Jump to content
Dogomania

Mix jamnika i mix mopsa Romeo i Julia- Wrócili do schronu !! Potrzebny hotelik i kasa

Recommended Posts

Posted

mmlasowice napisał(a):
Treść ogłoszenia "ZA 1 ZŁ" zawiera 10 słów wraz z numerem telefonu kontaktowego. Inne z fotką uzgadnia się przez kontakt e-mailowy:[email protected].
Proponuję na początek - ogłoszenie za 1zł. Podaj na PW treść z numerem tel.kom. Zaniosę do gazety i zobaczymy jaki będzie odzew.

udalo sie cos zamiescic ? :oops:

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziewczyny , kto zna tę parę nie tylko wirtualnie ?? Napiszcie cos , gdzie mozna je ogłosić - chętnie przekażę na ogłoszenia kaskę

Posted

No nawołuję i nawołuję jakos do współpracy ale cisza !!!:shake::shake::shake: BEZNADZIEJA DLA PARKI a 2 psiaki sie nie nudza i nie rozrabiają po sterylizacji mogłyby byc bezproblemowym nabytkiem !!

Posted

NIE. Ja jestem tylko wirtualnie bo nawet nie wiem , gdzie psiaki są i jaki podac kontakt. Brak Owieczki - ona zakładała watek , lub innej osoby , ktora wie cos wiecej i mogłaby podac info do ogłoszeń:-(:-(:-(

Posted

[quote name='jkp']NIE. Ja jestem tylko wirtualnie bo nawet nie wiem , gdzie psiaki są i jaki podac kontakt. Brak Owieczki - ona zakładała watek , lub innej osoby , ktora wie cos wiecej i mogłaby podac info do ogłoszeń:-(:-(:-(

przepraszam ale jestem trochę zaganiana :oops:
Juz wszystko pisze.
Romcio jest wykastrowany a Julka po sterylce. Oba psiaki sa jak najbardziej do kochania :loveu: uwielbiają pieszczotki i same sie proszą o odrobinke uwagi. Oba psiaki przebywaja na terenie i biegaja luzem pośród ogromnej gromady dużych i małych psów i niegdy nie było między nimi konfliktów, raczej ustępują wszystkim małym i dużym . Są jak najbardziej adopcyjne pod każdym względem. Oboje zawsze i wszędzie razem ( nie ma wojny ani zazdrości między nimi o uwage i pieszczoty) Oboje też często siedza w jednej budzie :p

To są pieszczochy do potęgi, takie do zagłaskania :loveu: delikatne i kochane młode psiaki. Myślę że nadają sie dla całej rodziny małych i dużych, młodych i starszych ludzi. Oby razem ;)

Konatakty w sprawie info i adopcji to 600-964-797 i 601-420-789

Posted

Jesli znacie jakąs gazetę ( chyba najlepiej miejscową) to napiszcie zrobie tam ogłoszenie. W necie na portalach i stronach adopcyjnych nie umiem ale moze znacie kogos kto pomoze ??

Posted

jkp napisał(a):
Jesli znacie jakąs gazetę ( chyba najlepiej miejscową) to napiszcie zrobie tam ogłoszenie. W necie na portalach i stronach adopcyjnych nie umiem ale moze znacie kogos kto pomoze ??

Macie jakies pomysły na gazetę ?? Gdzie ich ogłosić ?? :shake:

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
A dwójeczka wciąż bez domu.
Ich historia zamieszczona w Metrze... to by mogło zadziałać.

No to pisać do Metra na co czekamy ?? :p

kto napisze ?? :modla:

• 3 weeks later...
Posted

W tej chwili odebrałam telefon z woj.Świętokrzyskiego. Pani chciała mojego Orzeszka na posesję. Ja mam problem z wizytą przeadopcyjną z powodu odległości.
Może jest to szansa dla Romea i Julci. Zapewne są DOGOMANIACY z tamtych stron chętni do współpracy na rzecz Romcia i Julci.
Kto podejmie się mediacji z Panią do której należy zadzwonić pod numer:664707352 /proszę w rozmowie podkreślić fakt kastracji i sterylizacj/ Powodzenia!!!

• 1 month later...