Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!

Wczoraj wpłaciłam parę groszy dla Borysa :-) Na razie tylko 20 zł, bo tyle psiaków potrzebuje wsparcia finansowego, że już sama nie wiem na które i jak dzielić pieniążki :-(

A jak się Borys obecnie ma?

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę mi tu nie posądzać grzecznego Boryska o ludożerstwo :mad:
Borysek ma sie dobrze. Biafra też żyje :eviltong: i lubią się wzajemnie.:p
Borys piszczy i przytupuje na widok Biafry - teraz już wiemy na pewno, że to na jej widok a nie pełnej miski. A potem wyśpiewuje jej serenady - wyciem ciągłym i nostalgicznym. Oczywiście w dowód szczególnej atencji (to moja teoria :cool3:)
Nie wiem dlaczego, ale Bafrze nie specjalnie przypadło to do gustu :cool1:
Może fałszuje?
:evil_lol:

Posted

:evil_lol:[quote name='kinga']osc- czy tam z tyłu, na pudełku, jest napisane, że dodają dom? ;)

Dziewczyny, a nie próbowałyście założyc międzymiejskiego - dogowego - narodowego kabaretu absurdalnego?????
Świetnie wam idzie. :evil_lol::lol::evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Bambino']:evil_lol:

Dziewczyny, a nie próbowałyście założyc międzymiejskiego - dogowego - narodowego kabaretu absurdalnego?????
Świetnie wam idzie. :evil_lol::lol::evil_lol::lol:

Mysl niezla...kto to wie....

Biafro dlaczego nie doceniasz talentow wokalnych Borysa?! Jakie on arie spiewa? Moze Borysa....Godunowa? Tak, to ciezki repertuar :shake:

Posted

Camara napisał(a):
Borysek ma sie dobrze. Biafra też żyje :eviltong: i lubią się wzajemnie.:p
Borys piszczy i przytupuje na widok Biafry - teraz już wiemy na pewno, że to na jej widok a nie pełnej miski. A potem wyśpiewuje jej serenady - wyciem ciągłym i nostalgicznym.

Takie wiadomości naprawdę podnoszą na duchu :loveu:

Posted

Dziewczyny - dostalam maila od fantastycznej osoby, która ''kupiła'' moje perfumy na allegro. Nie dosyć, że dziewczyna ta wpłaciła więcej kasy bezpośrednio na konto fundacji to jeszcze perfumy mogę wystawić jeszcze raz:) a wszystko dla Borysa:loveu:

Posted

Camara napisał(a):
osc - przynosisz szczęście Borysowi :loveu:

:oops::oops::oops:
wzruszylam się
a jeszcze bardziej tuptaniem z radości Boryska - pewnie chłopak cieszy się na widok człowieka pierwszy raz w życiu:-(

Posted

[quote name='osc']Dziewczyny - dostalam maila od fantastycznej osoby, która ''kupiła'' moje perfumy na allegro. Nie dosyć, że dziewczyna ta wpłaciła więcej kasy bezpośrednio na konto fundacji to jeszcze perfumy mogę wystawić jeszcze raz:) a wszystko dla Borysa:loveu:

osc - masz łeb do interesów ;)

...będziemy z Tobą trzymać :p

bo jak zaczniesz sprzedawać ten gorset z domem kilkakrotnie...to wszystkie będziemy wkrótce właścicielkami gustownych pozamiejskich rezydencji...:loveu:

Posted

[quote name='kinga']osc - masz łeb do interesów ;)

...będziemy z Tobą trzymać :p

bo jak zaczniesz sprzedawać ten gorset z domem kilkakrotnie...to wszystkie będziemy wkrótce właścicielkami gustownych pozamiejskich rezydencji...:loveu:

....z samochodami i...Borysami w bonusie :diabloti:

Posted

samoglow napisał(a):
....z samochodami i...Borysami w bonusie :diabloti:

Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy:

na szczęście Biafra już go wykastrowała :p

Posted

[quote name='kinga']Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy:

Borys=kaukaz, taka licencia poetica, moja Ty przedstawicielko nauk scislych :shake:

Posted

kinga napisał(a):
Borysa nie będziemy rozmnażac :angryy:

ooo - Borys odjajczony???

a co do mojego łba to raczej zasługa Borysa, że tak łapie za serce:eviltong:

i obawiam sie, ze nie trzeba by daleko szukac, zeby znalezc podobnych biedakow do Borysa :shake:

inna rzecz, ze Borys oczywiście jest wyjatkowy:loveu:

Posted

samoglow napisał(a):
Nie kazdy ma cierpliwosc, aby czekajac 2 godziny wedrzec sie w koncu na dogo...:shake:

no tak - a juz myslalam, ze to tylko moj net tak zamula