dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ale sprawia mi to frajdę, wieczorkiem zabieramy się do filmików, Nitencja! dzięki dziś będziemy działac, dzęki, dzięki, skromności i pokory nigdy za wiele pa!!!
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Magicnesca,szkoda zatem,że owi zanudzeni końmi żalili Ci się na gg zamiast spróbować skierować temat na szkoci.Chętnie bym go podjęła.Tylko do tej pory ten temat wyglądał tak,że ktoś wklejał raz na jakiś czas zdjęcia,inni napisali,że ślicznie i temat się urywał. A tak to chociaż z niedźwiedzica znalazłyśmy wspólny język. Przykro mi,że nowa na dogomanii osoba beszta za rozmowę o członku rodziny Uhu-huhu.Czekam zatem,aż Ty zaczniejsz pisać o "doopie maryni" ,co jest raczej specyfiką tematów poświęconych danym rasom.Proszę zobacz jak temat Teriera Walijskiego odbiega od TW. Po prostu: wyluzuj...
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Wojenka']Magicnesca,szkoda zatem,że owi zanudzeni końmi żalili Ci się na gg zamiast spróbować skierować temat na szkoci.Chętnie bym go podjęła.Tylko do tej pory ten temat wyglądał tak,że ktoś wklejał raz na jakiś czas zdjęcia,inni napisali,że ślicznie i temat się urywał. A tak to chociaż z niedźwiedzica znalazłyśmy wspólny język. Przykro mi,że nowa na dogomanii osoba beszta za rozmowę o członku rodziny Uhu-huhu.Czekam zatem,aż Ty zaczniejsz pisać o "doopie maryni" ,co jest raczej specyfiką tematów poświęconych danym rasom.Proszę zobacz jak temat Teriera Walijskiego odbiega od TW. Po prostu: wyluzuj... Właśnie to oni są wyluzowani może czasami to "doopa maryni jest ciekawsza niż końskie zady" Tak jak mi pisali szkociarze właśnie zrobiło się zbyt nudno a teraz może zdjecia szkotów Frita, Nitencji, Eli to doopa maryni ale tego chcą inni.Jak Ciebie nudzi ten topik to załóż o koniach nawet na dogomanii:evil_lol: i Ci inni jak ci od terriera Walijskiego bedą pisać do woli , aTy również. Też mnie zdziwiły te rozmowy na gg i utwierdziły w przekonaniu ,że to nie tylko moje zdanie:evil_lol:
Magicnesca Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wojenka napisał(a):Przykro mi,że nowa na dogomanii osoba beszta za rozmowę o członku rodziny Uhu-huhu.. Nikt Cie za To nie beszta ale jak ten topik by wyglądał jakby zaczeła pisac o innych moich domownikach np: petit basst griffon vendeen - psy gończe i tam jest ich miejsce:lol: ,bo westie to przynajmniej należą do grupy pozostałe teriery, albo inny o kotach, rybkach itd.... tak jak pisała Fritz każdy ma jeszcze inne pasje o których tu nie miejsce i temat. Ja jeszcze na przykład pasjonuję się drzewkiem genealogicznym i mam już ok.1000 osób .Było by dla innych to nudne ,a dla mnie pasjonujace .Dlatego jestem też częstym gościem na forum genealogicznym:evil_lol: Tam gdzie do tej mojej pasji jest miejsce
niedzwiedzica Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Magicnesca-może i masz racje,że cos, co kogos pasjonuje, nie musi byc pasjonujące dla innych. Ale równiez tu, na szkotach, Fritz wstawiła zdjecia swoich kaktusów, i nikomu to nie pzreszkadzało, podziwialiśmy je zgodnie. A czy mają coś wspólnego ze szkotami-chyba niewiele. W kadym ranie mi, która jestem tu gościem, na pewno nie. W topiku o walijczykach i airedalach pojawiaja się czasami tematy totalnie niezwiązane z tymi rasami-ot, kupił ktos samochód ,wstawił zdjecia, jest dyskusja . Urodziła się komus wnuczka/córka-wstawia foty, wstawiają foty tego malucha i inni-chocby bos-i cieszymy sie cudzym szczęsciem. Bo czasami własnej radości i szczęscia przybywa, gdy podzieli się je z innymi. I może dlatego na welshach i ich braciach większych jest tak fajnie, rodzinnie. I nie pamiętam,żeby ktos ,komuś wyrzuty robił,że offuje. tych postów Wojenki było kila, zdjec też kilka, w tym jedno bosa. Odbierałam te posty jako radośc młodej dziewczyny, zafascynowanej zwierzętami w ogóle a kopytnymi w szczególe. Tym bardziej miłe to było,że na szkotach było wtedy cichutko, spokojnie, pustawo. Może własnie dlatego,ze tylko o szkotach ma być ??? Więcej nie zamierzam drążyć tego tematu, uciekam do siebie , na airedale ;) Tam jakos dywagacje na rozmaite inne tematy nikogo nie dziwia i nie oburzaja. na welshach podobnie. A szkoty macie śliczne. szkoda,że trudne charaktery te piesy miewają :diabloti:
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Magicnesca napisał(a):Nikt Cie za To nie beszta ale jak ten topik by wyglądał jakby zaczeła pisac o innych moich domownikach np: petit basst griffon vendeen - psy gończe i tam jest ich miejsce:lol: ,bo westie to przynajmniej należą do grupy pozostałe teriery, albo inny o kotach, rybkach itd.... tak jak pisała Fritz każdy ma jeszcze inne pasje o których tu nie miejsce i temat. Ja jeszcze na przykład pasjonuję się drzewkiem genealogicznym i mam już ok.1000 osób .Było by dla innych to nudne ,a dla mnie pasjonujace .Dlatego jestem też częstym gościem na forum genealogicznym:evil_lol: Tam gdzie do tej mojej pasji jest miejsce widzę, że dwie osobowości próbują coś sobie wyjaśnic już chyba powiedziałyście sobie wszystko, :mad: a ja proponyję aby ujawnic na forum swoje doświadczenia, przygotowania do wystawy w Poznaniu, chyba chcemy aby szkociaki w polskim wydaniu wypadły jak najlepiej, Nitencja już zamieściła swego grzdyla na forum a ja podglądam jak przebiega fryzowanie u innych, przy okazji się uczę, efekty swoich poczynań załączę wkrótce, proponuję zawieszenie broni:loveu:
