Dogha Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Piękna para! Oby szybko znalazły domek! Na dobry początek ode mnie banerek: (podlinkowany) Wiem, że nie jest idealny... Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Piękna para! Oby szybko znalazły domek! Na dobry początek ode mnie banerek: (podlinkowany) Wiem, że nie jest idealny... super bannerek! nie ma co :-) a zakochani mi leza na zoladku jak malo kto... ale nie wiem, czy z ogloszen znajdzie sie dom dla dwojki - raczej jakies artykuly w gazetach czy inne medialne wzmianki maja szanse im pomoc... Quote
Owieczka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Wszystko jedno trzeba próbowac bo się w koncu zestarzeja w schronisku :shake: Quote
nescca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Boże....ale mnie wzruszyły te cuda..... życze powodzenia w szukaniu im domkow. Sama też popytam. Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 nic nowego nie slychac, psiaki jak siezialy, tak siedza... moze "telewizor" warto by ruszyc? Quote
Bella1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Może jutro będzie dla Was psiaczki ten szczęśliwy dzień , bardzo Wam tego życzę Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 I jeszcze ten dzien nie nadszedl, ale popracujemy nad tym .. Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Pokażcie sie psiaki, bo was nikt nie zauważy :shake: Quote
nescca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 I jak tam nasi romantyczni bohaterowie? Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 nescca napisał(a):I jak tam nasi romantyczni bohaterowie? No nikt się nimi nie interesuje :shake: Quote
nescca Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mój Boże.....hopsajcie do góry bo nikt Was nie zauważy.......:loveu: Quote
jayo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no i fakt - chociaz tu mozemy je zauwazyc.. bo nikt nie pyta o dwa piesy razem :placz: Quote
jkp Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 podnoszę śliczna zakochana parę. Nie ma w Polsce podworka z wspolna buda dla nich ??? Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jkp napisał(a):podnoszę śliczna zakochana parę. Nie ma w Polsce podworka z wspolna buda dla nich ??? Ale długo Cię nie było :crazyeye: juz się martwiłam :mad: Cieszę sie że jesteś :loveu: Quote
jkp Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nieobecność usprawiedliwiona -WAKACJE:roll: JUŻ PO:-(. No maluchy , hop do góry może was ktoś wypatrzy jednak. U mnie w około ludziska albo już "zapsieni" albo za leniwi ( od zawsze !).Może jakieś ogłoszenie gazetowe dla tradycjonalistów, w lokalnej gazecie na przykład ?? Jeśli się ktoś na tym zna to może sie odezwie :razz:. Szukamy domku i podwórka dla małej psiej pary mieszanej. Quote
jotpeg Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 do jednego z tych psiaczkow podobny jest Rekinczyk, ktory wlasnie znalazl dom: http://www.dogomania.pl/forum/f85/rekinczyk-z-orzechowiec-w-swoim-nowym-domu-127110/ moze cos (jakis domek/namiar) zostal po adopcji, napiszcie zapytanie do Beluli (u niej ostatecznie byl na DT). Quote
nescca Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dziewczyna o nicku mmasłowice ma za soba niezle adopcje.... ma dziewczyna reke. Może by ja zaprosic na watek? Quote
jkp Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No jak tam moja ukochana parka ? Podnoszę . Moge zapłacic za jakies ogłoszenie dla nich tylko nie wiem gdzie ?? Kto ma sensowny pomysł ? Quote
jotpeg Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 przynajmniej podniese... mmlasowice prowadzi tez DT. Quote
Owieczka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ja mam takie kiepawe :oops: bo mój mały aparacik przy Waszych sprzętach to taki wypierdek ale cos tam złapałam... Piekny ryjek Julki :loveu: I Romcio pycholka w kadr wepchnął :loveu: esperanza wstaw swoje foty Quote
Recommended Posts