Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytając to wszystko po raz kolejny wstyd mi że jestem chcąc nie chcąc członkiem tego społeczeństwa.
Ale, co tu dużo mówić i dziwić się białostockiej wsi, jak na pewnej Uczelni, która mieni się wyższą znam wiele osób z trzema i czterema literkami przed nazwiskiem, które pojęcia nie mają o tym, że psów nie należy rozmnażać ani kupować na stadionie - nie widzą w tym nic złego.
Karać i to bezwzględnie takich "ludzi", bo kto posuwa się do okrucieństwa wobec zwierząt i w stosunku do ludzi nie będzie miał skrupułów. Życzę takiemu, żeby trafił na "swego" i też poczuł na własnej skórze jak to jest !!! Pipi nie martw się !!!!!

Posted

[quote name='enia']z tym hotelem to mogloby się udać, ale nie z takimi sąsiadami ( nooo chyba ze Pipi dostanie etat jeszcze w schronisku w Bialymstoku żeby wszystkie podrzutki tych bogobojnych wieśniaków tam wywozić-wiadomym jest że będą podrzucać)
a po drugie musi wyadoptować swoje kilkanaście psów ktore są teraz jej a kiedyś należały do tego "społeczeństwa"
i w sumie można otwierać działalność, płacić podatki i robić swoje. Jestem za jak najbardziej- bo Pipi ma do tego serce i wiedzę. Se już zaklepie miejsce stałe jakby co :)
a potem założymy ( obecne tu )fundacje do zwalczania okrucieństwa wśród ciemnoty ( albo oddział TOZ? :evil_lol:) i będziemy burmistrza wyręczać i wójta....w końcu jak legalna fundacja to i narzędzia będą......
potem rozprzestrzenimy sie po tych szkołach.......kółkach różańcowych i sołtysach.......
echhhhhh marzycielka co???

Pipi nie martw się, ochłoń i na spokojnie pomyśl.......[/QUOTE]

Calym sercem popieram, zaraz przyjdzie wiosna i Pipi spojrzy na wszystko inaczej....

Posted

[quote name='Pipi']Tak,jest na pierwszej,ale żeby było łatwiej,podam tu:
Irena Jankowska
17-132 Wyszki
Falki 57
Tel. 669024515,lub dom - 85/7371336
DZIĘKI[/QUOTE]
Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie......

Posted

[quote name='Evelin']Napiszcie co sie stało,bo nic nie rozumiem..znów jakis pies porzucony?[/QUOTE]
w nocy do kojca Pipi podrzucono szczeniaka suczkę, były ślady męskich wielkich buciorów na śniegu:shake:
se wymyślili chyba, że jak oddała dwa bezdomne to i szczeniaka przyjmie... bo to wg. nich interes nie?
ciemnogród.
I teraz zadowoleni pewno ją obserwują lub ich dzieci czytają im co tu sobie gawędzimy:angryy:

Posted

[quote name='enia']
I teraz zadowoleni pewno ją obserwują lub ich dzieci czytają im co tu sobie gawędzimy:angryy:[/QUOTE]
Mowisz powaznie?
....stara jestem i nie moge uwierzyc, jednym slowem sledztwo!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ellig']Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie......[/QUOTE]
O rany- aż 80 kg ?:crazyeye:
Serdeczne dzięki w imieniu psiaków Pipi :multi:
P.S. A hotel u Pipi i fundacja to też moje marzenie. I jestem jakoś dziwnie przekonana, że przy wsparciu tylu życzliwych osób wcześniej czy później to się uda :)

Posted

Pipi, tak czytam twój wątek i powiem Ci,że jesteś osobą wyjątkową.:loveu: Nie daj się motłochowi, co pogardliwe uśmieszki posyła.Oni nie warci, aby Ci rzemyk u sandała zawiązać.Dziewczyny dobrze Ci radzą z tym hotelikiem. Jaką karmę jedzą chętnie twoje psiaki?

Posted

[quote name='Ellig']Nie ma za co!:) Kupione, zaplacone 80 kg karmy jedzie......
:multi::multi::multi:O rany,po dzisiejszym poranku,taka wiadomość,to miód na serce.
[SIZE="5"]DZIĘKUJĘ[SIZE="3"]

P:mad:ROSZĘ O JESZCZE TROCHĘ CIERPLIWOŚCI,NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE,NIE CHCĄ WCHODZIĆ FOTY

Posted

[quote name='mshume']Pipi, tak czytam twój wątek i powiem Ci,że jesteś osobą wyjątkową.:loveu: Nie daj się motłochowi, co pogardliwe uśmieszki posyła.Oni nie warci, aby Ci rzemyk u sandała zawiązać.Dziewczyny dobrze Ci radzą z tym hotelikiem. Jaką karmę jedzą chętnie twoje psiaki?
o to to to :) już Cie lubię :)
a psiaki nie są wybredne i będą wdzięczne za każdy dar :loveu::loveu::loveu:
Ellig - serio pisałam:shake:
i ja też Ci dziękuje!!!

Posted

[quote name='enia']kochana Azulka- i co zrobimy z tym fancikiem???
taka do Demonka podobna, a może ta sama mamusia???[/QUOTE]
nie,mamusia Demonka,to Szczotka,teraz Nelli

Posted

[quote name='Randa']ŚLiczna jest , ale Ty Pipi masz farta. Trzeba chyba małą ogłaszać jak najprędzej.[/QUOTE]
evelin coś myśli i agaciaaa i może evita
a wiecie jak ona szybko się zadomowiła?,biega za psami,ale tylko kilka kroków od budki,ona z kojca przeniosła się pod dom,tam gdzie Płomyk mieszkał
- już nie płacze,przed chwilą wychodziłam,to ledwo ją w tej budce zobaczyłam,tak zagrzebała się w koce

Posted

[quote name='agaciaaa']Cioteczki kochane, która skleci parę zdań do ogłoszeń??

Pipi, a może by nowy wątek maleństwu założyć? Na przykładzie Foksi i Bajeczki widać, że to dużo daje.[/QUOTE]
na faktach czy lekki, łatwy i przyjemny....?