samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja mam drabine, albo stoleczek. Niech se siada po sprzataniu... Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='samoglow']Ja mam drabine, albo stoleczek. Niech se siada po sprzataniu...[/quote] To ustalone: - Samoglow bierze babę na stołeczek; - ja schody z domem. Nawet sama mogę sprzątać:p Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Jakby do tej baby i tych schodów dawali jeszcze dom - TO JA BIORĘ!!!! osc- czy tam z tyłu, na pudełku, jest napisane, że dodają dom? ;) Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no - tośmy sie dzisiaj nakupowały. od samiutkiego rana. ...ale czy Camara z Biafrą to docenią? czy nam podziękują? :oops: Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Skad! Na pewno zadzwonia do Ciebie i Ci nawtykaja. Ha..ha...nie znaja mojego numeru..... Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Jakby do tej baby i tych schodów dawali jeszcze dom - TO JA BIORĘ!!!![/quote] myślę, że ta pani w tym stroju na pewno zarobi na dom:razz: Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='osc']myślę, że ta pani w tym stroju na pewno zarobi na dom:razz:[/quote] jaki dom?! Przeciez my na KOJEC zbieramy dla BORYSA!!!!! Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='samoglow']jaki dom?! Przeciez my na KOJEC zbieramy dla BORYSA!!!!! żałujesz Borysowi:mad: ???? BTW: możecie dołozyć na pierwszą stronę:p ESCADA MAGNETIC BEAT - dla zagłodzonego Borysa (548883293) - Aukcje internetowe Allegro Nowy damski gorset+stringi obsessive-pomóż Borii (548849576) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_ogonek_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Borysku, nie przejmuj się ciotkami one faktycznie są trochę kopnięte Dla Ciebie; Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='AdaK']Borysku, nie przejmuj się ciotkami one faktycznie są trochę kopnięte Dla Ciebie; Troche???!!! Czuje sie dotknieta!:diabloti::razz: Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 doniosłam Biafrze, co tu się na jej wątku wyprawia :eviltong: Quote
lupak Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Asior']doniosłam Biafrze, co tu się na jej wątku wyprawia :eviltong:[/quote] Asior :diabloti: Ty ?? Doniosłaś ?? Ja już nie chcę życ na tym świecie :shake: Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a właśnie ja ....:mad: w programie bo byłam z "jej" Tibią Bo tu takie bezeceństwa:shake:a potem dziwić się, ze ludzie jakieś skojarzenia brzydkie mają :diabloti: Bo tak to jest... kota nie ma - myszy harcują :evil_lol: Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Asior'] Bo tu takie bezeceństwa:shake:a potem dziwić się, ze ludzie jakieś skojarzenia brzydkie mają :diabloti: :evil_lol: Asior :-o - Tobie znowu :crazyeye: czy na tym wątku ktoś - poza Asior - ma JAKIEKOLWIEK skojarzenia? :crazyeye: POZA Borysem???? :p Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 nieeeee. nie znowu.. ja tylko raz miałam :oops: Quote
lupak Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']Asior :-o - Tobie znowu :crazyeye: czy na tym wątku ktoś - poza Asior - ma JAKIEKOLWIEK skojarzenia? :crazyeye: POZA Borysem???? :p A broń Pani9e Boże. Tylko Asior . A skąd ona to ma :roll: ?? Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 hmmmm z nie używania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samoglow Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='kinga']Asior :-o - Tobie znowu :crazyeye: czy na tym wątku ktoś - poza Asior - ma JAKIEKOLWIEK skojarzenia? :crazyeye: POZA Borysem???? :p[/quote] Tak, mamy - same dobre i najlepsze :eviltong: Quote
osc Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 witam witam i o zdrowie Borysa pytam:) i jeszcze mam jedna ciekawą aukcję, z której 1% przekazany będzie na kojec Borysa HONDA PRELUDE 2,0 rok 2000 - czarny.jasna skóra (547956569) - motoAllegro Może ktoś reflektuje na piękną Honde:diabloti::diabloti::diabloti:? Quote
samoglow Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Raczej nie, ale moj synek odrestaurowuje Fiaty 125P. Jakbys miala, to i na kojec sie znajdzie.... Ten Borys to ma wymagania: dom, babka w body, samochod, internet i TV satelitarna....to po jaka cholere ten kojec? Quote
kinga Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Camara']podejrzanie spokojnie :diabloti: :diabloti:[/quote] poprawiamy sobie reputację :roll:. pracujemy. zarabiamy. prowadzimy domy. opiekujemy się domnymi i bezdomnymi zwierzętami. czasem też domnymi dziećmi. ...żeby potem nie było. ze nam tylko perwersja w głowie :shake: Quote
Camara Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 podejrzanie spokojnie :diabloti: dobrze, że Borys nie wie co tu się dzieje - bo jakby zaczął wymagać to i ta babka w body i honda by mu nie wystarczyły, aż sie boje bać co będzie dalej :roll: a wy korzystając z tego, że Borys przygłuchy i wzrok mu szwankuje mogłybyście wciskać w to body 80-letnią laskę a w miejsce hondy odrestaurowanego fiata 125p :diabloti: Quote
__Lara Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mały off... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-chow-chow-w-schronie-bardzo-chora-jastrzebie-zdr-prosze-o-pomoc-131135/#post11758036 Quote
Recommended Posts