shake: Poznań to ostatnia wystawa na której pokażę Macallankę i Wojenkę :p .Potem będziemy się bujać z nowym pokoleniem :evil_lol: .
Nitencja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 dorota zgoda !! :) a potem bede wystawiac welsha w championach hihi po linii prostej ;-) mysle ze po okregu bedzie lepiej
Nitencja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Wojenka']Nitencjo,oczywiście żartowałam,niemniej jednak takie rzeczy się zdarzają...:shake: Poznań to ostatnia wystawa na której pokażę Macallankę i Wojenkę :p .Potem będziemy się bujać z nowym pokoleniem :evil_lol: . Wojenko bede musiala sie do Twoich zartow przyzwyczaic....... ;)
scottieserwis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nitencja napisał(a):Scottie przylaczasz sie ;-) no ba :D pewno ze tak :D to zamiast ciasta i kawy to po browarku na odwage a potem po browarku na zejscie z ringu ;)
Wojenka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nitencja napisał(a):Wojenko bede musiala sie do Twoich zartow przyzwyczaic....... ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Czasem trudno ocenić czy mówię poważnie czy żartuję... :cool3: ;) :niewiem: :hmmmm: :confused:
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kobitki!!! ja rozumię napięcia przed miesiączkowe ale przed poznaniowe? każdy ma specyficzne poczucie humoru, trza je zrozumieć,ok! Nitencja championy same chodzą więc nie widzę problemu, fajnie że Ci się dusza raduje Wojenka masz artyzm w sobie to widać w twoich fotkach, ja zaczynam więc chcę się dobrze bawić mam nadzieje w waszym towarzystwie .jesteście z jakimś tam stważem w szkotach liczę na wasze poparcie, w końcu dla kogoś te szkociaki odhowujecie, do zobaczyska przy browarku w Poznańku scoti ja tyskie ponad wszystkie!!!
SzOlka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='dorota07']kobitki!!! ja rozumię napięcia przed miesiączkowe ale przed poznaniowe? każdy ma specyficzne poczucie humoru, trza je zrozumieć,ok! Nitencja championy same chodzą więc nie widzę problemu, fajnie że Ci się dusza raduje Wojenka masz artyzm w sobie to widać w twoich fotkach, ja zaczynam więc chcę się dobrze bawić mam nadzieje w waszym towarzystwie .jesteście z jakimś tam stważem w szkotach liczę na wasze poparcie, w końcu dla kogoś twe szkociaki odhowujecie, do zobaczyska przy browarku w Poznańku scoti ja tyskie ponad wszystkie!!! :multi: bratnia dusza , ja tez tyskie:multi:
Wojenka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 SzOlka napisał(a)::multi: bratnia dusza , ja tez tyskie:multi: :watpliwy: Żywiec! ;) :grins:
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 fajnie ale Wojenkę trza przerobić na tyskie z soczkiem:modla: :knajpa: :terazpol: zawsze górą
SzOlka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='dorota07']kobitki!!! ja rozumię napięcia przed miesiączkowe ale przed poznaniowe? każdy ma specyficzne poczucie humoru, trza je zrozumieć,ok! Nitencja championy same chodzą więc nie widzę problemu, fajnie że Ci się dusza raduje Wojenka masz artyzm w sobie to widać w twoich fotkach, ja zaczynam więc chcę się dobrze bawić mam nadzieje w waszym towarzystwie .jesteście z jakimś tam stważem w szkotach liczę na wasze poparcie, w końcu dla kogoś twe szkociaki odhowujecie, do zobaczyska przy browarku w Poznańku scoti ja tyskie ponad wszystkie!!! [quote name='Wojenka']:watpliwy: Żywiec! ;) :grins: :beerchug: mam nadzieje, ze z tego powodu nie bedzie wasci miedzy nami:eviltong:
dorota07 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 widzę,że Wojenka czuwa ja już spadam spać,:sleep2: smaki i gusta nie podlegają dyskusji , nic na siłe ale naprawdę tyskie z soczkiem jest boskie:thumbs: :beerchug: pa!
SzOlka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :multi: ale sie cieszkam hura, znalazla sie bida to przekopiowalam, z psow do adopcjii, to ten "nasz" zagubiony" grubasek z Kraklowa #24 Perfi vbmenu_register("postmenu_2374381", true); Od: 09/2006 Miasto: Kraków Postów: 980 wlasciciel odebral psa nastepnego dnia [SIZE=2]pies sie zgubil bo szukal corki wlasciciela ktora sie wyprowadzila:smile:
Fritz Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Super bardzo sie cieszymy ze odnalazl dom :):multi: :multi: :multi: aswoja droga to widac wierne te szkociki jak tak usilnie szukal domownika co sie wyprowadzil:):loveu:
Wojenka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Super,że odebrali szkociaka!:loveu: :multi: Ze dwa lata temu nasza najstarsza się zagapiła i poszła w przeciwnym kierunku niż tata,który to był z nimi na spacerze.W 10 minut została znaleziona..:cool1: Grzecznie,z zaciekawieniem siedziała pod wietnamską budką o dzwięcznej nazwie Bon Mua...:cool1: Już tam do niej wychodziła jakaś staruszka...Jeszcze chwilkę,a mogłaby skończyć jako potrawa... :mad: ;)
bo Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zmartwię was dziewczyny:razz: W Poznaiu to będzie pewnie tylko "lech" ( może nie tylko dla trzech) a tyśkie;) to u nas.
Recommended Posts