Jump to content
Dogomania

Mix jamnika i mix mopsa Romeo i Julia- Wrócili do schronu !! Potrzebny hotelik i kasa

Recommended Posts

Posted

Romeo i Julja mieli fajny domek... jednak Romeo dusił ozdobne kury...
i tak znowu zakochana para trafiła do schroniska...

Bardzo prosze o pomoc dla tej dwójki zakochanych !!!!

Nie wiem co robić... może hotelik byłby dobrym rozwiązaniem jednak nie ma na to funduszy...

Prosze pomóżcie !! :placz:
Potrzebne ogłoszenia !!!
Banerki :placz:

A tak było na początku:

Romeo i Julia spotkali sie na dworcu PKS.
Nie wiadomo juz, czy od pierwszego wejrzenie, ale na pewno zakochali sie w sobie bez pamieci. Mozna pomyslec, ze to poczatek romantycznego dramatu. I w istocie tak jest - ale to historia o psach.

Byly mlodziutkie i bezdomne. Razem poszukiwaly jedzenia, cieplego kacika, tulily sie do siebie ukrywajac przed ludzmi, wzajemnie czyscily zabrudzona siersc.

Ludzie przechodzili w pospiechu dworcowym, a tylko nieliczni wzruszali sie patrzac na przywiazanie dwoch stworzen i dawali im jakies pozywienie.
Psiaki zamieszkaly na dworcu, ktory traktowly jak swoj dom. I przyszedl ten dzien, kiedy zly czlowiek chcial przegonic Julke. Romeo stanal w jej obronie po swojemu, psiemu .. Ludzie postanowili usunac pare z terenu dworca jako niebezpieczna :(

Na zdjeciach widac, jak grozne te zwierzaki mogly byc :( I tak skonczyl sie ich swiat dworcowy, a zaczal schroniskowy.

Nie zostaly rozdzielone na ich szczescie - ale staraja sie trzymac na uboczu. Romeo wciaz pilnuje Julki i nie pozwala jej skrzywdzic, ale w schronisku biegaja duzo wieksze od nich psy, wiec nie zawsze obrona moze sie dobrze skonczyc ...

Romeo

Julia

Pilnie szukamy dla pary zakochanych mlodych psiakow domu tymczasowego lub docelowego.
Warunek podstawowy: MUSZA ZOSTAC RAZEM !

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oba psiaki nie sa duże Romeo to taki przerosniety jamnik a Julka przerośniety mops :eviltong: oba psiaki wchodza pod kolano więc mozna ich zaliczyc do średnio-małych.

To chyba najbardziej oryginalna para jaką widziałam :loveu:

pomóżcie w ogłoszeniach :modla:

Posted

nika28 napisał(a):
Śliczne psiaki. Podajcie jakieś namiary, to jutro porobię ogłoszenia :roll:

Dzieki wielkie !!!
Justyna 600964797
Dorota 667723838

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Postaram się dzisiaj zrobić im allegro. A jak one do ludzi? Romeo pozwala głaskać Julkę?

Romeo to pieszczoch i sam sie pcha do ręki :loveu:

oto przykład

Jak głaskałam Julkę Romcio trącał mnie noskiem i sam czekał na pieszczoty :loveu:

Na zdjęciach widać jak mi pożera rekę i rozszarpuje na strzępy :evil_lol:

Posted

Ja nawet byłabym skłonna ich rozdzielic oby miały wspaniałe domy :shake:
chociaz szczyt marzeń ( do którego bedziemy dążyc ) to jeden wspaniały domek i dwa psiaki :loveu:

Jayo , czy nie da się jakos zmniejszyć tego banerka ? Normalnie ledwo mi sie mieści :razz:

Posted

Ja nie wiem, czy potrafilabym je rodzielac... Kochaja sie bardzo.

A miejsca nie zajmuja duzo :roll: Moze jakis domek na jednego psiaka - wzialby mala dwojeczke..?