Weronikaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sunia : http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-strachliwa-sunia-z-olkusza-szukamy-dt-ds-132591/ ONka : http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-mlodziutka-onka-z-olkusza-szukamy-dt-ds-132587/#post11881289 Pies : http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-zawadiacki-pies-z-olkusza-szuka-dt-ds-132589/ Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Może skupmy się głównie na ogłaszaniu psów z DT i hotelików - więcej o nich wiadomo, a jak pójdą do adopcji, to następne ze schroniska będą mogły być wzięte. Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tylko ze obiecalysmy ze psy znajda sie na naszej stronie, mialam kolejny telefon ale ma to byc pies, powyzej kolan, nie mamy takiego pod nasza opieka, a moze ktos pojechal by zabrac psa do schroniska gdyby widzial go na naszej stronie ktora kazdemu podaje jak dzwoni. Quote
polciuaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzięki Weroniko za te wątki.;) Hanek- to robić tym psiakom,które są jeszcze w schronie ogłoszenia czy nie ? Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ja te co zostały w schronisku wrzucę na stronę, Ika zrobi im allegro, ale nie wiem czy jest sens robić im większą ilość ogłoszeń dopóki mega poogłaszane nie będą te, które już są stamtąd zabrane. Ale jeśli tamte już mają komplety to te co pozostały też można ogłaszać, to na pewno im nie zaszkodzi! Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hanek nie zaszkodzi to zwieksza ich szanse, tym bardziej ze juz nie ktore z nich sa na NK i jest podany napewno przy nie ktorych psach moj nr. tel. i trudno sie dogadac o ktorego psa tak do konca chodzi, a jak beda na nszej stronie to kazdy kto zadzwoni to przekierujemy go na nasza strone i wtedy moge zadzwonic do schronu i zapytac czy jeszcze ten pies jest do wydania. Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kolejny piesek, nieduży, nieagresywny, zagubiony: Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Większy pies, też wylękniony, ale wykazywał zainteresowanie otoczeniem. Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ta niewielka sunia zupełnie nie potrafiła się odnaleźć, nie chciała stanąć, przypadała do ziemi. Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ta sunia była nieco mniej zamknięta w sobie, ale też niebardzo łapała kontakt z człowiekiem. Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Słuchajcie, ta sunia jest strasznie biedna! Siedzi w schronie już rok. Widać, że jest całkiem zrezygnowana, zachowuje się jakby miała depresję, a do tego bardzo dziwnie się poruszała, zgięta w pałąk:placz: BARDZO POTRZEBNE DT!!! Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 biedna, jaka ona duza? jaki ma lysy koniec ogonka :-( Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Norka, bo tak ją nazwałam roboczo, jest mała, no może raczej średnio-mała. Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 strasznie biedna. Potrzeba by pilnie gdzies do kliniki z nia gdzie maja hotelik :-( w poniedzialek moge poprosic o miejsce w mojej lecznicy ale nic nie obiecuje, dziewczyny z Zywca stale daja tam jakies psy i jest full..cos mi sie widzi ze zawiozly tam niedawno Sare. ciezka sprawa. Ona sie poddala...:-( Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Noreńka i Pomponek płakać mi się chce :-( Może ktoś pomóc? , ja mogę jedynie dać kilka dni dt ( nie mam warunków-mieszkanie w bloku-pracujemy na zmiany z mężem) lub wspomóc finansowo :-( Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 watek Norki zagladajcie prosze http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkusz-nieduza-puchata-sunia-natychmiast-pomocy-umiera-132612/ Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dorothy nawet nie pytaj czy jest miejsce w klinice ja nie nadazam z rozwozeniem i przewozeniem psow z miejsca na miejsce, chyba ze ktos z dogomaniakow pomoze. Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 wiem, napisalam juz na jej watku ze bede sie starac. Wiele nie moge, mam zarazki parwo w domu :-( Quote
hanek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 No i jeszcze jeden duży czarny pies. Bardzo łagodny, ale i, tradycyjnie, bardzo niepewny i wylękniony. Quote
IKA & SONIA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Hanek czy to już wszystkie fotki psiaków z OL? Czy mogę już robić allegro zbiorowe? Quote
hanek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Haenk czy to już wszystkie fotki psiaków z OL? Czy mogę już robić allegro zbiorowe? Zostały jeszcze dwie rudawe suczki, postaram się wkleić jak najszybciej. No i kupa nieobfoconych została w schronisku. Quote
hanek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ostatnie dwie sunie jakie mam sfotografowane: Ta suczka wygląda jakby była po operacji wycięcia sutków, ale dziwne, bo jeden jest widoczny. Kontaktowa, nie była przestraszona zbytnio. Ta sunia z kolei zajęta była tylko chrupkami, na tylnej nodze brzydka rana po pogryzieniu, pracownicy jej to czymś odkażali. Quote
E-S Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Hanek będę Cię męczyć: powiększ proszę w 1 poście na 1 stronie nazwę i konto Fundacji i jeśli można (można?) - na czerwono ciepnij, albo w jakąś ramkę weź, albo coś, żeby było bardziej widoczne. Ewa Quote
hanek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 E-S napisał(a):Hanek będę Cię męczyć: powiększ proszę w 1 poście na 1 stronie nazwę i konto Fundacji i jeśli można (można?) - na czerwono ciepnij, albo w jakąś ramkę weź, albo coś, żeby było bardziej widoczne. Ewa E-S! Zrobię to jak odpowiesz na mojego maila, bo nie wiemy co dziadom odpisać. Chyba, że nie doszedł? Daj proszę znać. Quote
Recommended Posts