Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam wczoraj wieczorem pierwszy telefon z PP. Pani na razie dzwoniła orientacyjnie, pytała w jakiej części Polski jest Rudka. Pani jest z Wielkopolski i nie ma możliwości dojechać w nasze rejony... Powiedziałam, że możemy w razie czego pomóc w transporcie. Odpowiedziała, że musi rozmówić się z mamą i dadzą znać o podjętej decyzji; mialy bardzo podobną wyglądem suczkę.

Posted

Wstyd mi wstyd :( wiem ze nie wpłaciłam chyba od lipca na Rudzinkę żadnych z deklarowanych pieniędzy , obiecuję wpłacić zaraz 1 września z zaległościami .

A swoją drogą Rudka czy Ty nie za długo u Murki doopkę grzejesz ?

Posted

allegro ktoś robił (betel?), ale teraz chyba aktualnego nie ma.
Rudka - liskowata urodnica szuka dobrego domu (689533829) - Aukcje internetowe Allegro

Tymczasem robię rozliczenie, bo minął kolejny miesiąc :-(

Stan finansowy na 2 sierpień wynosił +17,90 zł
Wpłaty:

300 zł andzia69
Razem: 317,90 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

317,90 zł - 300 zł = 17,90 zł.
Stan finansowy na 2 września wynosi +17,90 zł.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Na czyje konto mam przelać pieniądze dla Rudzi? Nadal na Andzi ?

A moze kto będzie chciał wpłacać dalej na hotelik będzie to robił bezpośrednio na konto hoteliku? Wtedy jak andzia wpłaci całość to będzie rosła "kupka" zapasu...

Posted

Jejku jakie cudo:loveu:, toż to normalny pies , a nie dawny nerwus!!!! Bardzo się cieszę!!!! Długo mnie nie było i od sierpnia już nie płaciłam na Rudą, jeśli finanse są potrzebne to dajcie znać, a parę groszy się znajdzie.