_ogonek_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nie Asior, nie mam żadnych skojarzeń :evil_lol: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asior']no nie gadaj, ze nie masz skojarzeń z ubijaniem śmietany :shake: Asior - na PwP nie miewam żadnych skojarzeń :p ...bo potem w kuluarach wysłuchuję, że wątki, na których piszę, są nie na temat :roll:, mało tego, są na dwuznaczne tematy :oops: - a ten wątek jest przecież Borysa ...i Biafry ... i osc, która własnymi nogami będzie zarabiać na kojec :eviltong: :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 osc, która własnymi nogami będzie zarabiać na kojec powodzenia życzę :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Oj jak żal ,że Borys nie czytaty...że netu jeszcze nie ma!!!:cool3: Poczytałoby sobie chłopisko własny wątek i...radość pysk by :evil_lol:mu wykrzywiła! Trzymajcie cioteczki tak dalej! Borysisko własny kojec mieć musi...a resztę też(włącznie z twarożkiem!)!:loveu: Quote
Asior Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga'] ... i osc, która własnymi nogami będzie zarabiać na kojec :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] dobrze ze nogami a nie czymś innym... ale już koniec offa :p Quote
osc Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asior']no nie gadaj, ze nie masz skojarzeń z ubijaniem śmietany :shake:[/quote] stopami:razz: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak slusznie tu zauwazono Borys nie ma netu...:shake: Nie zauwazylam tez na budzie talerza do odbioru TV satelitarnej....zostal skazany na nudne seriale z programow 1 i 2 Skandal Mamy na co zbierac!!! Oglaszam pospolite ruszenie na uzbieranie kwot potrzebnych na zapewnienie Borysowi godziwej rozrywki i kulturalnych warunkow mieszkaniowych !!!! :loveu: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ...jakie tu głupoty na tym wątku :crazyeye::crazyeye: :mad: Biafra - mówiłam, tyle razy - adoptuj przede wszystkim kaukazy z Koszalina :p, wtedy wątki miałabyś Merytoryczne I Na Temat :p Camara - nie dzwoń do mnie dziś wieczorem :oops:, i nie oświadczaj mi na wstępie: "przeczytałam, coście za bzdury popisały u Borysa :angryy:" - :oops::oops: Tamb - dopisz ten nieszczęsny twarożek w tytule, moze w ten sposób zapanujesz nad tym, co tu się dzieje... :oops: Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dalej nie rozumiem o co chodzi z tym twarożkiem :oops: :roll: Quote
tamb Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Wszystko się skomplikowało (u mnie). Jutro prawdopodobnie będzie w Dzienniku Polskim Fuks (mam go w hotelu) i powinnam siedzieć w domu i odbierać telefony. Równocześnie będzie w programie Trojka (też mam ją w hotelu). Czy mógłby ktoś z Krakowa przedstawić Trojkę w programie? Quote
Camara Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='AdaK']Dalej nie rozumiem o co chodzi z tym twarożkiem :oops: :roll:[/quote] twarożek to ulubione danie Borysa :p a w tytule nie ma - bo się nie zmieściło :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tamb']Wszystko się skomplikowało (u mnie). Jutro prawdopodobnie będzie w Dzienniku Polskim Fuks (mam go w hotelu) i powinnam siedzieć w domu i odbierać telefony. Równocześnie będzie w programie Trojka (też mam ją w hotelu). Czy mógłby ktoś z Krakowa przedstawić Trojkę w programie? Ja tylko tak,żeby nie umknęło!:oops: Borysku...ton twarożku!:loveu: Quote
Asior Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tamb']Wszystko się skomplikowało (u mnie). Jutro prawdopodobnie będzie w Dzienniku Polskim Fuks (mam go w hotelu) i powinnam siedzieć w domu i odbierać telefony. Równocześnie będzie w programie Trojka (też mam ją w hotelu). Czy mógłby ktoś z Krakowa przedstawić Trojkę w programie?[/QUOTE] napisz do miniulki91, ona zawsze jest w programie.. Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 uuu psiaczki w telewizji :cool3: aaa teraz jarzę ten twarożek :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja bym w tytule dala twarozek, a nie pisala, ze domu nie znajdzie...Przeciez juz znalazl! najlepszy!:lol: Quote
__Lara Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Co tu się dzieje, co za teksty lecą :lol: Borys - ale masz gromadkę rozchichranych ciotek :cool3: Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='__Lara']Co tu się dzieje, co za teksty lecą :lol: Borys - ale masz gromadkę rozchichranych ciotek :cool3:[/quote] fakt - po pobieznej lekturze dogo, zauwazam pewna prawidlowosc, ze wątki kaukazów są najbardziej hmmm.... rozbudowane:cool3: Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='osc']w sumie swietny pomysl - moglabym wynajmowac swoje stopy do deptania kapusty:evil_lol: :oops::oops::oops: ...żeby nie było, ze my tak gołosłownie, z nudów pisujemy... oto stopy osc, do wystawienia na bazarku - na kojec dla Borysa :p: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']...żeby nie było, ze my tak gołosłownie, z nudów pisujemy... oto stopy osc, do wystawienia na bazarku - na kojec dla Borysa :p: Kochana. Jak nic pójdziesz siedzieć. jak nic. Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Kochana. Jak nic pójdziesz siedzieć. jak nic. myślisz :hmmmm: ale że co. że ZA CIĘŻKIE na tę bitą śmietanę (noooo, trochę duze :oops:, ale sama osc mówiła,ze ma za szerokie te stopy) czy że odrąbane od osc czy co :placz::placz: ...bo chciałam dobrze :oops: :p Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']myślisz :hmmmm: ale że co. że ZA CIĘŻKIE na tę bitą śmietanę (noooo, trochę duze :oops:, ale sama osc mówiła,ze ma za szerokie te stopy) czy że odrąbane od osc czy co :placz::placz: ...bo chciałam dobrze :oops: :p TO jest PLANOWANIE przęstępstwa. Zmowa. Matactwo. Kradzież. Namawianie do czynów karalnych. Paserstwo. Ot, co! Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']TO jest PLANOWANIE przęstępstwa. Zmowa. Matactwo. Kradzież. Namawianie do czynów karalnych. Paserstwo. Ot, co![/quote] ha! chciałabyś, aby osc te stopy wystawiła na bazarku na Twoje zwierzaki :mad: ...bo myślałaś, że ona ma takie zwykłe, bladoróżowe, taniutkie, jak każdy ... - a jak zobaczyłaś, ze ma marmurowe, i jeszcze z resztkami gustownego sandałka - to od razu aż Cię zatrzęsło z zazdrosci :diabloti: Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 WIECIE CO DZIEWCZYNY???? jesteście pier....nięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Uwielbiam ten wątek :evil_lol::diabloti: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']ha! chciałabyś, aby osc te stopy wystawiła na bazarku na Twoje zwierzaki :mad: ...bo myślałaś, że ona ma takie zwykłe, bladoróżowe, taniutkie, jak każdy ... - a jak zobaczyłaś, ze ma marmurowe, i jeszcze z resztkami gustownego sandałka - to od razu aż Cię zatrzęsło z zazdrosci :diabloti:[/quote] Oan ma CUDZE stopy. Te STOPY to dziedzictwo narodowe!!!! Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Asior']WIECIE CO DZIEWCZYNY???? jesteście pier....nięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Uwielbiam ten wątek :evil_lol::diabloti: :nonono2::nonono2::nonono2::nonono2: Szkalują, wyzywają, pomawiają. Żyć się nie chce. Quote
Recommended Posts