anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Plakat jest super. Cisza na wątku nie. Quote
ewab Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 anciaahk napisał(a):Plakat jest super. Cisza na wątku nie. Może dogomaniaczki w terenie.... Bezsilność jest okropna. Quote
Kamila Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie mam zbyt wielu znajomych w Gdyni ale dalam plakat na nasza klase,inaczej nie moge pomoc.Sledze watek od poczatku,strasznie sie cieszylam ze sie Rudce w koncu udalo.... Quote
kika22 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Wrzuciłam plakat na 1 strone:-( Rudzinko wracaj:-( Quote
Ulka18 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Zeby tylko wszystkie schroniska byly powiadomione i monitorowane, bo sunia moze w kazdej chwili tam trafic. Zeby sie tylko znalazla :modla: Quote
pinkmoon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ulka18 napisał(a):Zeby tylko wszystkie schroniska byly powiadomione i monitorowane, bo sunia moze w kazdej chwili tam trafic. Zeby sie tylko znalazla :modla: schroniska wiedzą, organizacje prozwierzęce trójmiejskie też. ja siedze jak na szpilkach... :placz: Quote
mag.da Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wiadomo coś, jak poszukiwania? Była Rudzia widziana przez kogoś od rana? Quote
pinkmoon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 trochę ciężko tak na dwa wątki, bo Rudzia ma nowy temat w "zagubionych" (ten do którego prowadiz bannerek z podpisu). liczymy bardzo na jutrzejsze ogłoszenia w karwińskim kościele podczas mszy, może potem jakiś odzew? co do plakatu: dzielnica to Karwiny, nie Karwin ;) Quote
anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale na tamtym wątku też brak wieści, nie wiemy, czy ktoś jej dzisiaj szukał? Quote
erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nic nie wiemy, czy ktoś jej wogóle szuka:shake:. Quote
betel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dobrze byłoby żeby ktoś zadzwonił do tych Państwa, jutro i dowiedział się , czy były jakieś wieści i jakie kroki podjęli. Quote
anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ciekawe czy ktoś z forumowiczów z 3miasta jej szukał? Quote
pinkmoon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie jestem pewna czy Litterka nie deklarowała się że poszuka... to jej dzielnica, mieszka tam niedaleko chyba. Ja dopiero dzisiaj po południu wróciłam do Trójmiasta... jutro zadzwonię do państwa od Rudzi i zobaczę, co powiedzą. Quote
erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Najgorsza jest ta bezsilność:shake:. My jesteśmy bardziej związane emocjonalnie z Rudką, ale niestety kilkaset kilometrow za daleko. Możemy tylko bardzo prosić o pomoc miejscowych dogomaniaków. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Błagamy o pomoc, Rudka to taka nasza pupilka i taka tragedia :placz::placz::placz: Quote
pinkmoon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mogę się tylko domyślać, ja byłam w całą sprawę zaangażowana tylko pośrednio poprzez wizytę, Rudzi nawet nie zdążyłam poznać osobiście, a i tak strasznie mnie przybiła ta sprawa, nie mogę przestać o tym myśleć. Co dopiero wy - osoby, które uratowały ją, przez rok kibicowały w hoteliku... Quote
Murka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gdyby nie obowiązki jakie trzymają mnie w domu (dziecko i psy) to już bym była w Gdyni... Staram się nie myśleć, bo to nie pomoże a zwariować można... Ale jak nie myśleć... Rudziu :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Murka napisał(a):Gdyby nie obowiązki jakie trzymają mnie w domu (dziecko i psy) to już bym była w Gdyni... Staram się nie myśleć, bo to nie pomoże a zwariować można... Ale jak nie myśleć... Rudziu :-( Oj Mureczko :glaszcze:. Też staram się nie myśleć ale cały czas mi jedno chodzi po głowie :placz: Quote
kika22 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Do góry Rudzinko Pomocy przy poszukiwaniu suni potrzebna:placz: Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dogomaniacy proszą o pomoc. Pomóżcie Rudzi znaleźć drogę do domu :(. Quote
erka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bardzo prosimy dogomaniaków z Trójmiasta o pomoc!!! Podlinkowany banerek do wątku poszukiwawczego w moim podpisie. Quote
erka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie wiemy czy ktos wogóle szuka Rudki, oprócz jej kilkudniowych właścicieli, starszych już ludzi. Jesteśmy oddalone o kilkaset kilometrów , nic nie możemy zrobić:shake:. Możemy tylko błagać dogomaniaków z Gdyni o pomoc!:modla::modla::modla: Już trzeci dzień jej nie ma, ona nie potrafi sobie poradzić, nigdy się nie włóczyła i nie musiała zdobywać jedzenia:-(:-(:-(. PROSIMY POMÓŻCIE !!! Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Podniosę rozpaczliwe wołanie o pomoc! Quote
Recommended Posts