esperanza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Bebcik dziś była, może coś napisze. Ja byłam tam ostatni raz 3 tygodnie temu. Quote
tamb Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Owieczka napisał(a):Słuchajcie. Jak dla mnie to te psiaki powinny się dostac na DT lub do hoteliku !! Jesli jest szansa na adopcje i kotokolwiek się nimi interesuje to trzeba działać !! Trzeba sprawdzic / lub nauczyć czy chodza na smyczy itp. bo w ten sposób jak bedziemy tak biernie szukac domu dla tej pary to niewiele z tego wyniknie ;(( To dobry pomysł. Może trzeba zacząć zbierać deklaracje na hotel. Quote
hop! Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cisza... Wygląda na to, że psiaki spędzą kolejną zimę w schronisku... Quote
bebcik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dopiero dzisiaj znalazłam watek Romea i Julii i, wstyd przyznać się, ale nie zwróciłam na nie uwagi :( tyle psiakow jest w schronisku :( Następnym razem rozejrzę się dokładniej. Niestety na dt nie mogę wziąć bo moja sunia to typowa jedynaczka. Sprawdzę jak na smyczy się zachowują i troche z nimi pospaceruje. Quote
esperanza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ano właśnie, pamiętałam że mamy sprawdzić reakcję na smycz nie tylko u Nelly i Mopka, ale nie pamiętałam o które psiaki chodziło. :-( Romeo w każdym razie bardzo się ożywił na widok smakołyków, natomiast panna Julia nie raczyła wyjść z budy. Co prawda pogoda była parszywa, więc wcale jej się nie dziwię. Quote
hop! Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzisiaj skończyło się allegro, ale wystawię kolejne. W przyszłym tygodniu powinno się ukazać ogłoszenie w krakowskim DP. Czy jest szansa na nowe zdjęcia? Czy jesteście pewne, że psiaki muszą znaleźć wspólny dom? Aza i Anu - siostry z elbląskiego schroniska dość długo były ogłaszane jak nierozłączne. Nie było odzewu. Potem trafiły do hotelu i okazało się, że rozdzielenie ich jest wręcz wskazane. Dość szybko znalazły bardzo dobre domy i są szczęśliwe. Quote
hop! Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Psiaki są dzisiaj w Dzienniku Polskim - http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/983617-czworonozni-romeo-i-julia.html Quote
hop! Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Czy ktoś dzwonił w sprawie Romea i Julii? Quote
esperanza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Niestety nikt nie dzwonił :-( Za to pewna osoba zastanawia się nad zapewnieniem im dt... Quote
hop! Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 esperanza napisał(a):Niestety nikt nie dzwonił :-( Za to pewna osoba zastanawia się nad zapewnieniem im dt... Byłoby super. Może się uda. Trzymam kciuki. ;) Quote
Owieczka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 hop! napisał(a):Dzisiaj skończyło się allegro, ale wystawię kolejne. W przyszłym tygodniu powinno się ukazać ogłoszenie w krakowskim DP. Czy jest szansa na nowe zdjęcia? Czy jesteście pewne, że psiaki muszą znaleźć wspólny dom? Aza i Anu - siostry z elbląskiego schroniska dość długo były ogłaszane jak nierozłączne. Nie było odzewu. Potem trafiły do hotelu i okazało się, że rozdzielenie ich jest wręcz wskazane. Dość szybko znalazły bardzo dobre domy i są szczęśliwe. Tak , w tym przypadku musi to byc dom dla dwojga... Oni nie maja między soba konfliktów , opiekują się soba , wszędzie chodza razem . spia , jedzą itp. To musi byc miłość !! Tym bardziej że nie są ze sobą spokrewnieni. DT byłby super rozwiazaniem. Quote
hop! Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Owieczka napisał(a):Tak , w tym przypadku musi to byc dom dla dwojga... Oni nie maja między soba konfliktów , opiekują się soba , wszędzie chodza razem . spia , jedzą itp. To musi byc miłość !! Tym bardziej że nie są ze sobą spokrewnieni. DT byłby super rozwiazaniem. Na allegro jest 3 obserwatorów - może ktoś się odezwie. Byłoby cudownie, gdyby psiaki znalazły DS... Quote
bebcik Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Byłam dzis w schronisku i z bliska obejrzałam sobie nierozłączną parę. :) Cudne psiaki. Szkoda że nie potrafię wstawiać zdjęć ale postaram się nauczyć aby wam pokazać :) Quote
hop! Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='bebcik']Byłam dzis w schronisku i z bliska obejrzałam sobie nierozłączną parę. :) Cudne psiaki. Szkoda że nie potrafię wstawiać zdjęć ale postaram się nauczyć aby wam pokazać :) Jeżeli chcesz, to prześlij mi zdjęcia na maila: [email protected]. Quote
esperanza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 bebcik czekam na foty :-) U Romea I Julii cisza :-( Quote
hop! Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 esperanza napisał(a):bebcik czekam na foty :-) U Romea I Julii cisza :-( Dostałam dwie wiadomości z allegro. Ludzi wzrusza historia Romea i Julii, żałują, że nie mogą ich przygarnąć i życzą psiakom kochającego domu... Też czekam na foty... Quote
Owieczka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PILNIE !!! Potrzebny tymczas dla szczeniaka na czas Świąt !!! [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=red][B]Pomocy ...[/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/174456-Szczeniaki-z-lasu-Pilnie-proszAE-o-wsparcie-finansowe-i-karmAE-lub-bezpA-atny-DT?p=13774474&posted=1#post13774474"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1744...1#post13774474[/COLOR][/URL] Quote
Owieczka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Własnie dowiedziałam się od esperanzy ze Romcio i Julcia mają dom !!!! Quote
Sylwia K Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 to wspaniałe wieści!! Bardzo cieszę się, ze udało sie im razem domek znaleźć:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
esperanza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Romeo i Julia zamieszkali niedaleko Kruszewa, w domu z ogrodem (spanie w domu). Romeo był troszkę niepewny, a Julcia od razu wskoczyła pani na kolana :-) Quote
hop! Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ale niespodzianka! Bardzo się cieszę. Jak to się stało? Quote
esperanza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Państwo przyjechali do schroniska, bo szukali jakiegoś pieska dla siebie i Romeo wpadł im w oczy, ze względu na piękny, miodowy kolor sierści. Nie trzeba ich było przekonywać, że do adopcji mogą iść tylko razem, bo Julka także się spodobała. Quote
Recommended Posts