esperanza Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Serdecznie dzięki za ogłoszenia. Widziałam Romea i Julię w ostatnią sobotę. Mają się całkiem nieźle, troszkę moglyby schudnąć- szczególnie Romeo. Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Wróciłam. Moim zdaniem DT jest bez sensu - skoro schronisko jest dobre i parze nie dzieje się w nim krzywda, to DT nie zwiększy ich szansy na adopcję. Ale pechowe mają życie, przyznaję. Quote
esperanza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nadal szukają domu. Kochani! Już drugi rok z rzędu prowadzimy akcję "Nakarmiłeś psa swojego? Nakarm bezdomnego!" dla schroniska w Kruszewie koło Ostrołęki. Proszę przyłączcie się. Dary w postaci karmy, witamin, legowisk, zabawek i innych artykułów zoologicznych można zostawiać w wyznaczonych punktach. Na terenie Warszawy: Lecznica Weterynaryjna Canfelis ul. Berensona 4e- Białołęka Lecznica Weterynaryjna ul. Tatarkiewicza 10 b - Praga Południe Sklep zoologiczny Maks ul. Grójecka 105 - Ochota Bielany, Bemowo i Żoliborz odbiór przeze mnie po kontakcie telefonicznym pod numerem: 607 077 350 W Ostrołęce: Przychodnia Weterynaryjna AGA ul.Steyera 8A sklepie zoo w D H Handlowiec Przychodni Weterynaryjnej 4 Łapy ul. Piłsudskiego 34a Można również wpłacać pieniądze na nasze konto: Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 z dopiskiem "zbiórka karmy" Informacje o zrealizowanych przez nas zbiórkach można znaleźć na stronie http://www.kruszewo.schronisko.org/i...d=32&Itemid=28 Liczę na pomoc dogomaniaków! Quote
nescca Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Boże....jakie One są piekne. A może ktoś by Je poogłaszał. Może allegro. To taka piekna miłość. Może kogoś wzruszy..... Quote
Hotel KADIF Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy: Koli Lusia patrz: http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22 Liko Bajka patrz: [quote name='Wet-siostra']Zapomniałaś jeszcze o Liko i Bajce . Nie będę się zniżała do Waszego poziomu. Napiszę tylko tyle: ja tych psów nie otrułam.Mam czyste sumienie. A Wy myślcie sobie i piszcie,co chcecie. wypowiedź z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3 Tyrsa Bardzo Was wszystkich proszę!!!! Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA! Niech nikt tego nicku nie zapomni!! Pamiętajcie!!! Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!! Chrońmy NASZE psy przed nieszczęściem i śmiercią w męczarniach!!!! Quote
ogonek2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A jest banerek dla Romea i Julci? bo nie widzę. Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ogonek2 napisał(a):A jest banerek dla Romea i Julci? bo nie widzę. Nie ma ... strasznie zaniedbani są ... Quote
esperanza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Banerek kiedyś był. Trudno znaleźć dom dla dwójki. Tym bardziej, jak wolontariuszy mało, a ciągle trafiają trudne przypadki :-( Quote
nescca Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dalej nic.....żal Ich. A może faktycznie ktoś postara się ze zbiorkami...może FB i allegro? i poszukac taniego hotelu? To małe psiaki.... Quote
Owieczka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 nescca napisał(a):Dalej nic.....żal Ich. A może faktycznie ktoś postara się ze zbiorkami...może FB i allegro? i poszukac taniego hotelu? To małe psiaki.... Ja bym obstawiała nowe zdjęcia i ogłoszenia o które będę prosić. Potrzebujemy więcej infromacji na ich temat :/ Czy i jak do dzieci, czy chodzą na smyczy , czy się podkopują itp Takie zdjecia potrzebne tylko nie ma kto jechac do schronu, wziaść psiaki i wyjść poza teren... :( Bo na terenie schronu to niemożliwe ;( Quote
esperanza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapadła decyzja, że jednak mogą iść do domów osobno, bo już nie trzymają się razem, jak dawniej. Julka była nawet na Dniu Ziemi w Ostrołęce, ale nikt nie zwrócił na nią uwagi. Romeo jest jakby wycofany, już nie przymila się do ludzi, jak dawniej. Quote
nescca Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No właśnie..... tego można się było spodziewać. Gdyby byli tylko we dwoje w boksie to pewnie nadal byli by szczęśliwi...razem :( Quote
esperanza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wciąż bez zmian. Gdyby ktoś je chciał znowu poogłaszać, bardzo byłabym wdzięczna. Julka bardzo ładnie zachowuje się wśród tłumu ludzi i spokojnie chodzi na smyczy. Quote
esperanza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Adoptowane :-)Nie pamiętam już szczegółów, ale się dowiem. Dziękuję za przypomnienie wątku. Quote
beataczl Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 esperanza napisał(a):Adoptowane :-)Nie pamiętam już szczegółów, ale się dowiem. Dziękuję za przypomnienie wątku. to czekamy na wiesci -adoptowane razem czy osobno.. Quote
beataczl Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 esperanza napisał(a):Razem zostały adoptowane. no to pieknie :multi::multi::loveu: Quote
nescca Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 REWELACJA.....daj znać co i jak. Te psiaki wracały do mnie po nocach..... Quote
Recommended Posts