Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evita tekst do allegro Płomyka gotowy poprosimy o wystawienie.
Inne teksty są bardzo fajnie napisane na drugim wątku Pipi założonym przez Weronię - można wykorzystywać jakby co.

Posted

Dziewczyny, zdjęcia boskie. Wszystkie psiaki takie z siebie zadowolone i wypasione, no może Sabcia mniej zadowolona wygląda, bo sie biedaczka boi, ale wierzę, ze i u niej wszystko sie naprostuje.

Posted

Jestem pod wrażeniem...najbardziej ucieszyłam się widząc Sabcię...Nie do uwierzenia,że pozwoliła sie do siebie zblizyć.Pipi gratulacje uwazam,że to wielki postep w socjalizacji Saby.napisz,jak Ona zachwuje się w domu i co porabiaja Gucio i Nora.
Pozdrawiam odezwę się wkrótce.
Ciotki bardzo sie cieszę,ze odwiedziłyscie Pipi.I fajnie,że piszecie co widziałyście

Posted

[quote name='Evelin']Jestem pod wrażeniem...najbardziej ucieszyłam się widząc Sabcię...Nie do uwierzenia,że pozwoliła sie do siebie zblizyć.Pipi gratulacje uwazam,że to wielki postep w socjalizacji Saby.napisz,jak Ona zachwuje się w domu i co porabiaja Gucio i Nora.
Pozdrawiam odezwę się wkrótce.
Ciotki bardzo sie cieszę,ze odwiedziłyscie Pipi.I fajnie,że piszecie co widziałyście[/QUOTE]
wiesz co Nora mi spokoju nie daje to taka miła suczka......i ładna do tego. Pipi wprowadziła nas do kojca Nory i Gucia, oczywiście schowały się w budce, ale po jakimś czasie Norcia nam sie pokazała , niezła kluseczka z niej :)
pozwoliła się Pipi głaskać bez problemów, ale do nas przypłaszczyła się do ziemi przytrzymana przez Pipi nie wariowała ani nie pokazała deka agresji, ona jest do oswojenia domowego jak najbardziej, chciałąbym jej znaleśc DT taki domowy,żeby widziałą jak inne psy reagują na człowieka może tez by się przekonała?
bo ona nie rzuca się na oślep jakoś z zębami a biernie poddaje.....to oczywiście moje spostrzeżenia- i lubi jak ją Pipi głaszcze :)
co do Gucia - uroda jak u Nory , też nie wykazywał agresji ale nie chciał do nas podejść, tu dośwaidczony dt pilnie potrzebny, wiem ,że tz Pipi go oswajał ,codziennie brał na ręce, przemawiał itp. po jakimś czasie Gutek do tego przywykł i polubił głaski.....
no ale teraz jest jak jest. A szkoda -gdyby ktoś dałby mu szansę myśle ,że byłby fajnym pieskiem, on jest młody przecież.

Posted

Pipi- na moja prośbę monia3a (Toz) zgodziła się wysterylizować Klarę -masz jej numer? prosze zadzwoń do niej....
dzięki monia3a !:Rose::Rose::Rose:

Posted

[FONT=Tahoma]oglądam zdjęcia i śmiem twierdzić ,że wszystkie pieski są cudne .Widać ,że są szczęśliwe tam gdzie są .Bardzo bym chciała ,żeby znalazły najlepsze domy na świecie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]A Płomyczek jest przecuuuuudny.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Pipi ,proszę wymiziaj je ode mnie.[/FONT]

Posted

Allegro Płomyka :):
http://www.allegro.pl/item846295198_sliczny_plomyk_zamieszkal_w_kociej_budce.html
Jesli coś dodac lub zmienic to dajcie znac ;)
[quote name='enia']Pipi- na moja prośbę monia3a (Toz) zgodziła się wysterylizować Klarę -masz jej numer? prosze zadzwoń do niej....
dzięki monia3a !:Rose::Rose::Rose:
O rety- byłoby fantastycznie :)

[quote name='agaciaaa']Dziewczyny, ukradłam Wasze fotki Płomyka do ogłoszenia na gumtree ;)
A kradnij, kradnij ile wlezie :)

Posted

[quote name='kabaja'][FONT=Tahoma]oglądam zdjęcia i śmiem twierdzić ,że wszystkie pieski są cudne .Widać ,że są szczęśliwe tam gdzie są .Bardzo bym chciała ,żeby znalazły najlepsze domy na świecie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Pipi ,proszę wymiziaj je ode mnie.[/FONT][/QUOTE]
To prawda- wszystkie psiaki u Pipi są radosne, miziaste, zadbane, bardzo zsocjalizowane i każde zna swoje miejsce w stadzie. Te domowe super zachowują się w domu, nie szaleją, nie hałasują itp. Natomiast te które mieszkają poza domem nie pchają się na siłę do domu. Po prostu każde zna swoje miejsce. Podziwiam Pipi, ze tak świetnie ogarnia to całe towarzystwo bo mi czasami 2 moje wariaty wchodza na głowę, a ona daje sobie znakomicie radę z tak dużym stadem :)

Posted

[quote name='enia']Pipi- na moja prośbę monia3a (Toz) zgodziła się wysterylizować Klarę -masz jej numer? prosze zadzwoń do niej....
dzięki monia3a !:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
Dzisiaj rozmawiałam z monia3a i wstępnie na sobotę Klara pojedzie do sterylizacji.Jeszcze jutro dowiem się na którą godzinę.Enia,dziękuję.Monia3a,dziękuję,bardzo dziękuję.

Posted

[quote name='kabaja'][FONT=Tahoma]oglądam zdjęcia i śmiem twierdzić ,że wszystkie pieski są cudne .Widać ,że są szczęśliwe tam gdzie są .Bardzo bym chciała ,żeby znalazły najlepsze domy na świecie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Pipi ,proszę wymiziaj je ode mnie.[/FONT]
Kabaja,wymiziam,dziękuję.Na pewno to zrobię,jejku,co ja piszę,przecież już wymiziane dawno.
Kabaja,Tobie specjalne DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ.

I WAM WSZYSTKIM,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ
Enia i evita,dla Was kochane,to ja już nie wiem jak dziękować,naprawdę. . . . . .