Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Może skupmy się głównie na ogłaszaniu psów z DT i hotelików - więcej o nich wiadomo, a jak pójdą do adopcji, to następne ze schroniska będą mogły być wzięte.

Posted

Tylko ze obiecalysmy ze psy znajda sie na naszej stronie, mialam kolejny telefon ale ma to byc pies, powyzej kolan, nie mamy takiego pod nasza opieka, a moze ktos pojechal by zabrac psa do schroniska gdyby widzial go na naszej stronie ktora kazdemu podaje jak dzwoni.

Posted

Ja te co zostały w schronisku wrzucę na stronę, Ika zrobi im allegro, ale nie wiem czy jest sens robić im większą ilość ogłoszeń dopóki mega poogłaszane nie będą te, które już są stamtąd zabrane. Ale jeśli tamte już mają komplety to te co pozostały też można ogłaszać, to na pewno im nie zaszkodzi!

Posted

Hanek nie zaszkodzi to zwieksza ich szanse, tym bardziej ze juz nie ktore z nich sa na NK i jest podany napewno przy nie ktorych psach moj nr. tel. i trudno sie dogadac o ktorego psa tak do konca chodzi, a jak beda na nszej stronie to kazdy kto zadzwoni to przekierujemy go na nasza strone i wtedy moge zadzwonic do schronu i zapytac czy jeszcze ten pies jest do wydania.

Posted

Słuchajcie, ta sunia jest strasznie biedna! Siedzi w schronie już rok. Widać, że jest całkiem zrezygnowana, zachowuje się jakby miała depresję, a do tego bardzo dziwnie się poruszała, zgięta w pałąk:placz: BARDZO POTRZEBNE DT!!!

Posted

strasznie biedna. Potrzeba by pilnie gdzies do kliniki z nia gdzie maja hotelik :-(
w poniedzialek moge poprosic o miejsce w mojej lecznicy ale nic nie obiecuje, dziewczyny z Zywca stale daja tam jakies psy i jest full..cos mi sie widzi ze zawiozly tam niedawno Sare.
ciezka sprawa. Ona sie poddala...:-(

Posted

Noreńka i Pomponek płakać mi się chce :-(
Może ktoś pomóc? , ja mogę jedynie dać kilka dni dt ( nie mam warunków-mieszkanie w bloku-pracujemy na zmiany z mężem) lub wspomóc finansowo :-(

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Haenk czy to już wszystkie fotki psiaków z OL? Czy mogę już robić allegro zbiorowe?

Zostały jeszcze dwie rudawe suczki, postaram się wkleić jak najszybciej. No i kupa nieobfoconych została w schronisku.

Posted

Ostatnie dwie sunie jakie mam sfotografowane:

Ta suczka wygląda jakby była po operacji wycięcia sutków, ale dziwne, bo jeden jest widoczny. Kontaktowa, nie była przestraszona zbytnio.

Ta sunia z kolei zajęta była tylko chrupkami, na tylnej nodze brzydka rana po pogryzieniu, pracownicy jej to czymś odkażali.

Posted

Hanek będę Cię męczyć: powiększ proszę w 1 poście na 1 stronie nazwę i konto Fundacji i jeśli można (można?) - na czerwono ciepnij, albo w jakąś ramkę weź, albo coś, żeby było bardziej widoczne.
Ewa

Posted

E-S napisał(a):
Hanek będę Cię męczyć: powiększ proszę w 1 poście na 1 stronie nazwę i konto Fundacji i jeśli można (można?) - na czerwono ciepnij, albo w jakąś ramkę weź, albo coś, żeby było bardziej widoczne.
Ewa

E-S! Zrobię to jak odpowiesz na mojego maila, bo nie wiemy co dziadom odpisać. Chyba, że nie doszedł? Daj proszę znać.