carolinascotties Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cha, cha - mam nadzieję, że nikt mi tego nie zarzuci :roll: Pierwszy raz spotykam się ze Szkotem, który jest w schronisku i chciałabym żeby już był w domku...
carolinascotties Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='SzOlka']No dobra to wam powiem, pogielo mnie , a wlasciwie mojego TZ-ta i od 2- tygodni mamy takie cos Piękny dzieciaczek:loveu:
Fritz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dajcie jakis llink do tego schroniska bo mi net prawie nie chodzi i nie moge zrobic wstecz an dogo.. Moze moglabym pomoc temu pieskowi
SzOlka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kraków, ul. Rybna 3 Tel. (012) 429 92 41, (012) 429 74 72 Telefon alarmowy: 0604 77 99 45 http://www.schronisko.krakow.pl tyle znalazlam na goglach
SzOlka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 bylam na ich stronie ale niee ma nic o szkociku
SzOlka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 carolinascotties napisał(a):Piękny dzieciaczek:loveu: menda juz 2-gi tydzien u nas i ani minuty nie zaplakala za rodzinka, wspanialy charakterek ma, rozrabiara pierwszej wody,:evil_lol: wszyskich chce sobie podporzadkowac, ale nie da rady szkociaki gora:mad: to australian siky terier, niezmordowana :crazyeye: i upierdliwa suku:diabloti: ( ale jaka slodka)
Fritz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 szkoda ze nie ma info bo znam milych ludzii ,ktorzy szukaja pieska malego i moze bym przekonala ich do tego biedaka.
carolinascotties Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czy ja dobrze widzę Fritz - Chorwacja ?
Fritz Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 To taka oblesna mucha co w dupke gryzla bolesnie na plazy jak jakis konski giez! :crazyeye: cholera atakowala z nienacka! :mad: Chorwacja jest cudowna |(szczegolnie ze z psami mozna jechac samochodem a nie torturowac ja samolotem w luku bagazowym)ale codzien z lapek i futerka setki rzepow trzeba bylo wyciagac malej !stracila z kilo futra!
scottieserwis Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dobra to teraz organizacyjnie :) bo trza se zrobic szkoci dzien bo przeca nie jedziemy tam konkurowac ze soba tylko sie spotkac, mam racje?? :) nooo to trza zaplanowac kto bierze jakies ciasto, kawe, mleko, cukier itp :lol: potem trza pamietac zeby ze wszystkimi ktorych uda sie zlapac zrobic mega wielkie szkocie foto - tzn nie tylko szkociarze ale zeby jak najwiecej szkotnikow bylo na foto :D sco wy na to?? :D
Nitencja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Scottie pomysl dobry ale nie wiem jak to organizacyjnie wyjdzie :) Ja bede biegac jak glupia od szkotow do walijskich , no chyba ze sie sklonuje..
Wojenka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 SzOlka,ruchliwe toto,co ?:cool3: Jak się taki nowy domownik spodobał szkociakom?:razz: carolina,co się jeszcze dowiedziałaś o bidnialku w schronisku?
scottieserwis Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nitencja napisał(a):Scottie pomysl dobry ale nie wiem jak to organizacyjnie wyjdzie :) damy rade :D a co?? :D mamy cos w sobie ze szkotow czy nie?? :D mamy!! wiec damy rade :P oczywiscie jak ktos nie bedzie chcial zdjecia z nami to nie musi :cool1: hehe :P ja chce juz poznan :D to spotkanie ;)
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Fritz']zaje..fajne zdjecie!!!Extra! szkoda ze taka mala rozdzielczosc bo na pulpit bym sobie dala!extra!!! Krowa tez niczego sobie:p az trudno uwierzyc ze to nie fotomontaz ! Fritz, .....hihihi....daj se na pulpit krowę.....napewno sie zmieści :eviltong: :evil_lol: fajne fotki.....:multi: :multi: carolinascotties........no szkot w wydaniu Kota Sylwestra......EKSTRA:multi: :evil_lol: :evil_lol: ..........ale się tu porobiło, ..........eeeeeeee , niefajnie się stało. Trza trzymać sie w kupie,nie nadawać na Tw i odwrotnie. Kupy nikt nie ruszy.:multi: :multi:;) ;) .....a teraz moja kumpela Magicnesca........poszła sobie z tąd.......i ........pzrykro mi z tego powodu. Ale trza przyznać że rozruszała topik.....i zaczął żyć.:multi: :multi: :multi: No to zabieram się za dalsze czytanie i myślę że .....pokój nade wszystko. niedźwiedzica , myślę że się spotkamy w Poznaniu , ciekawe czy będziesz wystawiać mlecznego AT....:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :loveu: ;) ;) Mamy też okazję poznać Wojenkę...:lol:....i pozostałych :cool3::lol: .................dla naszych bliskich........:-( :-( :-( :-( :-(
