samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='karina1002']A to tego nie mam :) Mam za to duuużo enarenalu. Choć już do końca nie wiem od czego to jest. Już dawno temu przestałam przyswajać co, komu, od czego daję. Jedna półka w kuchni, to psie leki :p[/quote] :eek2::eek2::shock::mdleje::mdleje: Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='osc']ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa osc - najpierw nam pokaż :oops:, nam, nam!!! ;) Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']osc - najpierw nam pokaż :oops:, nam, nam!!! ;) Ja tez chce...tez :multi: Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']osc - najpierw nam pokaż :oops:, nam, nam!!! ;) Co do perfum to mam funkiel nowki: Escada Magnetic Beat i Moschino I love love (duże flachy) i takie butki - raz przymierzone rozmiar 38 wiecej zdjec na stronie glany.pl Co do reszty rzeczy to musze najpierw fotki strzelic:) Quote
karina1002 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='osc']ja robilam ostatnio porzadki w domu i mam troche markowych rzeczy niepotrzebnych (perfumy, nowe martensy, jakies ciuchy jeszcze z metkami). Wystawie je na sprzedaz - tylko nie wiem czy na bazarku czy na allegro (wiadomo na allegro mam szanse wiecej uzbierac) i jeszcze mase pierdółek - postaram sie to wszystko obfotografowac i wystawic na poczet przyszlego kojca dla Borysa[/quote] Mnie interesują mrtensy. Rozmiar 39:eviltong: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Butki to trzeba jednak zmierzyc...a martensy sa na wysokiego chudeusza, czy malego tlusciocha? Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 male nieporozumienie - te butki ktore wkleilam sa firmy dr Martens - tak mi sie napisalo martensy:oops: Ja nosze rozmiar 39 i te sa lekko przyciasnawe - bo ja mam szeroka stope. Zrobie zdjecie moim i wystawie na allegro za cene wywolawcza 150 zł (ich wartosc to ok 300zl) sa nowe w pudelku. Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow']Chcesz wystawic swoje stopy na allegro, bo sa szerokie? :crazyeye: w sumie swietny pomysl - moglabym wynajmowac swoje stopy do deptania kapusty:evil_lol: ciśnienie poleciało na łeb na szyję a w raz z nim moja zdolność logicznego i precyzyjnego formułowania myśli :oops::oops::oops: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='osc']w sumie swietny pomysl - moglabym wynajmowac swoje stopy do deptania kapusty:evil_lol: :oops::oops::oops: kochana - ustaw stawkę za godzinę tego deptania, postaw obok tabliczkę, ze depczesz na kojec - i depcz, depcz, depcz :loveu::loveu::loveu: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Chcesz wystawic swoje stopy na allegro, bo sa szerokie? :crazyeye: Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']kochana - ustaw stawkę za godzinę tego deptania, postaw obok tabliczkę, ze depczesz na kojec - i depcz, depcz, depcz :loveu::loveu::loveu:[/quote] kurcze, ze tez nie ma sezonu na kapuste:cool3: zawsze moge jeszcze deptac i ubijac stoki - zamiast ratraka:evil_lol: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Lepiej ubijac smietane...pycha :diabloti: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow']Lepiej ubijac smietane...pycha :diabloti:[/quote] samoglow - myślisz, ze nogami osc udałoby się? taką bitą do tortu? że można by jej nogi potraktować zamiast miksera? :hmmmm: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 czemu nie...tylko nie wiem jakie ma obroty...:cool3: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow']czemu nie...tylko nie wiem jakie ma obroty...:cool3: osc - sprecyzuj, proszę, obroty swoich stóp ;) bo idą Święta - trzeba będzie dużo piec jakby co - to wszystko na rzecz Borysa, ... jakby ktoś nie doczytał :oops: Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']osc - sprecyzuj, proszę, obroty swoich stóp ;) bo idą Święta - trzeba będzie dużo piec jakby co - to wszystko na rzecz Borysa, ... jakby ktoś nie doczytał :oops: hmmmmm..... zważywszy na moje osiagi na spinningu obroty sa przyzwoite, niemniej jednak mysle, ze biorac po uwagę powierzchnię płaszcząco - ubijającą tudież moją masę własną, efektywniej jednak będzie coś plaszczyć niż spulchniać:evil_lol: oczywiście wszystko dla Borii Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Borys na pierwsza! bazarki na pierwsza! stopy ugniatajaco-plaszczace na pierwsza! Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow']Borys na pierwsza! bazarki na pierwsza! stopy ugniatajaco-plaszczace na pierwsza![/quote] bazarki ''fachowe'' zrobie jutro. Uzbieramy na ten kojec chocby nie wiem co:diabloti: Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 "Kaukaz Borys, domu nie znajdzie. POMÓŻ - wpłać grosik na lek, chrupkę lub kojec! " a gdzie twarożek??? co z twarożkiem:placz::placz::placz::cool3: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='osc']" a gdzie twarożek??? co z twarożkiem:placz::placz::placz::cool3:[/quote] ha. twarożek jest tylko na naszej głowie :-( i na Twoich stopach :oops: Im tylko te kojce w głowie i kojce... jakby kaukazowi nie należało się już NIC więcej :shake: Quote
Asior Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow']Lepiej ubijac smietane...pycha :diabloti:[/QUOTE] a ja jak zwykle mam brzydkie skojarzenia :roll: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asior']a ja jak zwykle mam brzydkie skojarzenia :roll:[/quote] Asior, JAKIE? opowiedz NAM szybciutko, bo MY nie mamy żadnych brzydkich skojarzeń :shake::placz: :niewiem: Quote
Asior Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no nie gadaj, ze nie masz skojarzeń z ubijaniem śmietany :shake: Quote
Recommended Posts