Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie byłam w Schronisku już prawie 3 tygodnie i pewnie jeszcze długo w nim nie będę ... Wiem, że nadal jest w Schronisku - zero pytań o tego psiego biedaka .... ehh :-(

Posted

nie mozna sie poddawac, ja oglasalm od 3 m-cy sunie na tymczasie w poznaniu i cisza byla az do zeszlego tyg,, od soboty(zeszlej) jest adoptowana a nowa pani jest nia oczarowana, wystarczy ten jeden telefon...

Posted

dorcass napisał(a):
nie mozna sie poddawac, ja oglasalm od 3 m-cy sunie na tymczasie w poznaniu i cisza byla az do zeszlego tyg,, od soboty(zeszlej) jest adoptowana a nowa pani jest nia oczarowana, wystarczy ten jeden telefon...

Słusznie, trzeba drążyć do skutku. Zmieniać zdjęcia, treść ogłoszenia, tytuł i liczyć, że coś przyciągnie uwagę.

Posted

Dorcass przepraszam, ze sie wtracam, ale powieksz litery na all, za male, na tym tle nie da sie czytac, slepia bola;)

Macie racje czasem czeka sie bardzo dlugo na ten jeden telefon....

Posted

Erazm napisał(a):
Dorcass przepraszam, ze sie wtracam, ale powieksz litery na all, za male, na tym tle nie da sie czytac, slepia bola;)

Macie racje czasem czeka sie bardzo dlugo na ten jeden telefon....

dzieki, nie zauwazylam tego, jakis błąd się wkradł, hmmm nie wiem czemu te litery były takie małe...
ale już poprawiłam dzięki jeszcze raz,
a tak przy okazji, sluchajcie czytam tu i ówdzie że jest kolejka domków na dobermany, może by puścić do nich zdjęcie Promyka(nadzieja dobermana) i ktoś sie zakocha w naszym biszkopcie? tylko mnie nie bijcie, ale ja dalej się upieram że on troszke podobny, tzn krótki ogon, krotka sierść, postura, tylko taki śliczny biszkpcik:):loveu:

Posted

SBD co z Tobą? Głowa do góry, słońce coraz wyżej to i Promyczek znajdzie swój dobry dzień... Wiesz jak to jest, bywają adopcje natychmiastowe a bywają takie po roku, dwóch.... ale też szczęśliwe.
Promyka trzeba ogłaszać nieustannie, to taka myszka, może mało efektowna... Takie psiuny długo szukają domu ale w końcu i one mają swoją szansę, nie odbierajmy jej im...
I nos do góry jak mawiają znajomi germańscy najeźdźcy ;)