Jump to content
Dogomania

Mix jamnika i mix mopsa Romeo i Julia- Wrócili do schronu !! Potrzebny hotelik i kasa

Recommended Posts

Posted

Te psiaki to pieszczochy niesamowite i Julka i Romeo . Oba pięknie się bawią zarówno ze sobą jak i innymi psiakami

ale mi fajowa fota wyszła :cool3:

Images Like This One

Ciężko zrobić dobrą fotkę w takim motłochu ;)

Roksi tu zjadała Romcia :razz: ale wszystko było super zabawą

Images Like This One

Tak strasznie garną się do człowieka

To sś jedne z największych pieszczochów jakie znam :loveu: Romcio wcale nie protestował jak zabieraliśmy Julkę :shake: nie wiem skąd ten wymysł , ze jest agresywny w jej obronie. Nawet nie pisnął.

Images Like This One

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Julka na pewno miala byc mopsem, tylko cos nie wyszlo pseudodebilowi :angryy:

I wyszedl taki maly bezowy cudny brzydalek :oops:

Moze by opisac ich historie gdzies ? Macie jakis pomysl? Jakas gazeta?

Posted

Będziemy czekać niecierpliwie na następny miesięcznik. Choć nie wiem, czy na lutowe wydanie zdąrzycie.... Do onetu warto, może jeszcze jakieś inne portale.
Jakbym byla zakochanym psem to za nic w świecie nie pozwoliłabym się wywieść do jakiegoś domu bez towarzysza! Domek dla dwóch, bo inaczej depresja, a z deprechy coraz gorzej! Na pewno kogoś chwycą za serce, szczególnie jeśli ten "ktoś" chwyci za "Mojego Psa"

Posted

Może jakiś miłośnik literatury albo po prostu..... Człowiek:cool3: dla pary małych pieskow się znajdzie ( bo przeczyta ze zrozumieniem ogłoszenie :diabloti:)