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 niedźwiedzico,:modla: :modla: :modla: .Dlatego z taką przyjemnością czytam walijczyki,erdele i kerraki. Ja bym powiedziała,że to nie szkoty sa trudne tylko niektórzy ich miłośnicy. Magicnesca,"moje" konie także zaliczają się w tym wypadku do "doopy maryni" :cool1: . Nitencja,jak tak się nie możesz powstrzymać od skubania to może podrzucić Ci 3 sztuki?:evil_lol: My sie będziemy fryzować w przyszły poniedziałek.Wstyd i hańba.
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no to na odprężenie proponuję obejrzec moje pierwsze próby... http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=a21017d9.flv
zadziorny Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Tylko dlaczego ta próba taka króciutka :placz: :hmmmm: :niewiem:
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 zadziorny napisał(a):Tylko dlaczego ta próba taka króciutka :placz: :hmmmm: :niewiem: krótka jak dobry szkot :evil_lol: :razz: bo pobrałam nie to ujęcie ale jutro postaram się lepiej, oskary sie posypią ;) ,niestety kolejka do komputera, córy wiszą mi na plecach pa pa:placz:
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dorota bravo za filmik :) to oczekuje ze bedziemy zasypani filmami :) WOjenka dawaj :)
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Mnie nikt nie prosił ale zamieszczę film :evil_lol: Moje małe Szkotniki ... lato 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=2095034749234486023
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='carolinascotties']Mnie nikt nie prosił ale zamieszczę film :evil_lol: Moje małe Szkotniki ... lato 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=2095034749234486023 brawo i o to chodzi:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: no to czekamy na następnych :user: ja wpadnę jutro dobranoc pa pa
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 A ja filmiku obaczyć nie mogę,bo mój komputer jest za słaby :-( .Jedna wielka stop-klatka.
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wojenka napisał(a):A ja filmiku obaczyć nie mogę,bo mój komputer jest za słaby :-( .Jedna wielka stop-klatka. :-( przykro mi... Wojenko - czekam na Twoje zdjęcia- zawsze bardzo mi się podobały! dorota07 - dobranoc- szkotnikowych snów :)
Nitencja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Przy szkotach w foremce wymieklam :) :cool3:
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 carolinascotties,mówisz-masz ;) W krzywym zwierciadle.Skracianka Maka jak zwykle rozmarzona...(Obecnie ma mniej więcej taka fryzurę...:roll: :oops: ) Zachód słońca w Dolinie Muminków... I Wojencia w wersji "trusia trulia" ze swoim panem
dorota07 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 kurcze w koszuli nocnej dopchałam się do komputera Wojenka to dla Ciebie :multi: :multi: :multi: :cool2: :bigok: muszę przykukac je te piękne głowy się robi pa pa
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wojenko :crazyeye:- piękne są!!!- potrafisz uchwycić to COŚ :lol: Skracianka jest fantastyczna - wyjątkowa Szkotka!!! A Maka jaka świetna - marzycielka jedna :p Wojenka ma minkę, jak zajcew - szaraczek ;) Piękny zachód... to jest to - Szkoci świat:loveu:
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 carolinascotties napisał(a):to jest to - Szkoci świat:loveu: Oj,tak,tak...:loveu: :loveu: :loveu: Miło mi niezmiernie,ze zdjęcia się podobają :) .
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wojenka napisał(a):Oj,tak,tak...:loveu: :loveu: :loveu: Miło mi niezmiernie,ze zdjęcia się podobają :) . Wojenko - a gdzie można obejrzeć Twoje zdjęcia koni?
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 A kliknąć w lineczka w moim podpisie: www.kuhailan.equinebeauty.eu :)
carolinascotties Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ojej...:lol: piękne....ale aby rozmawiać o konisiach musimy spotkać się w innym miejscu :) bywasz na forum wizaz?
niedzwiedzica Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wojenko, jak zwykle piękne foty :loveu: kocham takie foty o zachodzie słońca...a i czarno-biała wspaniała. Juz zapomniałam, jakie potrafia być piekne takie monochromatyczne zdjecia :oops::evil_lol:
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wizaz?Nie znam.Co to jest?W końskich wchodzę na polskiearaby.com i voltahorse.pl No i na 'zagramaniczne' arabskie.
Recommended Posts