anciaahk Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cisza :(. Trzeba spróbować z NK, może pomoże. Quote
GoskaGoska Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a nie ma tu wolontariuszy ze schronisk okolicznych , bo najbardziej prawdopodobne, ze gdzieś w schronisku będzie Quote
gameta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 GoskaGoska napisał(a):a nie ma tu wolontariuszy ze schronisk okolicznych , bo najbardziej prawdopodobne, ze gdzieś w schronisku będzie Cofnij się na wątku - są tu wolontariusze ze wszystkich okolicznych schronów Quote
pinkmoon Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nie wiem tylko, czy ktoś kto jeździ regularnie do Gdańska, wie - bo na pewno "obstawione" są Gdynia, Sopot i Dąbrówka. Gdańsk to w sumie bardzo daleko od Karwin, ale nie takie rzeczy się zdarzają. Quote
pinkmoon Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Wiem że jest z Gdańska, ale nie wiem czy nadal regularnie odwiedza schronisko ;) Quote
andzia69 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a może by jakieś ogłoszenie do prasy lokalnej dać....co tu robić...:( Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Andzia, Fiks załatwiła ogłoszenia w kilku gazetach, kilka stron wcześniej jest napisane gdzie i kiedy się pojawią. Quote
kaskadaffik Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Rudzia gdzie Ty jesteś już tyle czasu :( Quote
Radek Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Próbowaliście może ogłosić na trójmiejskim forum gazeta.pl? Czasem na warszawskim forum pojawiają się takie ogłoszenia. Quote
anciaahk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mało osób akceptuje te zaproszenia na naszej klasie, ale próbuję. Rudko, gdzie jesteś :( Quote
kaskadaffik Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kurcze my na południu Polski ale cały czas myślę gdzie ta psinka, przecież ona bez ludzia nie umie żyć, jeść, gdzie to Rudziątko się mogło zaszyć, oby jakieś lisy albo co innego jej nie dopadło, tfu tfu ... Quote
anciaahk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mogła zbłądzić, może gdzieś szwenda się po tych lasach :(, nie wiem, czy są tam dzikie zwierzęta :(. Quote
gameta Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 anciaahk napisał(a):Mogła zbłądzić, może gdzieś szwenda się po tych lasach :(, nie wiem, czy są tam dzikie zwierzęta :(. Są. Lisy, sarny, dziki. Nic szczególnie groźnego. Dla mniejest dziwne, że przy takiej akcji, ogłoszenia wszędzie łącznie z amboną nie było żadnego głosu że ktoś ją gdzieś widział ... Quote
Evelin Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Żadnego śladu Rudki? Zniknęła bez sladu,choc na dwóch smyczach..i to w sumie charakterystyczny pies...No Rudzia wracaj,może ktoś Cię wypatrzy.. Mogę tylko sobie wyobrazic co przezywaja Murkowie po roku hotelowania Rudzi...Echhh Rudka pokaz się gdzieś !!! Quote
Murka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mało się odzywam, ale cały czas zaglądam na wątek... Zaczynam się martwić naprawdę, bo to jest straszne, że zupełnie nikt Rudzi nie widział :-( Liczyliśmy się co prawda z takim ryzykiem, że Rudzia ucieknie, ale nie przypuszczałam, że los może być tak bezlitosny. Może ona gdzieś siedzi ukryta i wychodzi nocą w poszukiwaniu jedzenia :roll: U nas najczęściej jadła w nocy właśnie... Wciąż mam cichą nadzieję, że odnajdzie się w najmniejspodziewanym miejscu... Quote
anciaahk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kasiu pozostaje mieć nadzieję, że jest tak jak piszesz. Może rzeczywiście ukryła się w krzakach i wychodzi tylko wieczorami. Teraz ludzie zabiegani, pędzą gdzieś zawsze i dlatego może nawet jak ktoś ją widział, to nie widział ogłoszeń, i odwrotnie. Znieczulica i nikt się pieskami nie interesuje :(. Quote
ewab Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Z Rudzią jak z moim Aluszkiem. Też pomimo zmasowanej akcji informacyjnej nikt nie wiedział(?), choć pies nie unikał ludzi. Rudzia wracaj tyle osób ci kibicuje!!! Quote
kaskadaffik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kurcze i naprawdę nic nikt nie wie, przeciez to nie malizna jakaś a jak kamień w wode:( Quote
Rudzia-Bianca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cały czas trzymam kciuki i wierze Rudeńko że się w końcu znajdziesz kochana . Quote
kika22 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Rudko wierzymy,ze znajdziesz sie Quote
kaskadaffik Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Rudzi wracaj albo niech ci państwo powiedzą gdzie jesteś :( :( Zapraszam tymczasem http://www.dogomania.pl/threads/175720-DOGOtorba-klapki-szelki-rA-A-noA-ci-na-Mielec-22-XII?p=13701727#post13701727 Quote
Recommended Posts