wire fox Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Czytając to wszystko po raz kolejny wstyd mi że jestem chcąc nie chcąc członkiem tego społeczeństwa. Ale, co tu dużo mówić i dziwić się białostockiej wsi, jak na pewnej Uczelni, która mieni się wyższą znam wiele osób z trzema i czterema literkami przed nazwiskiem, które pojęcia nie mają o tym, że psów nie należy rozmnażać ani kupować na stadionie - nie widzą w tym nic złego. Karać i to bezwzględnie takich "ludzi", bo kto posuwa się do okrucieństwa wobec zwierząt i w stosunku do ludzi nie będzie miał skrupułów. Życzę takiemu, żeby trafił na "swego" i też poczuł na własnej skórze jak to jest !!! Pipi nie martw się !!!!! Quote
enia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...egory=PUPILE20 zakładka zgłoś pupila lub www.kramik.pl tu możemy zgłosić porzucenie tego szczeniaka, ja bym dokładnie opisała jaka to wieś tylko foty muszą być...... Quote
evita. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zapraszamy na kolejny bazarek dla psów Pipi: http://www.dogomania.pl/threads/178714-MEGA-KARNAWAA-OWY-BAZAREK-m-in-torba-ciuszki-i-A-wiecideA-ka-na-psy-Pipi-do-3-02 Tym razem fanty podarowały Ewa Gonzales i Kabaja. Dzięki :loveu: Quote
Ellig Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='enia']z tym hotelem to mogloby się udać, ale nie z takimi sąsiadami ( nooo chyba ze Pipi dostanie etat jeszcze w schronisku w Bialymstoku żeby wszystkie podrzutki tych bogobojnych wieśniaków tam wywozić-wiadomym jest że będą podrzucać) a po drugie musi wyadoptować swoje kilkanaście psów ktore są teraz jej a kiedyś należały do tego "społeczeństwa" i w sumie można otwierać działalność, płacić podatki i robić swoje. Jestem za jak najbardziej- bo Pipi ma do tego serce i wiedzę. Se już zaklepie miejsce stałe jakby co :) a potem założymy ( obecne tu )fundacje do zwalczania okrucieństwa wśród ciemnoty ( albo oddział TOZ? :evil_lol:) i będziemy burmistrza wyręczać i wójta....w końcu jak legalna fundacja to i narzędzia będą...... potem rozprzestrzenimy sie po tych szkołach.......kółkach różańcowych i sołtysach....... echhhhhh marzycielka co??? Pipi nie martw się, ochłoń i na spokojnie pomyśl.......[/QUOTE] Calym sercem popieram, zaraz przyjdzie wiosna i Pipi spojrzy na wszystko inaczej.... Quote
Ellig Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Pipi']Tak,jest na pierwszej,ale żeby było łatwiej,podam tu: Irena Jankowska 17-132 Wyszki Falki 57 Tel. 669024515,lub dom - 85/7371336 DZIĘKI[/QUOTE] Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie...... Quote
Evelin Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Napiszcie co sie stało,bo nic nie rozumiem..znów jakis pies porzucony? Quote
enia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Evelin']Napiszcie co sie stało,bo nic nie rozumiem..znów jakis pies porzucony?[/QUOTE] w nocy do kojca Pipi podrzucono szczeniaka suczkę, były ślady męskich wielkich buciorów na śniegu:shake: se wymyślili chyba, że jak oddała dwa bezdomne to i szczeniaka przyjmie... bo to wg. nich interes nie? ciemnogród. I teraz zadowoleni pewno ją obserwują lub ich dzieci czytają im co tu sobie gawędzimy:angryy: Quote
Ellig Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='enia'] I teraz zadowoleni pewno ją obserwują lub ich dzieci czytają im co tu sobie gawędzimy:angryy:[/QUOTE] Mowisz powaznie? ....stara jestem i nie moge uwierzyc, jednym slowem sledztwo!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
evita. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Ellig']Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie......[/QUOTE] O rany- aż 80 kg ?:crazyeye: Serdeczne dzięki w imieniu psiaków Pipi :multi: P.S. A hotel u Pipi i fundacja to też moje marzenie. I jestem jakoś dziwnie przekonana, że przy wsparciu tylu życzliwych osób wcześniej czy później to się uda :) Quote
mshume Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Pipi, tak czytam twój wątek i powiem Ci,że jesteś osobą wyjątkową.:loveu: Nie daj się motłochowi, co pogardliwe uśmieszki posyła.Oni nie warci, aby Ci rzemyk u sandała zawiązać.Dziewczyny dobrze Ci radzą z tym hotelikiem. Jaką karmę jedzą chętnie twoje psiaki? Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Ellig']Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie...... :multi::multi::multi:O rany,po dzisiejszym poranku,taka wiadomość,to miód na serce. [SIZE="5"]DZIĘKUJĘ[SIZE="3"] P:mad:ROSZĘ O JESZCZE TROCHĘ CIERPLIWOŚCI,NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE,NIE CHCĄ WCHODZIĆ FOTY Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 ................................... Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 ................................... Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 ...................................... Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 .................................... Quote
enia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 kochana Azulka- i co zrobimy z tym fancikiem??? taka do Demonka podobna, a może ta sama mamusia??? Quote
enia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='mshume']Pipi, tak czytam twój wątek i powiem Ci,że jesteś osobą wyjątkową.:loveu: Nie daj się motłochowi, co pogardliwe uśmieszki posyła.Oni nie warci, aby Ci rzemyk u sandała zawiązać.Dziewczyny dobrze Ci radzą z tym hotelikiem. Jaką karmę jedzą chętnie twoje psiaki? o to to to :) już Cie lubię :) a psiaki nie są wybredne i będą wdzięczne za każdy dar :loveu::loveu::loveu: Ellig - serio pisałam:shake: i ja też Ci dziękuje!!! Quote
Randa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ŚLiczna jest , ale Ty Pipi masz farta. Trzeba chyba małą ogłaszać jak najprędzej. Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='enia']kochana Azulka- i co zrobimy z tym fancikiem??? taka do Demonka podobna, a może ta sama mamusia???[/QUOTE] nie,mamusia Demonka,to Szczotka,teraz Nelli Quote
Pipi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Randa']ŚLiczna jest , ale Ty Pipi masz farta. Trzeba chyba małą ogłaszać jak najprędzej.[/QUOTE] evelin coś myśli i agaciaaa i może evita a wiecie jak ona szybko się zadomowiła?,biega za psami,ale tylko kilka kroków od budki,ona z kojca przeniosła się pod dom,tam gdzie Płomyk mieszkał - już nie płacze,przed chwilą wychodziłam,to ledwo ją w tej budce zobaczyłam,tak zagrzebała się w koce Quote
agaciaaa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cioteczki kochane, która skleci parę zdań do ogłoszeń?? Pipi, a może by nowy wątek maleństwu założyć? Na przykładzie Foksi i Bajeczki widać, że to dużo daje. Quote
Ellig Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Pipi'].................................... Sliczna jest !:) Quote
enia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='agaciaaa']Cioteczki kochane, która skleci parę zdań do ogłoszeń?? Pipi, a może by nowy wątek maleństwu założyć? Na przykładzie Foksi i Bajeczki widać, że to dużo daje.[/QUOTE] na faktach czy lekki, łatwy i przyjemny....? Quote
Recommended Posts