Jump to content
Dogomania

Mix jamnika i mix mopsa Romeo i Julia- Wrócili do schronu !! Potrzebny hotelik i kasa

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Owieczka napisał(a):
Słuchajcie. Jak dla mnie to te psiaki powinny się dostac na DT lub do hoteliku !! Jesli jest szansa na adopcje i kotokolwiek się nimi interesuje to trzeba działać !!

Trzeba sprawdzic / lub nauczyć czy chodza na smyczy itp. bo w ten sposób jak bedziemy tak biernie szukac domu dla tej pary to niewiele z tego wyniknie ;((

To dobry pomysł. Może trzeba zacząć zbierać deklaracje na hotel.

Posted

Dopiero dzisiaj znalazłam watek Romea i Julii i, wstyd przyznać się, ale nie zwróciłam na nie uwagi :( tyle psiakow jest w schronisku :( Następnym razem rozejrzę się dokładniej. Niestety na dt nie mogę wziąć bo moja sunia to typowa jedynaczka. Sprawdzę jak na smyczy się zachowują i troche z nimi pospaceruje.

Posted

Ano właśnie, pamiętałam że mamy sprawdzić reakcję na smycz nie tylko u Nelly i Mopka, ale nie pamiętałam o które psiaki chodziło. :-(
Romeo w każdym razie bardzo się ożywił na widok smakołyków, natomiast panna Julia nie raczyła wyjść z budy.
Co prawda pogoda była parszywa, więc wcale jej się nie dziwię.

Posted

Dzisiaj skończyło się allegro, ale wystawię kolejne. W przyszłym tygodniu powinno się ukazać ogłoszenie w krakowskim DP.

Czy jest szansa na nowe zdjęcia?

Czy jesteście pewne, że psiaki muszą znaleźć wspólny dom?
Aza i Anu - siostry z elbląskiego schroniska dość długo były ogłaszane jak nierozłączne. Nie było odzewu. Potem trafiły do hotelu i okazało się, że rozdzielenie ich jest wręcz wskazane. Dość szybko znalazły bardzo dobre domy i są szczęśliwe.

Posted

esperanza napisał(a):
Niestety nikt nie dzwonił :-(
Za to pewna osoba zastanawia się nad zapewnieniem im dt...

Byłoby super. Może się uda. Trzymam kciuki. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Dzisiaj skończyło się allegro, ale wystawię kolejne. W przyszłym tygodniu powinno się ukazać ogłoszenie w krakowskim DP.

Czy jest szansa na nowe zdjęcia?

Czy jesteście pewne, że psiaki muszą znaleźć wspólny dom?
Aza i Anu - siostry z elbląskiego schroniska dość długo były ogłaszane jak nierozłączne. Nie było odzewu. Potem trafiły do hotelu i okazało się, że rozdzielenie ich jest wręcz wskazane. Dość szybko znalazły bardzo dobre domy i są szczęśliwe.

Tak , w tym przypadku musi to byc dom dla dwojga... Oni nie maja między soba konfliktów , opiekują się soba , wszędzie chodza razem . spia , jedzą itp. To musi byc miłość !! Tym bardziej że nie są ze sobą spokrewnieni.

DT byłby super rozwiazaniem.

Posted

Owieczka napisał(a):
Tak , w tym przypadku musi to byc dom dla dwojga... Oni nie maja między soba konfliktów , opiekują się soba , wszędzie chodza razem . spia , jedzą itp. To musi byc miłość !! Tym bardziej że nie są ze sobą spokrewnieni.

DT byłby super rozwiazaniem.

Na allegro jest 3 obserwatorów - może ktoś się odezwie. Byłoby cudownie, gdyby psiaki znalazły DS...

Posted

Byłam dzis w schronisku i z bliska obejrzałam sobie nierozłączną parę. :) Cudne psiaki. Szkoda że nie potrafię wstawiać zdjęć ale postaram się nauczyć aby wam pokazać :)

Posted

[quote name='bebcik']Byłam dzis w schronisku i z bliska obejrzałam sobie nierozłączną parę. :) Cudne psiaki. Szkoda że nie potrafię wstawiać zdjęć ale postaram się nauczyć aby wam pokazać :)
Jeżeli chcesz, to prześlij mi zdjęcia na maila: [email protected].

Posted

esperanza napisał(a):
bebcik czekam na foty :-)

U Romea I Julii cisza :-(

Dostałam dwie wiadomości z allegro. Ludzi wzrusza historia Romea i Julii, żałują, że nie mogą ich przygarnąć i życzą psiakom kochającego domu...

Też czekam na foty...

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PILNIE !!!
Potrzebny tymczas dla szczeniaka na czas Świąt !!! [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Pomocy ...[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174456-Szczeniaki-z-lasu-Pilnie-proszAE-o-wsparcie-finansowe-i-karmAE-lub-bezpA-atny-DT?p=13774474&posted=1#post13774474"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1744...1#post13774474[/COLOR][/URL]

Posted

Państwo przyjechali do schroniska, bo szukali jakiegoś pieska dla siebie i Romeo wpadł im w oczy, ze względu na piękny, miodowy kolor sierści.
Nie trzeba ich było przekonywać, że do adopcji mogą iść tylko razem, bo Julka także się spodobała.