Owieczka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Te psiaki to pieszczochy niesamowite i Julka i Romeo . Oba pięknie się bawią zarówno ze sobą jak i innymi psiakami ale mi fajowa fota wyszła :cool3: Images Like This One Ciężko zrobić dobrą fotkę w takim motłochu ;) Roksi tu zjadała Romcia :razz: ale wszystko było super zabawą Images Like This One Tak strasznie garną się do człowieka To sś jedne z największych pieszczochów jakie znam :loveu: Romcio wcale nie protestował jak zabieraliśmy Julkę :shake: nie wiem skąd ten wymysł , ze jest agresywny w jej obronie. Nawet nie pisnął. Images Like This One Quote
Owieczka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 A tu sesja Julki na specjalne życzenie :razz: Julcia już nieźle przytyła... :eviltong: Images Like This One Tu sie tak słodko przytulała :p Images Like This One Quote
jayo Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Julka na pewno miala byc mopsem, tylko cos nie wyszlo pseudodebilowi :angryy: I wyszedl taki maly bezowy cudny brzydalek :oops: Moze by opisac ich historie gdzies ? Macie jakis pomysl? Jakas gazeta? Quote
Owieczka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Może "Mój Pies" ?? :cool3: Tam byłoby fajnie ich pokazać :razz: Quote
Aleksandra_B Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 na onet.pl bardzo często na głównej stronie są psie artykuły. Tam musi pracować ktoś kto lubi zwierzaki. Może do onet.pl warto uderzyć? Quote
Owieczka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Niech każdy ogłasza gdzie może :placz: i gdzie ma jakieś konatkty. Quote
jkp Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Napisze do moj pies taki romans prasy:diabloti: wart Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jkp napisał(a):Napisze do moj pies taki romans prasy:diabloti: wart Dzieki !!! Byloby super ! Quote
jayo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ja tez podnoszde, bo na razie pomyslow brak :( Quote
anndzia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Będziemy czekać niecierpliwie na następny miesięcznik. Choć nie wiem, czy na lutowe wydanie zdąrzycie.... Do onetu warto, może jeszcze jakieś inne portale. Jakbym byla zakochanym psem to za nic w świecie nie pozwoliłabym się wywieść do jakiegoś domu bez towarzysza! Domek dla dwóch, bo inaczej depresja, a z deprechy coraz gorzej! Na pewno kogoś chwycą za serce, szczególnie jeśli ten "ktoś" chwyci za "Mojego Psa" Quote
jkp Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Napisałam do Mój Pies ,że to gotowa historia medialna:evil_lol: Moze jakas prasa lokalna ?? Quote
iwonamaj Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ale dawno nikt tu nie zajrzał...:shake: Quote
Owieczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 :placz: czemu tak tu cicho ... Czy ktoś coś już wie o ogłoszeniach ?? Quote
Aleksandra_B Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kurczę, ostatnio nie wyrabiam się z niczym i między innymi z ogłoszeniami.... ta dwójka cały czas jest na allegro ale to za mało... wrzucę je później na cafeanimal jeszcze. Quote
mgie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [SIZE=2]Chętnie zrobię pieskom ogloszenia.:p Quote
mgie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oto one: adopcje.org offer.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl gumtree.pl bono-polska.pl Quote
jkp Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Może jakiś miłośnik literatury albo po prostu..... Człowiek:cool3: dla pary małych pieskow się znajdzie ( bo przeczyta ze zrozumieniem ogłoszenie :diabloti:) Quote
Owieczka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzięki za ogłoszenia :multi: teraz więcej ludzi je zobaczy i może się im uda ;) Quote
jayo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wszedzie rozpytuje, wiadomo, ze dwojke zakochanych trudno bedzie wyadoptowac razem. Ale bedziemy szukac, az znajdziemy. Quote
Recommended Posts