Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biafra, czlowieku z twarogiem ;-) Dziekuje za wiesci o Borysku. On rzeczywiście jest wiekowy jak na molosa. Jak mu dobrze w budzie, to niech tam sobie leży, niech biedak ma spokój i to co chce. Mam jednak nadzieję i głęboko w to wierzę, że potruchta jeszcze po zielonej łące. W jakiś niezbyt gorący dzień ;-)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osc napisał(a):
mialam na mysli, to, ze cieszyl sie jak dreptal do budy, ze wie, ze ma SWOJE miejsce i SWOJEGo czlowieka z twarozkiem:loveu:

Wiem kochana...ja tylko tak sobie rozwinęłam Twoją myśl:loveu::loveu::loveu:.

Posted

Biedny Borysek :( trzymam mocno kciuki za naszego Twarożkowego Pana! kochany, nie poddawaj się, musisz z nami być jak najdłużej! tyle cioteczek się dopinguje! i tak Biafrę pokochałeś :loveu: że już nawet na spacerki ze swoją Panią chodzisz :loveu: trzymaj się Borysku!

Biafro, ja też myślę, że mogą go stawy boleć, nie rozruszane, w większości czasu nie wykorzystywane ostatnio, do tego ostatnimi czasy na mrozie...to już starszy jegomość, więc trzeba na niego uważać :cool3: ale Ty o tym dobrze wiesz :)

Posted

Julie napisał(a):
czy jakbym dała rzeczy na bazarek to zrobiłaby któraś?
bo ja niestety nie umiem.

Jasne!:lol: Dla Boryska,żeby miał i na twarożek i na inne potrzeby.
Wyślij fotki przedmiotów,dodaj ceny i jakiś opisik i...się zrobi!
A możesz też wysłać rzeczy! Jak wolisz!
W razie czego daj znać na pw,wyślę Ci namiary poczty.

Posted

Z Boryskiem jest źle. Nie chce jeść i jest bardzo słaby. Biafra daje mu kroplówki. Proszę myślcie o nim. Tak bardzo bym chciała, żeby jeszcze troszkę wytrzymał. Jeszcze troszkę i trawa się zazieleni...

Posted

Myślę...tak wiele gorących myśli mu przesyłam...mocno kciuki trzymam:oops:

Borysku...dziadeczku...poczekaj...daj sobie szansę na wiosnę...na słoneczko...
na dobroć ludzi...poczekaj :-(:-(:-(

Posted

Po wieloletniej walce o przetrwanie, cierpiąc z niedożywienia i samotności Borys trafił wreszcie do prawdziwego domu. Najwidoczniej gdy pies poczuł się spokojnie i bezpiecznie opuściła go wola walki, a natura upomina się o swoje. Przykre to ale niestety było już kilka podobnych przypadków... Trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Boryska bo to byłoby okropnie niesprawiedliwe gdyby teraz odszedł za TM

Posted

Z Borysowej aukcji allegro naliczyło mi 4zł prowizji,więc proszę Biafrę o przelanie mi tych 4zł z konta Borysa albo z jakiegoś bazarku dla Borysa. Mam czas na spłacenie do 2 tygodni od dziś.

Posted

Borysku, kochany kudłaczu, myślimy o Tobie. Teraz najgorsza pora, wszyscy staruszkowie, ludzcy tez, narzekają.. Ale będzie lepiej. Wytrzymaj, a będzie i słońce i trawka i spacery z Biafrą. Borysieńku..

Biafra, myślimy też o tobie, tobie najciężej.:shake:

Posted

Stan bez zmian - nie je, nie pije.
Dostał kroplówkę z solą fizjologiczną, za chwilę dostanie glukoze.
Nie wychodzi z budy, jest słaby ale nie sprawia wrażenia żeby coś go bolało. Nie piszczy, nie dyszy... leży, ma otwarte i przytomne oczy.

Posted

Jakby nie mogl podzwignac tego szczescia, tej wolnosci, tej milosci Biafry.....:-(
Borysku...jeszcze troszeczke...wiosna nadchodzi...tyle milych chwil z Biafra do spedzenia...Borysku, prosimy tak bardzo!

Posted

Camara napisał(a):
Nie wychodzi z budy, jest słaby ale nie sprawia wrażenia żeby coś go bolało. Nie piszczy, nie dyszy... leży, ma otwarte i przytomne oczy.

boje się, że on powoli odchodzi:-(:-(:-(

daj sobie jeszcze troche czasu Borysku....