dorota07 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 jak naj bardziej trzeba trzymac się razem w końcu reprezentujemy tez nasz kraj i szkociaki w nim mieszkający:loveu: jesli tylko przyjmiecie nowicjuszkę to nie mam nic przeciwko wspólnej fotce w Poznaniu
scottieserwis Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no to nie ma sprawy - wiekszosc wie jak wygladam wiec trzeba sobie miejsce pozajmowac i bedziemy siedziec gadac stresowac sie gadac w ringi lub nie i potem ciacho,szampan - obojetnie jakie wyniki - i fotki :D magicnesca tez ma szkoci upor wiec sadze ze wroci :diabloti: inaczej nie bylaby soba jakby tak szybko sobie stad poszla z powodu kucyków szkot to jest to :D aaa by the way ma ktos pozyczyc kilt?? hahahaaha :evil_lol:
dorota07 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 coś na rozruch http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=butelka.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=szkotkazpi322k261.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=emilka.flv
Wojenka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dorota,fajny łobuziak :loveu: .Skąd ja to znam...?:hmmmm: :lol: scottie,ja też nie wiem jak to wyjdzie organizacyjnie :niewiem: .Coniektórzy na wystawie są jak w amoku :tard: :evil_lol: ;) .
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Wojenka']dorota,fajny łobuziak :loveu: .Skąd ja to znam...?:hmmmm: :lol: scottie,ja też nie wiem jak to wyjdzie organizacyjnie :niewiem: .Coniektórzy na wystawie są jak w amoku :tard: :evil_lol: ;) . Słuszna racja Wojenko, wystawiacze są tak mocno spięci ze nieraz nie ma czasu z nimi pogadać. No ja nie wystawiam więc będę mial więcej czasu i z zadziornym będziemy zawracać Wam głowy.....ale myśle że nas nie pogonicie...... :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: Scottie.... :multi: :multi: :multi:....no witaj po takiej nieobecności.......:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol:....już się raduje moja gęba jak widzę Twoje posty :multi: :multi: :multi: :multi: dorota, ten się napracował tą butelką.....super filmiki .........dla naszych bliskich.....:-(:-( :-( :-( :-(
Wojenka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 bos napisał(a): No ja nie wystawiam więc będę mial więcej czasu i z zadziornym będziemy zawracać Wam głowy.....ale myśle że nas nie pogonicie...... :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: Ja poganiać nie będę ;).Mam nadzieję,że będziecie zawracać głowę a i przy okazji obfocicie trochę szkoty :cool3:.
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Wojenka napisał(a):Ja poganiać nie będę ;).Mam nadzieję,że będziecie zawracać głowę a i przy okazji obfocicie trochę szkoty :cool3:. No to super............postaramy się......:eviltong: ;)
scottieserwis Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='bos']Słuszna racja Wojenko, wystawiacze są tak mocno spięci ze nieraz nie ma czasu z nimi pogadać. No ja nie wystawiam więc będę mial więcej czasu i z zadziornym będziemy zawracać Wam głowy.....ale myśle że nas nie pogonicie...... :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: Scottie.... :multi: :multi: :multi:....no witaj po takiej nieobecności.......:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol:....już się raduje moja gęba jak widzę Twoje posty :multi: :multi: :multi: :multi: dorota, ten się napracował tą butelką.....super filmiki .........dla naszych bliskich.....:-(:-( :-( :-( :-( :D hyhy tez sie ciesze że pomimo "aferki" fotograficznej jesteś :D no dobra ale jestescie nastawieni na nie na mile spotkanie a co jak juz wystawicie? jak juz bedzie chwila no to chyba zostanie sie na kawe czy tam cus? :D ja jade na dobre spotkanie :) bo i tak Kubuś szanse ma marne nawet na lokate :) więc jadę rekraacyjnie ;)
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 scottuś.....będziemy kibicować Kubusiowi ile sił w palcach, ale i nie zapomnimy o innych naszych psiurach Kubuś sliczny jest i wiem że się ładnie pokaże, a sędziowie to docenią. Nitencja będzie Tyśka wystawiać.....to się gowniarz na światówce musi tysz ładnie pokazać. Życzę wam dziewczyny byście pobiły / tylko nie ręcznie /konkurencję z zagranicy tak mocno że będą przez długie lata Polskę omijać :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:.....i nasze psiury:evil_lol:
Recommended Posts