MyrkurDagur Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witam! Wczoraj wpłaciłam parę groszy dla Borysa :-) Na razie tylko 20 zł, bo tyle psiaków potrzebuje wsparcia finansowego, że już sama nie wiem na które i jak dzielić pieniążki :-( A jak się Borys obecnie ma? Quote
samoglow Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='osc']halooooooooooo jest tu ktoś??[/quote] Tak, Borys ;) Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Melduję, że sweterek- REWELACYJNY !!! Dziękuję Lara. :p Quote
Camara Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Witam! Wczoraj wpłaciłam parę groszy dla Borysa :-) ?[/quote] :Rose::Rose::Rose: no właśnie... gdzie się wszyscy podziali? Quote
Lidan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Podejrzana sprawa :crazyeye: Dobrze, że szkielecika już tam nie było bo pewnie i ją zjadłby na przystawkę:razz: Quote
osc Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Z jednego mojego allegro bedzie 100 zł na nażartego Boryska:loveu: Quote
__Lara Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Melduję, że sweterek- REWELACYJNY !!! Dziękuję Lara. :p Cieszę się, fajnie, że już doszedł :D Quote
Camara Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Proszę mi tu nie posądzać grzecznego Boryska o ludożerstwo :mad: Borysek ma sie dobrze. Biafra też żyje :eviltong: i lubią się wzajemnie.:p Borys piszczy i przytupuje na widok Biafry - teraz już wiemy na pewno, że to na jej widok a nie pełnej miski. A potem wyśpiewuje jej serenady - wyciem ciągłym i nostalgicznym. Oczywiście w dowód szczególnej atencji (to moja teoria :cool3:) Nie wiem dlaczego, ale Bafrze nie specjalnie przypadło to do gustu :cool1: Może fałszuje? :evil_lol: Quote
Bambino Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :evil_lol:[quote name='kinga']osc- czy tam z tyłu, na pudełku, jest napisane, że dodają dom? ;) Dziewczyny, a nie próbowałyście założyc międzymiejskiego - dogowego - narodowego kabaretu absurdalnego????? Świetnie wam idzie. :evil_lol::lol::evil_lol::lol: Quote
samoglow Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Bambino']:evil_lol: Dziewczyny, a nie próbowałyście założyc międzymiejskiego - dogowego - narodowego kabaretu absurdalnego????? Świetnie wam idzie. :evil_lol::lol::evil_lol::lol: Mysl niezla...kto to wie.... Biafro dlaczego nie doceniasz talentow wokalnych Borysa?! Jakie on arie spiewa? Moze Borysa....Godunowa? Tak, to ciezki repertuar :shake: Quote
MyrkurDagur Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Camara napisał(a):Borysek ma sie dobrze. Biafra też żyje :eviltong: i lubią się wzajemnie.:p Borys piszczy i przytupuje na widok Biafry - teraz już wiemy na pewno, że to na jej widok a nie pełnej miski. A potem wyśpiewuje jej serenady - wyciem ciągłym i nostalgicznym. Takie wiadomości naprawdę podnoszą na duchu :loveu: Quote
osc Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dziewczyny - dostalam maila od fantastycznej osoby, która ''kupiła'' moje perfumy na allegro. Nie dosyć, że dziewczyna ta wpłaciła więcej kasy bezpośrednio na konto fundacji to jeszcze perfumy mogę wystawić jeszcze raz:) a wszystko dla Borysa:loveu: Quote
Camara Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 osc - przynosisz szczęście Borysowi :loveu: Quote
osc Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Camara napisał(a):osc - przynosisz szczęście Borysowi :loveu: :oops::oops::oops: wzruszylam się a jeszcze bardziej tuptaniem z radości Boryska - pewnie chłopak cieszy się na widok człowieka pierwszy raz w życiu:-( Quote
kinga Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='osc']Dziewczyny - dostalam maila od fantastycznej osoby, która ''kupiła'' moje perfumy na allegro. Nie dosyć, że dziewczyna ta wpłaciła więcej kasy bezpośrednio na konto fundacji to jeszcze perfumy mogę wystawić jeszcze raz:) a wszystko dla Borysa:loveu: osc - masz łeb do interesów ;) ...będziemy z Tobą trzymać :p bo jak zaczniesz sprzedawać ten gorset z domem kilkakrotnie...to wszystkie będziemy wkrótce właścicielkami gustownych pozamiejskich rezydencji...:loveu: Quote
samoglow Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='kinga']osc - masz łeb do interesów ;) ...będziemy z Tobą trzymać :p bo jak zaczniesz sprzedawać ten gorset z domem kilkakrotnie...to wszystkie będziemy wkrótce właścicielkami gustownych pozamiejskich rezydencji...:loveu: ....z samochodami i...Borysami w bonusie :diabloti: Quote
kinga Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 samoglow napisał(a):....z samochodami i...Borysami w bonusie :diabloti: Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy: na szczęście Biafra już go wykastrowała :p Quote
samoglow Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='kinga']Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy: na szczęście Biafra już go wykastrowała :p Borys=kaukaz, taka licencia poetica, moja Ty przedstawicielko nauk scislych :shake: Quote
osc Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 kinga napisał(a):Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy: na szczęście Biafra już go wykastrowała :p ooo - Borys odjajczony??? a co do mojego łba to raczej zasługa Borysa, że tak łapie za serce:eviltong: i obawiam sie, ze nie trzeba by daleko szukac, zeby znalezc podobnych biedakow do Borysa :shake: inna rzecz, ze Borys oczywiście jest wyjatkowy:loveu: Quote
osc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 i znów cisza.... pomór siakiś czy inna zaraza......:niewiem::comp26: Quote
samoglow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nie kazdy ma cierpliwosc, aby czekajac 2 godziny wedrzec sie w koncu na dogo...:shake: Quote
osc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 samoglow napisał(a):Nie kazdy ma cierpliwosc, aby czekajac 2 godziny wedrzec sie w koncu na dogo...:shake: no tak - a juz myslalam, ze to tylko moj net tak zamula Quote
Recommended Posts