dorcass Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no wlasnie, wstawilam go na cafe animal pare dni temu( chyba 3) a dzis dostalam metro do reki a tam patrze... nasz promyk!!! udalo sie oni jakos losuja lub wybieraja psiaki:) mam nadzieje ze sie uda!!!! tylko musze zpaytac czy jeszcze ktos oprocz mnie dal tam ogloszenie? Quote
dorcass Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nie lubie tego cafe animal, szukam to ogloszenie ale nie moge go znalezc, znalazlam ogloszenie promyka ale robione przez kogos innego, a ja dalam tam wlasnie to zdjeice co jest na ogloszeniu i jakies inne hmmm, nie wiem co jest grane Quote
Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 dorcass napisał(a):no wlasnie, wstawilam go na cafe animal pare dni temu( chyba 3) a dzis dostalam metro do reki a tam patrze... nasz promyk!!! udalo sie oni jakos losuja lub wybieraja psiaki:) mam nadzieje ze sie uda!!!! tylko musze zpaytac czy jeszcze ktos oprocz mnie dal tam ogloszenie? :multi::multi::multi: Quote
dorcass Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 co jest? ma wyroznione allegro plus inne ogloszenia, byl w cafe animal(wydrukowany w metro), tyle osob trzyma za niego kciuki i co? dalej w schronie, wierzyc mi sie nie chce:shake: Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 chyba musi swoje odczekać... jakby juz wystarczająco wiele nie przeszedł..:-( Quote
Neczka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tyle pięknych i jedynych w swoim rodzaju czeka na domy i zero zainteresowania... :shake: Quote
albiemu Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Wczoraj dzwoniła jakaś Pani w sprawie Promyka. Jednak po rozmowie stwierdziła, że szuka innego psa niż Promyk ... Lepiej wcześniej niż później dochodzić do takich wniosków ... :shake: Przykro mi - czekamy nadal .... :shake: Quote
dorcass Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kolejne allegro psiaka *Promyk* smutny psiak z interwencji (599663180) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kocurek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Promyczku,na pewno trafisz na swoj domek:roll: Quote
Neczka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oby to było wreszcie to szczęśliwe allegro :roll: Quote
Kocurek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zgadza sie,wyyyysooooko Promyczku do gory,gdzie twoje sloneczko ukochane-twoj najwspanialszy domek:-( Quote
Recommended Posts