jkp Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Przypominam fajną parkę ONA i ON zakochana psia para:oops: Quote
anndzia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Śliczne psiaczki :) Moze na Walentynki domek znajdą :cool3: Quote
jayo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Domek na Walentynki to dobry pomysl :loveu: Quote
jkp Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nierozłączna psia para !!! Przygarnijcie w Walentynki !! Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ......................................................... Quote
jkp Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :shake::shake: dwa psie serca nie do rozłączenia szukają domu ........... Quote
jayo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czy udalo sie komus zalatwic kawalek artykulu do gazety? Juz nie pamietam , kto pisal tu na watku o takiej mozliwosci.. Quote
jkp Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja pisałam do MÓJ PIES ale bez odzewu :shake::shake::shake: Quote
jayo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jkp']ja pisałam do MÓJ PIES ale bez odzewu :shake::shake::shake:[/quote] szkoda... pomyslimy do kogo uderzyc jeszcze.. Quote
Owieczka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Przecież to taka cudowna para i jaka oryginalna :p a nie ma zainteresowania Quote
jayo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To tylko dla ludzi wrazliwych na psi smutek.. Quote
jayo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dzis bylysmy pare zakochanych odwiedzic... siedza razem w budzie, chowajac sie przed wscibskimi duzymi psami. Owieczka zrobila pare zdjec, mam nadzieje, ze uda sie jutro wstawic. Romeo jest troche straszy od Julii, sadze, ze ma ok. 2-3 lat, sunia za to powyzej roku najwyzej. Po kastracji Romeo zaczal przybywac na wadze - byloby dobrze, zeby szybko znalazly dom, bo sie chlopak znaczaco roztyje i nie bedzie juz taki przystojniak :-) Quote
Owieczka Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Romcio przytył ale za to Julka ciut schudła :eviltong: One ciągle razem. Quote
jkp Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jaka sliczna para . " para mieszana pewnie zakochana " Nalezy im się wlllllasne podwórko z mała wilką - buda dla siebie ;) Quote
anndzia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Takim maluchom wystarczy kocyk, dwie wielkie miski i spacer 4x dziennie :) Resztą zajmą sie same :) Bezproblemowa rodzinka :) Proponujecie je do bloku, czy bardziej do domu? Quote
Owieczka Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='anndzia']Takim maluchom wystarczy kocyk, dwie wielkie miski i spacer 4x dziennie :) Resztą zajmą sie same :) Bezproblemowa rodzinka :) Proponujecie je do bloku, czy bardziej do domu?[/quote] Chyba wszystko jedno oby razem i dobre ręce :p Quote
Aleksandra_B Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Może ktoś spróbuje napisać do onet.pl? Jeśli nie ja to zrobię ale dopiero po weekendzie. Na walentynki jakby dali artykuł byłoby super ale ja za chwilę wyjeżdżam i nie dam rady do 14.02. Tak jak pisałam często na onecie są rozsądne artykuły o zwierzętach - na pierwszej stronie, może ktoś tam pracuje lubiący psiaki i go poruszy historia Romka i Julki? Quote
Neigh Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bardzo fajowe psiaki - zaznaczam......jakoś tak ostatnio małych psów nie mam. Same większe i kurde nieadopcyjne........więc, jakby co.... Quote
jayo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Neigh napisał(a):Bardzo fajowe psiaki - zaznaczam......jakoś tak ostatnio małych psów nie mam. Same większe i kurde nieadopcyjne........więc, jakby co.... czy to znaczy, ze ewentualnie masz malutka miejscowke...? :oops: jakby nam mopsiarze pomogli - psiaki moze szybciej cus znajda... Quote
Bella1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wspaniała para czeka i czeka na swojego człowieka Quote
jayo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poprosilam mopsiarzy o pomoc, ale Julia daleka od idealu, a i dwojka to nie jeden psiak... Szukamy chociaz tymczasu wciaz !! Quote
Recommended Posts