Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktoś dzwonił może do państwa Rudki? zapytać czy choć ktoś ją widział? przecież w tych 2 smyczach to jej raczej ciężko będzie uciekac...jak kiedyś rottka zwiała z dt razem ze smyczą to powiadomilam SM i o 7 rano miałam tel., ze suka zaplątała się w krzaki koło szpitala...

Posted

Podnoszę, bo w tym dziale wiecej osób może zobaczyć. Ale wszystkie info są w wątku poszukiwawczym- banerek w podpisie.

BARDZO PROSIMY O POMOC DOGOMANIAKÓW Z TRÓJMIASTA!

Posted

Pies podobny[SIZE="4"]do Rudki błąkał się wczoraj w Gdyni Orłowo w okolicy ul. Sieradzkiej Był razem z drugim siwym psem.
Pani mówi ,że lasem to od nich kilometr drogi.

Pani natychmiast tam pojechała, ale nie znalazło suni. Była u okolicznej "Kociej mamy" - kobiety która dokarmia psy i koty i prosiła o pomoc w szukaniu. Wyznaczyła też nagrodę za znalezienie Rudki. Dzwoniła do nadleśnictwa i też obiecała nagrodę.

Posted

słuchajcie, to wspaniała wiadomość, że ktoś ją widział! to znaczy że żyje, że nie zaplątała się nigdzie w krzakach w środku lasu, że nie wpadła pod samochód - tyle najgorszych rzeczy mogło się wydarzyć.
mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

Posted

pinkmoon napisał(a):
słuchajcie, to wspaniała wiadomość, że ktoś ją widział! to znaczy że żyje, że nie zaplątała się nigdzie w krzakach w środku lasu, że nie wpadła pod samochód - tyle najgorszych rzeczy mogło się wydarzyć.
mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

wszyscy mamy taką nadzieję :placz:

Posted

Rudkowe ciotki z daleka, teraz wy też możecie pomóc!
zalogujcie się na naszej klasie na profil Rudzi - login rudkarudzia, hasło rudzia - i dodawajcie do znajomych jak najwięcej osób z gdyni i trójmiasta!