jayo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mmlasowice napisał(a):Treść ogłoszenia "ZA 1 ZŁ" zawiera 10 słów wraz z numerem telefonu kontaktowego. Inne z fotką uzgadnia się przez kontakt e-mailowy:[email protected]. Proponuję na początek - ogłoszenie za 1zł. Podaj na PW treść z numerem tel.kom. Zaniosę do gazety i zobaczymy jaki będzie odzew. udalo sie cos zamiescic ? :oops: Quote
jkp Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nie ale pisałam do OWIECZKI bo ona załozyła wątek z prośbą o tekst z namiarem telefonicznym może odpowie ? Quote
jkp Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dziewczyny , kto zna tę parę nie tylko wirtualnie ?? Napiszcie cos , gdzie mozna je ogłosić - chętnie przekażę na ogłoszenia kaskę Quote
nescca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 BOŻE...co tu taka cisza? Chodźcie tu ciotki..... to taki piękny wątek.... pomóżmy zakochanym.....:loveu: Quote
jkp Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 POMOCY !!!! dla małej , mixowatej , fajnej parki .One się chyba nawet do wspólnej budy nadają , nie będzie im smutno ! Quote
jayo Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 I nic nie slychac w sprawie pary zakochanych....:shake: Quote
jkp Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No nawołuję i nawołuję jakos do współpracy ale cisza !!!:shake::shake::shake: BEZNADZIEJA DLA PARKI a 2 psiaki sie nie nudza i nie rozrabiają po sterylizacji mogłyby byc bezproblemowym nabytkiem !! Quote
jkp Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 NIE. Ja jestem tylko wirtualnie bo nawet nie wiem , gdzie psiaki są i jaki podac kontakt. Brak Owieczki - ona zakładała watek , lub innej osoby , ktora wie cos wiecej i mogłaby podac info do ogłoszeń:-(:-(:-( Quote
Owieczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='jkp']NIE. Ja jestem tylko wirtualnie bo nawet nie wiem , gdzie psiaki są i jaki podac kontakt. Brak Owieczki - ona zakładała watek , lub innej osoby , ktora wie cos wiecej i mogłaby podac info do ogłoszeń:-(:-(:-( przepraszam ale jestem trochę zaganiana :oops: Juz wszystko pisze. Romcio jest wykastrowany a Julka po sterylce. Oba psiaki sa jak najbardziej do kochania :loveu: uwielbiają pieszczotki i same sie proszą o odrobinke uwagi. Oba psiaki przebywaja na terenie i biegaja luzem pośród ogromnej gromady dużych i małych psów i niegdy nie było między nimi konfliktów, raczej ustępują wszystkim małym i dużym . Są jak najbardziej adopcyjne pod każdym względem. Oboje zawsze i wszędzie razem ( nie ma wojny ani zazdrości między nimi o uwage i pieszczoty) Oboje też często siedza w jednej budzie :p To są pieszczochy do potęgi, takie do zagłaskania :loveu: delikatne i kochane młode psiaki. Myślę że nadają sie dla całej rodziny małych i dużych, młodych i starszych ludzi. Oby razem ;) Konatakty w sprawie info i adopcji to 600-964-797 i 601-420-789 Quote
Owieczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 esperanza czy możesz wkleic jeszcze jakieś zdjęcia zakochanych ?? Quote
jkp Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jesli znacie jakąs gazetę ( chyba najlepiej miejscową) to napiszcie zrobie tam ogłoszenie. W necie na portalach i stronach adopcyjnych nie umiem ale moze znacie kogos kto pomoze ?? Quote
Owieczka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 jkp napisał(a):Jesli znacie jakąs gazetę ( chyba najlepiej miejscową) to napiszcie zrobie tam ogłoszenie. W necie na portalach i stronach adopcyjnych nie umiem ale moze znacie kogos kto pomoze ?? Macie jakies pomysły na gazetę ?? Gdzie ich ogłosić ?? :shake: Quote
beam6 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Owieczka napisał(a):Macie jakies pomysły na gazetę ?? Gdzie ich ogłosić ?? :shake: Metro, Echo, Oferta Quote
Aleksandra_B Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A dwójeczka wciąż bez domu. Ich historia zamieszczona w Metrze... to by mogło zadziałać. Quote
nescca Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pieknie Romek wyglada..... Do domku maluchy :mad: Quote
Owieczka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Aleksandra_B napisał(a):A dwójeczka wciąż bez domu. Ich historia zamieszczona w Metrze... to by mogło zadziałać. No to pisać do Metra na co czekamy ?? :p kto napisze ?? :modla: Quote
mmlasowice Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 W tej chwili odebrałam telefon z woj.Świętokrzyskiego. Pani chciała mojego Orzeszka na posesję. Ja mam problem z wizytą przeadopcyjną z powodu odległości. Może jest to szansa dla Romea i Julci. Zapewne są DOGOMANIACY z tamtych stron chętni do współpracy na rzecz Romcia i Julci. Kto podejmie się mediacji z Panią do której należy zadzwonić pod numer:664707352 /proszę w rozmowie podkreślić fakt kastracji i sterylizacj/ Powodzenia!!! Quote
mmlasowice Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Co tu tak cicho? Co u naszych ulubieńców? Odzew z METRA był? Quote
nika28 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Właśnie ? Czy Romeo i Julcia wogóle są jeszcze w schronisku ? Quote
nika28 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Romeo i Julia mają dosyć siedzenia w schronie... Chcą do domu ! :-( [SIZE="1"]Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-plochliwa-marmurkowa-fionka-w-obozie-zaglady-zbieramy-na-hotel-138220/ Quote
jayo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nasza para wciaz w schronie. Nie bylo odzewu na zadne ogloszenia :oops: Quote
Recommended Posts