weronika1 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Trafił nam się hotelik i nie drogi za Poznaniem, ale p. Artur nie wyraził zgody na Promyczka tymczas. Powiedział mi ,że Promyczek dobrze się czuje w schronisku i nie ma sensu gdzieś go na tymczasy wozić. Myslę,że może ma rację. Kochani mam uzbierane trochę grosza na Promyczka i zastanawiam się co z tym fantem zrobić , jeśli nie bedę płaciła na hotelik. Proszę wszystkich ofiarodawców o odpowiedź, jak inaczej wykorzystać wpłacone na Promyczka pieniążki? Czy też czekać aż jego sytuacja sie całkowicie wyjaśni. Quote
MagdaH Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No właśnie ciotki....jeśli Promyk jest w schronie, to może zaplanowaną na luty składkową kasę hotelikową przesłałbym JoSi na Barbi, co? Przecież dziewczyna finansowo ugrzęzła:shake: Quote
Becia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='MagdaH']No właśnie ciotki....jeśli Promyk jest w schronie, to może zaplanowaną na luty składkową kasę hotelikową przesłałbym JoSi na Barbi, co? Przecież dziewczyna finansowo ugrzęzła:shake:[/quote] Uważam że to dobry pomysł ale niech sie wypowiedzą jeszcze ofiarodawcy..:roll: Quote
weronika1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Też uważam,że pomysł jest dobry , Barbi jest w potrzebie ,ale czekam na wypowiedź ofiarodawców. Quote
dorcass Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ja sie zgadzam, tylko nie wiem jak pani ktora przelala pieniadze (z allegro) na promyka to bylo chyba 130zl napisze do niej maila i zapytam:) Quote
SZPiLKA23 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Promyk ma sie bardzo dobrze biega po wybiegu z innymi psiakami ale nie szuka towarzystwa ani psow ani ludzi, czasami jak ma dosc wolnosci to idzie posiedziec do boksu naprawde widac ze nic mu nie brakuje poza oczywiscie człowiekiem na własnosc Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wielka ulga, ze nie jest psem, który b. źle znosi schron. Quote
Saphira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 On uwielbia schron :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weronika1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wobec tego leczymy Barbie, oprócz Promyka , mamy jeszcze inne pieniążki , zapłacimy leczenie. Quote
halcia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ogromnie sie ciesze,ze pieniążki pójda na Barbi,bo tam jest ciągłość leczenia i nie zanosi sie na koniec.Weronika,zawiadom ja jak wyslesz,tak jak prosiła. Quote
weronika1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Najlepiej aby wet wystawiał faktury płatne przelewem, bo ksiegowemu lepiej wyksiegować na leczenie. Tak to ciężko mi rozliczyć w stowarzyszeniu.Jak nie ma faktury to muszę pisać umowę darowizny. Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 weronika, napisz do JoSi w tej sprawie... Quote
SZPiLKA23 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To króciutki filmik z Promykiem dłuzszego sie nie dało bo Gerbil go zaczepiał Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 faktycznie.. jakos promyk nie był towarzyski... Quote
dorcass Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 po prostu ma charakterek... i jaki on grubiutki:loveu: pani co przelala pieniadze na promyka, rowniez wyrazila zgode na przekazanie pieniedzy na inna bide bardziej potrzebujaca:) Quote
weronika1 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ten nasz Promyczek ,czuje sie jak pan na włościach. Grubiutki się zrobił i się spanoszył, taki był potulniutki, wychudzony bidulka.:p Dziękuję, za to ,że wyrażacie zgodę aby pomóc innemu biedakowi. Quote
SZPiLKA23 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):faktycznie.. jakos promyk nie był towarzyski... Gerbil jest dosyc napastliwy ;) Quote
gagata Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 To może on powinien być Gremlin nie Gerbil?;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 My imion nie nadajemy ;) ale by sie nadawał ;) Quote
Saphira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 eKartki.pl - bo warto pamiętać. Kartki elektroniczne na każdą okazję. Najlepsze kartki na urodziny, imieniny, walentynki, święta, ... Quote
tyciaNi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 podnoszę sierściucha, na tym filmie to wyglądają jak bracia brothers :evil_lol: a czy Promyk ma jakieś widoki na dom? Quote
halcia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Co chcecie od Gerbilka?Energia go rozpiera,a tak smutny wczesniej wciskał sie w kraty.Jego zdjecie zamówione było na kalendarz,ale nie ma kalendarzy/koszt/ Quote
Recommended Posts