Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karina1002']A to tego nie mam :)

Mam za to duuużo enarenalu. Choć już do końca nie wiem od czego to jest. Już dawno temu przestałam przyswajać co, komu, od czego daję. Jedna półka w kuchni, to psie leki :p[/quote]

:eek2::eek2::shock::mdleje::mdleje:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa

Posted

[quote name='osc']ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa

osc - najpierw nam pokaż :oops:, nam, nam!!! ;)

Posted

[quote name='kinga']osc - najpierw nam pokaż :oops:, nam, nam!!! ;)

Co do perfum to mam funkiel nowki: Escada Magnetic Beat i Moschino I love love (duże flachy)

i takie butki - raz przymierzone rozmiar 38

wiecej zdjec na stronie glany.pl

Co do reszty rzeczy to musze najpierw fotki strzelic:)

Posted

[quote name='osc']ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa[/quote]

Mnie interesują mrtensy.

Rozmiar 39:eviltong:

Posted

male nieporozumienie - te butki ktore wkleilam sa firmy dr Martens - tak mi sie napisalo martensy:oops:
Ja nosze rozmiar 39 i te sa lekko przyciasnawe - bo ja mam szeroka stope. Zrobie zdjecie moim i wystawie na allegro za cene wywolawcza 150 zł (ich wartosc to ok 300zl) sa nowe w pudelku.

Posted

[quote name='samoglow']Chcesz wystawic swoje stopy na allegro, bo sa szerokie? :crazyeye:

w sumie swietny pomysl - moglabym wynajmowac swoje stopy do deptania kapusty:evil_lol:

ciśnienie poleciało na łeb na szyję a w raz z nim moja zdolność logicznego i precyzyjnego formułowania myśli :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='osc']w sumie swietny pomysl - moglabym wynajmowac swoje stopy do deptania kapusty:evil_lol:

:oops::oops::oops:

kochana - ustaw stawkę za godzinę tego deptania, postaw obok tabliczkę, ze depczesz na kojec - i depcz, depcz, depcz :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kinga']kochana - ustaw stawkę za godzinę tego deptania, postaw obok tabliczkę, ze depczesz na kojec - i depcz, depcz, depcz :loveu::loveu::loveu:[/quote]

kurcze, ze tez nie ma sezonu na kapuste:cool3:
zawsze moge jeszcze deptac i ubijac stoki - zamiast ratraka:evil_lol:

Posted

[quote name='samoglow']Lepiej ubijac smietane...pycha :diabloti:[/quote]

samoglow - myślisz, ze nogami osc udałoby się?
taką bitą do tortu?

że można by jej nogi potraktować zamiast miksera?
:hmmmm:

Posted

[quote name='samoglow']czemu nie...tylko nie wiem jakie ma obroty...:cool3:

osc - sprecyzuj, proszę, obroty swoich stóp ;)
bo idą Święta - trzeba będzie dużo piec

jakby co - to wszystko na rzecz Borysa, ... jakby ktoś nie doczytał :oops:

Posted

[quote name='kinga']osc - sprecyzuj, proszę, obroty swoich stóp ;)
bo idą Święta - trzeba będzie dużo piec

jakby co - to wszystko na rzecz Borysa, ... jakby ktoś nie doczytał :oops:

hmmmmm..... zważywszy na moje osiagi na spinningu obroty sa przyzwoite, niemniej jednak mysle, ze biorac po uwagę powierzchnię płaszcząco - ubijającą tudież moją masę własną, efektywniej jednak będzie coś plaszczyć niż spulchniać:evil_lol:

oczywiście wszystko dla Borii

Posted

[quote name='samoglow']Borys na pierwsza!
bazarki na pierwsza!
stopy ugniatajaco-plaszczace na pierwsza![/quote]

bazarki ''fachowe'' zrobie jutro.
Uzbieramy na ten kojec chocby nie wiem co:diabloti:

Posted

[quote name='osc']"

a gdzie twarożek???
co z twarożkiem:placz::placz::placz::cool3:[/quote]

ha.
twarożek jest tylko na naszej głowie :-(
i na Twoich stopach
:oops:

Im tylko te kojce w głowie i kojce...
jakby kaukazowi nie należało się już NIC więcej :shake:

Posted

[quote name='Asior']a ja jak zwykle mam brzydkie skojarzenia :roll:[/quote]

Asior, JAKIE?

opowiedz NAM szybciutko, bo MY nie mamy żadnych brzydkich skojarzeń :shake::placz:

:niewiem: